• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hm ozaman kurutman lazım gerçekten kötü baş agrısı yapar olsun yinede saçlarına iyi baktıktan sonra okadar büyük bir problem teşkil etmez ayrıca ben yatarken yaptım bu uygulamayı başıma örtü bağladım ıslaklığı tülbente gecti acaba hiç bağlamasamıydım sen nasıl yapıyosun kontescim

canım ben normalde gün içinde uygulardım
tabi tüm gün eve tıkılmak zorunda kalırdım
sonuncusunda yatmadan 1 saat önce yaptım
ben yatana kadar kurudu zaten
topladım saçımı, topuz yaptım (uzun olduğundan toplamadan uyumam zaten normalde de)
yastığıma da bi tülbent serdim, yattım
akma,bulaşma vs hiç bir şey olmadı
kafama bi şey bağlayınca da uyuyamam ben sırnaşık şey
ayh takıntılı gibi, ne de uyuzum ayol :utangac:

canım ben normalde gün içinde uygulardım
tabi tüm gün eve tıkılmak zorunda kalırdım
sonuncusunda yatmadan 1 saat önce yaptım
ben yatana kadar kurudu zaten
topladım saçımı, topuz yaptım (uzun olduğundan toplamadan uyumam zaten normalde de)
yastığıma da bi tülbent serdim, yattım
akma,bulaşma vs hiç bir şey olmadı
kafama bi şey bağlayınca da uyuyamam ben sırnaşık şey
ayh takıntılı gibi, ne de uyuzum ayol :utangac:

şekerim zaten taktıgım örtü biara uyandıgımda sırıtmın altında buldum bi işe yaramıyor anlayacagın ozaman örtüleri atıyoruz:teytey: :teytey:

şekerim zaten taktıgım örtü biara uyandıgımda sırıtmın altında buldum bi işe yaramıyor anlayacagın ozaman örtüleri atıyoruz:teytey: :teytey:

yastık üstüne tülbent ser bence
ya da eski bi yastık kılıfı geçir yastığına
örtüyü salla opuyorumnanaktan

ılıtılmış zeytinyağını 3 saat beklettim saçımdna yumuşacık oldu saçlarım opuyorumnanaktan

Ama temizleyene kadar canım çıktı..yıka yıka zeytinyağ çıkmadı .zorla yıka yıka anca çıktı ama pis kokusu hafif kaldııı..Yaa ben yıllar önce yapardım ama böyle koku kalmazdı acaba ılıtıldıgı içinmi yağ derinlemesine nüfuss etti kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım uzun süredir takip ettim ve dün bu uygulamaya başladım yalnız birkac sorum olacaktı ben 1çay bardağı suyla kaynattım cayı fakat o bile az geldi yani çok sıvı olduğu için yani sürerken nasıl süreceğimi bilemedim ve zor yettirdim siz sacınıza nasıl sürüyorsunuz... şimdiden teşekkür ediyorum

hoşgeldin canımm....a.s.

ayrıca sonuclarıda paylaşıcam bunun yanında ben sarımsaklı şampuanda kullanıyorum 1.5 aydır onun faydasını gerçekten görüyorum ve hala devam ediyorum benim gibi röfleden yıpranmış saçlar için iyi bir uygulama ayrıca tavsiye ediyorum...

evet canım mesela fotoğraf koyarsan çok guzel olur sonuç alırsan....zemuszemus

haaa bu arada arkadaşlar bemix ampulu kırmakta zorlananlar varsa şunu söyleyim..ampulun ince belli kısmının üst kısmında bir yuvarlak var sarı renkli..işte o yuvarlağın hizasından o ince kısmı bıcakla 5-10 kere sürtün zaten sürtünüp aşındığı belli oluyor:ondan sonra da az bi kuvvet uygulayın kırılıyo...başka kısımlarında olmuyo ama tam o yuvarlağın hizasında olucak opuyorumnanaktan

