E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
resim öğretmeniyim gözüm iyidir! dedim sana cahilsin ölçü bilmiyorsun diyen olmadı.. abartma bence 10 cm min ne oldugunu herkes çok iyi biliyor..ordki saç 10 cm uzamamış..
zaten 2 ay sonra ki resim diyorsun 2 ayda zaten normal saçın ancak o kadar uzar..ama 10 cm uzamamış o saç.dikkat etsen görürsün..uzamış ama 10 değil..bence normal seyrinde uzamış
KARDEŞİM 2 AYDIR YAPIYORUM BEN BUNU SENİN SAÇIN 2 AYDA BU KADAR UZUYOSA NE GÜZEL;VALLA BEN GÖRMEDİM....lülülülülülü AYRICA DA SAÇIN MADEM 2 AYDA BU KADAR UZUYO E YAPMA MADEM MASKE;BU TOPİĞE DE GİRİP BAKMA...GÖZÜNDE Mİ BOZUKLUK VAR ANLAYAMADIM HERKES NE KADAR GÜZEL UZAMIŞ GÜRLEŞMİŞ DİYE SÖYLERKEN SEN BU MESAJLARI OKUYUP GÖRMÜYORSUN GALİBA...NORMALİN ÜZERİNDE UZADIĞI BAL GİBİ DE BELLİ ...ŞİMDİYE SAÇLARIMIN UZUNLUĞU FOTOĞRAFTA AZ BİRAZ BELLİ OLURDU;eğer bu maskeleri yapmasaydımm...AMA BURDA KOSKOCA BARİZ BİR FARK VAR NASIL GÖREMİYOSUN HAYRET....ÇEKEMEMEZLİK YAPIYOSN BENCE!!!!a.s
GİT BAŞKA TOPİĞE GİR LÜTFEN!!!BENİM TOPİĞİME YAZMA...ÇÜNKÜ SİNİRİMİ BOZUYORSUN

HAAA TABİ BAŞKA TOPİKTE DE İNSANLARI ÇİLEDEN ÇIKARMA DA...:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

HER NEYSE ÖNÜME BAKIYIM BENNN......:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
Son düzenleyen: Moderatör: