• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alinda çok sağol ...ben şimdi bu sinamekiyi yaptım soğumasını bekliyorum ama yarım çay bardağı su çok az değilmi bütün saça nasıl yetecekCADIARZU

bana artıyor bile canım
ama tabi saçın çok gürse,çoksa vs kafamçokkarıştı bilemiycem

alinda çok sağol ...ben şimdi bu sinamekiyi yaptım soğumasını bekliyorum ama yarım çay bardağı su çok az değilmi bütün saça nasıl yetecekCADIARZU

ohh yarasin canim zemuszemus saclarin uzun ise biraz fazla koyabilirsin suyunuCADIARZU cok sulu oluncada, cok damliyor haberin olsun a.s

[SIZE=""]
Oda iyimis canim sırnaşık şey
[/SIZE]

selam derin hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan insallah faydasini görenlerden olursun :1rolleyes:

ya kizlar su resimlerdeki sanatcilarin saclari , kim bilir hepsinin kendi saclari degildir, takma olabilir, kaynak olabilir...para cok onlarda :bbo:
olabilr tbiki de cnm ama yine de gözümü okşuolar :1shok:sırnaşık şey

hııı tamam kızlar çok uzun değil saçım omuzumda işte uzun olsun diye yapıyoruz ya bunları:kedi: şimdi kendime elma suyu yaptım kalan suyunuda bu sinamekinin içine ekledim belki oda faydalı olur birde e vitamin tableti vardı onu ekliyorum bakalım sürücem şimdikaydirigubbakcemile3

Kızlar birazdan saçlarımı yıkıycam çok heycanlıyım ve meraktayım acaba saçımın rengini değiştirdi mi diye:1ninca::roflol:

Kızlar birazdan saçlarımı yıkıycam çok heycanlıyım ve meraktayım acaba saçımın rengini değiştirdi mi diye:1ninca::roflol:

ayh sen de renge taktın şekerim sırnaşık şey
boya mı kız bu nie rengi deişsin sırnaşık şey sırnaşık şey
he uzayıp dip boyan gelio,o zaman dip rengin deişio eed ama o ayrı mesele :teytey:

kızlaar kakao yagı var bende bi bakımlık kalmış şişede zeytinyagıyla birlikte ısıtp sürsem nolur dersiniz :sinifsinif:

bende yaptım kızlar sabah yıkarım artık bide yarın zeytinyağ yaparım süper olur,yalnız bepanten ampulü kırarken elimi kestim saçım uzasın die kan kaybından ölücemkaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar alınmayın ama bazı şeyleri niçin bin kere soruyorsunuz
vallahi aynı şeyleri yazmaktan gına oldum
70 sayfa yazı olmuş bu başlıkta ve bazı şeylerin cevabı bin kere verildi
lütfen diğer sayfaları okuyarak cevap arasanız biraz da
:çok üzgünüm:

nası yani boyadı :bbo:

ya sağ elimle saç derime sürdüm bu karışımı yani eldiven falan kullanmadım.
Turuncu gibi bi renk bıraktı elimde..O yüzden acaba saçımın rengide değişir mi diye düşündüm açık sarı çünkü. Ama az önce yıkadım bi problem yok gibi şimdilik :sm_confused:

ya sağ elimle saç derime sürdüm bu karışımı yani eldiven falan kullanmadım.
Turuncu gibi bi renk bıraktı elimde..O yüzden acaba saçımın rengide değişir mi diye düşündüm açık sarı çünkü. Ama az önce yıkadım bi problem yok gibi şimdilik :sm_confused:
e ben de eldiven kullanmıyorum ama hiç boyama vs olmadı alla alla -tatlicadiarzu-

Back
X