• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten cok şaşırdım.. şiddetle üye olmayıdüşünüyordum tetikleyen şeylerden biri de bu başlık oldu :))

Son düzenleme:
Uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum sizleri :kahve: sonunda üye oldum ve katıldım aranızaaa...hihoyyyt
Mervecim saçların harika maaşallah..
Cılız ve uzamayan saçlara sahip olan bendeniz senin ve kuaför arkadaşımızın verdiği zeytenyağı + sinameki kürlerini uygulamaya başlayacam en kısa zamanda..
Teşekkür ediyorum çok çok..

a.s.

Uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum sizleri :kahve: sonunda üye oldum ve katıldım aranızaaa...hihoyyyt
Cılız ve uzamayan saçlara sahip olan bendeniz senin ve kuaför arkadaşımızın verdiği zeytenyağı + sinameki kürlerini uygulamaya başlayacam en kısa zamanda..

a.s.

hosgeldinnn Şeniz insallah sende cok cok iyi ve uzunn saclara kavusursun opuyorumnanaktan

a.s.

Selam sheke, hosgeldin canim a.s. tavisye ederim...Benimde saclarim sizinkisi gibiydi, zayif ve uzamayan . Fakat ise yariyor iste hihoyyyt ...ayrica sunu belirtmek istiyorum, bir arkadasimiz cok döküldügünden bahsetmis ! Bana göre bu karisimlara sacin uyum saglamasi icin dökülmeler olabilir, ben normal karsiliyorum, bende de dökülmeler ara ara olmustu. 1-2 yikamada dökülyüor diye pes etmeyin, bir süre kullanin sayet halen asiri dökülmeye devam ediyorsa o zaman baska yöntemler deneyin ya da doktora basvurun ! Su da var kizlar, günde 100 tel sac dökülmesi normal, doktorar bile bunu söylüyor cünkü kaydirigubbakcemile 1 yili askindir kullaniyorum bemiks ve yag karisimlarini, memnunum cok.:1rolleyes:

kesinlikle deniycem ve sonucu sizlerle paylaşıcam inşaalhzemuszemus

Kızlar tatlı badem yağını bir kapak koycam ama bu tatlı badem yağının kapağı biraz garip.emzik gibi bi kapakkafamçokkarıştı nasıl yapsam ne kadar koysam

Selam sheke, hosgeldin canim a.s. tavisye ederim...Benimde saclarim sizinkisi gibiydi, zayif ve uzamayan . Fakat ise yariyor iste hihoyyyt ...ayrica sunu belirtmek istiyorum, bir arkadasimiz cok döküldügünden bahsetmis ! Bana göre bu karisimlara sacin uyum saglamasi icin dökülmeler olabilir, ben normal karsiliyorum, bende de dökülmeler ara ara olmustu. 1-2 yikamada dökülyüor diye pes etmeyin, bir süre kullanin sayet halen asiri dökülmeye devam ediyorsa o zaman baska yöntemler deneyin ya da doktora basvurun ! Su da var kizlar, günde 100 tel sac dökülmesi normal, doktorar bile bunu söylüyor cünkü kaydirigubbakcemile 1 yili askindir kullaniyorum bemiks ve yag karisimlarini, memnunum cok.:1rolleyes:

Hoşbuldukkk alindacım ve kindly... :1hug:

Zayıf saç tellerinin yağlar ile daha cabuk döküldüğü doğru aslında, ama söyle düşünmek lazım belki de.. kuaför olan arkadaşımızın da dediği gibi zayıf saç uçları temizlenecek ki bakım hakkıyla yapılabilsin.. O bitkisel yağlar da hali hazırda dökülmek için bekleyen, olgunlaşma evresini tamamlayan saçlar üzerinde etkili değil, onların yerine gelecek olan tellerde bakımı gerçekleştirecekler...
Haliyle dökülmesi gereken saçlarda bakım sonrası biraz artış var gibi gelebilir
Ben de öyle düşünüyordum zamanında badem yağı filan kullanmıştım.. Zaten cok cılızdı saçlarım.. Dedim hem dökülüyor hem de saçımın rengi acılıyor filan..ama o bir yere kadar, bırakmamak lazım..:olmaz:
.. Alerji yada yanlış kullanım yoksa bitkisel yağların kötü bir etkisi olmamalı die düşünüyorum. CADIARZU

Bir sorum daha var. Şimdi hazırladım sürcem saçıma.. Ama acaba saç rengimde bi koyulaşma olur mu? Saç rengim açık sarı, karışımın rengi de biraz kahverengimsi koyu bir renk.. Saç rengimi koyultur mu değiştirir mi acabaa ??:bbo:

yok olmz canım.. koyulaşma olmaz.. yazın güneşte ben bakım yapınca acılıyordu rengi.
bilirsin papatya kaynatıp suyunu saça sürür güneşte beklerlermiş saç rengini acmak için eskiden o hesap, bitkisel karışım ya benim sacımda boya yokken acılırdı hem, doğal rengi acık kestaneydi..
merak etme birşeyolmaz..