kızlar ilk denememi yapmış bulundum yaptığım şey şu; 1 çay bardağı suyu kaynattım sonra kalın bir tutam sinemaki attım ılıyınca süzüp içine badem yağı ve bende bepantene olduğu için bepantene attım ,fısfıslı şişeme alıp saçımın her yerlerine boca ettim anca yetti yüzüme akanlar da cabası inş yüzümde tüyler canlanmazkaydirigubbakcemile3 inş bende faydasını görürüm özellikle gürleşme açısından daha önce bu ampulleri bademyağınla yapardım ama sinemaki ilgimi çektiği için müthiş üçlü olabileceğini düşünüyorum merve arkadaşımızı gördükten sonra.

kızlar ilk denememi yapmış bulundum yaptığım şey şu; 1 çay bardağı suyu kaynattım sonra kalın bir tutam sinemaki attım ılıyınca süzüp içine badem yağı ve bende bepantene olduğu için bepantene attım ,fısfıslı şişeme alıp saçımın her yerlerine boca ettim anca yetti yüzüme akanlar da cabası inş yüzümde tüyler canlanmazkaydirigubbakcemile3 inş bende faydasını görürüm özellikle gürleşme açısından daha önce bu ampulleri bademyağınla yapardım ama sinemaki ilgimi çektiği için müthiş üçlü olabileceğini düşünüyorum merve arkadaşımızı gördükten sonra.

umarım 2-3 ay sonra çok güzel olur canım fark ediceksinnnkaydirigubbakcemile5

ama arada uzaması duruyo yaa gıcık oluyorum pat diye uzuyo sonra arada durdu benim uzaması şimdi geri başladıkafamçokkarıştı:1no2::bbo:

39200906112027299693.jpg

saçım bunun kadar filan şuan...

jayzbeyoncetellallbook8.jpg

ama düzken bu kadar filan olsun istiyorum...niyeyse umutsuzluğa kapıldım bi an sanki olamıycakmış gibi...keşke hemen oluverse ama olmuyoooooo

bazen canım sıkılıyo...kilo vermek gibi saç da çok kasıyo insanı bazennmafoldumben

bu arada gece 10 buçuktan beridir kafamda sinamekili formül var üşendim bi yıkayamadımmm

39200906112027299693.jpg

saçım bunun kadar filan şuan...

jayzbeyoncetellallbook8.jpg

ama düzken bu kadar filan olsun istiyorum...niyeyse umutsuzluğa kapıldım bi an sanki olamıycakmış gibi...keşke hemen oluverse ama olmuyoooooo

bazen canım sıkılıyo...kilo vermek gibi saç da çok kasıyo insanı bazennmafoldumben

ayh benm de bzn kısalmş gbi gelio :roflol::roflol: deliriorm galiba
bu arada kızın göslüğüne bittim haa :1shok:

ben bu ilk sayfadaki tariften hiç bişy anlamadım, bir tutam sinamekeyi yarım çay bardağında nasıl kaynatıcaz, hadi onu kaynattık diyelim, sonra 1 bemix we 1 kapak badem yağıyla karıştırıpmı sürücez kafamıza yoksa ayrı ayrımı? çok karışık bi tarif olmuş

Son düzenleme:
Kızlar bende sinamekiyi yapmaya 1.5 ay önce başladım bi ara umudumu kesip bırakmıştım düzensiz kullanıodum sonra yeniden başladım kızlaqr gerçekten çevremdekiler saçların uzamış demeye başladı bende de değişim görülmeye başladı ama sabır gerekioo bemix ampul gerçekten çok kötü kokuyor bazen kokusunu hissedebiliorm bende sinamekiyi 2-3 saat bekletiyorum sıkılmadan yapın kızlar gerçekten işe yarıyor.bir ay sonra resimlerimi bende koyucam düzenli yapmaya başladım artık :lepi:

fotolarını bekliyoruz canım

Back
X