- Konu Sahibi EU3
canım maşallah saçların baya farketmiş,uzaması değil de asıl gürleştiği hacim kazandığı fotolarından anlaşılıyoraa yeter mi kız o kadar
popoya kdr uzatcas delikafadulden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım maşallah saçların baya farketmiş,uzaması değil de asıl gürleştiği hacim kazandığı fotolarından anlaşılıyoraa yeter mi kız o kadar
popoya kdr uzatcas delikafadulden
kızlar inanmayın yalan bence.52. sayfadaki resme bakın saçı kısayken kakülü uzun ; uzunken kısa :) akıl var fikir var allah akıl vermiş 1 ayda 10 cm saç uzar mı hiç :) dikkat edin saçlarınızdan olmayın, dökülmasin yani. hadi öptüm
bende bikere turplu su yaptım gerçekten yumuşacık yaptı ama çok zahmetli iki güne bir yapılması bende bu iki formülü yapmak istiyorum saçlarım ince telli ve uzamıyo uzadıkça iyice cansızlaşıyo uzun saçada hastayım inşallah bendede seninki gibi etki eder canımcım ya sennkiler maşallah nazar değmesin çok harika![]()
kızlar sizin için bir kaç foto karşılaştırması yapmaya çalıştım:asigim:
ilk 2 foto sarımsaklı şampuanın saç çıkarması ile ilgili elde ettiğim sonuç:icecream:
bu benim eski bir fotom,gördüğünüz gibi yan kısmımda açıklık var baya(ayrıca saçın bakımsız haline de bakabilirsiniz ki boya fln da yoktu bunda)
bunu da bugün çektim
2 aylık süre içindeki uzama değişimi ;
ayrıca bakımlardan sonra saçımın normal hali bu oldu. fön filan yok ama fönlü gibi duruyor :smiley-cool:
ve de çoğu arkadaşım 'fönün çok güzelmiş,bozulmamış' der oldu :dance: çünkü burda nem oranı çok yüksek ve kuaförden çıkıp eve gelene kadar fön mön kalmaz a.s
ve bu daa saçlarımın bugünkü lüle hali,maşayı da ben yaptım :asigim:
![]()
Hımm.. Birde ben 2 kere yaptım ve şimdiye kadar bişey farketmedim.. Bakalım.. 1.5 ayın sonunda birşeyler çıkıcakmı ortaya:)
kızlar inanmayın yalan bence.52. sayfadaki resme bakın saçı kısayken kakülü uzun ; uzunken kısa :) akıl var fikir var allah akıl vermiş 1 ayda 10 cm saç uzar mı hiç :) dikkat edin saçlarınızdan olmayın, dökülmasin yani. hadi öptüm
saçların çoooooooooook güzel canımmmm yaaa maşallah maşallah.....harika görünüyorlar...a.s.
kkontess cim saçların 7-8 cm oldu mu baya uzamış yaaa maşallah çok harika..saçların çok sağlıklı gür ve çook güzel duruyo bakmaya doyamadım yaniii:asigim:![]()
ben de kolay taranması ve güzel kokması nedeniyle kullanıyorum canımTuruncusunu kullanıyorum.. Onarıcı yazıyor üstünde...
Sadece kolay taranmasına yardımcı oldu başkada bir etkisini göremedim açıkçası...
sizin sözünüzden daha sağlam bi kanıtımız var elimizde inanmak için... o da uygulayıp sonuç aldığımız saçlarımız yerimseniben hadi selametle...kızlar inanmayın yalan bence.52. sayfadaki resme bakın saçı kısayken kakülü uzun ; uzunken kısa :) akıl var fikir var allah akıl vermiş 1 ayda 10 cm saç uzar mı hiç :) dikkat edin saçlarınızdan olmayın, dökülmasin yani. hadi öptüm
sanki uzayınca kahkül kesemiyorum da ben mantığa bak bula bula bunu bulmuş arkadaş..allah akıl fikir versin...çok ağır konuşurdum ama neyse değmez zaten zerre kadar değmez...
Allah biliyo ama...neyin ne olduğunu...yargısız infaza gelmiş arkadaş buraya.:dilcikar::dilcikar::mymeka:![]()
kontes tatlişkom çok çok saol bu arada saçlarına hasta oldum bende öle saçlar istiyorum yaaa ay böyle güzel saçları gördükçe heyecanım dahada arttı hemen malzemelerimi almalıyım inşallah bendede böyle çabuk etki eder canlarımkaydirigubbakcemile3