Kına da bitkisel bi de o hesap olmasın da:roflol: ay aman allah korusun naparım sonraa-tatlicadiarzu-

Yalnız şu bemiks cidden kötü kokuyor kırınca :bbo:
Ama sinamekiyle karışınca çok güzel koktuu zeytinyağlı salamura yaprak sarması gibiikaydirigubbakcemile3 zaten açımm

Kına da bitkisel bi de o hesap olmasın da:roflol: ay aman allah korusun naparım sonraa-tatlicadiarzu-

Yalnız şu bemiks cidden kötü kokuyor kırınca :bbo:
Ama sinamekiyle karışınca çok güzel koktuu zeytinyağlı salamura yaprak sarması gibiikaydirigubbakcemile3 zaten açımm

puhauauaa benzetmeye bak sırnaşık şey

kızlar sürdüm bekliorum ama sanki az geldi saçıma ya. Sadece diplerine yetti uçlarına süremedim.. Birde elimi boyadııı :sinifsinif:
Nolurr saçımı da boyamasınnn:1no2::Saruboceq:

bende aldım bugün yarın yapcam işallah ama bemix ampüllerden alamadım eczaneye yürümeyi gözüm yemedi. bemix sz yapsamda uzatır heralde deilmi ... 3'ü biarada olması şartmı ???

benim malzemelerim de bitti
en yakın zamanda yenilerini alıcam kaydirigubbakcemile3

al bacım valla bende cıkabilsem üşengeçlikten kurudum böyle-tatlicadiarzu-

takip ediyorum halbuki hemen baslasam iyi olcaktı.neyse halis mulis zeytinyagı var evde köy zeytinyagı , bugün onu yapıyım ,
yarın karısımları yaparım artık :1ninca: :gitme:

Hoşbuldukkk alindacım ve kindly... :1hug:

Zayıf saç tellerinin yağlar ile daha cabuk döküldüğü doğru aslında, ama söyle düşünmek lazım belki de.. kuaför olan arkadaşımızın da dediği gibi zayıf saç uçları temizlenecek ki bakım hakkıyla yapılabilsin.. O bitkisel yağlar da hali hazırda dökülmek için bekleyen, olgunlaşma evresini tamamlayan saçlar üzerinde etkili değil, onların yerine gelecek olan tellerde bakımı gerçekleştirecekler...
Haliyle dökülmesi gereken saçlarda bakım sonrası biraz artış var gibi gelebilir
Ben de öyle düşünüyordum zamanında badem yağı filan kullanmıştım.. Zaten cok cılızdı saçlarım.. Dedim hem dökülüyor hem de saçımın rengi acılıyor filan..ama o bir yere kadar, bırakmamak lazım..:olmaz:
.. Alerji yada yanlış kullanım yoksa bitkisel yağların kötü bir etkisi olmamalı die düşünüyorum. CADIARZU

benimde kestanenin az daha acıgı sac rengim.ayıptır söylemesi kuaförler sacın boyamı diye soruyor

bende yuh :1shok: diyorum tabe akannehir bi kuaför bi sacın dogal oldugunu anlayamaz mı cok ilginc geliyor ..
2-3 kuaför yaptı bunu cünkü :sinifsinif: saçımda beyaz cıkanakadar ve evlenenkadar boyatmayı düşünmüyorum alan tapuladıktan sonra denerim boyayı ozaman kadar boyuyla ilgileniciim :delphin:

kızlar sürdüm bekliorum ama sanki az geldi saçıma ya. Sadece diplerine yetti uçlarına süremedim.. Birde elimi boyadııı :sinifsinif:
Nolurr saçımı da boyamasınnn:1no2::Saruboceq:

boyamaz canım korkma endişen olmasın sarı saçlılar var bunu yapan hiç böyle şikayeti olmadı kimsenin içini ferah tut :teselli:

bende aldım bugün yarın yapcam işallah ama bemix ampüllerden alamadım eczaneye yürümeyi gözüm yemedi. bemix sz yapsamda uzatır heralde deilmi ... 3'ü biarada olması şartmı ???

böyle tariflerde biri eksik olunca hem psikolojik olarak hem formülün gerektirdiginden eksik olanı uyguladıgın için daha az etki gösterir gibi geliyor bana... ama hiç etki göstermez diye bişey de yoktur eminim... bence formülün tamamını edinmeye calış herşey daha güzel bakımlı ve rapunzel saçlar için opuyorumnanaktan :D

Back
X