• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence boşver cevap vermene bile gerek yok. Neden yalan söyleyesin ki yardım etmeye çalışmışsın. İnanmayan yapmaz. Ayrıca bir de saçınız dökülmesin diye yazmış. Niye dökülsün ki anlamadım. Ya uzar ya da uzamaz saç dökecek ne oaly var ki bu maskede.

Benden sana kocaman teşekküüüür. a.s.

çok sağol canım evet isteyen yapar kimseye zorla yapmtırmıyorum boğazına çökmüyorum dimi ama...hoşgeldin canım bu aradaaa:1hug:a.s.

bu karısımı iki gün önce yaptım saçlarım röfleli ama hiç saç kremi kullanmadım yıkarken yumsacık oldu hatta saçlarım düz benim iki gündür dalgalı dalga oldu anlamadım nıye ama çok hoş oldu.ilk yapmaya saçımın canlanacağına pek inanmamıstım tarif için çok teşekkürler.şimdide sarımsaklı zeytin yağ karısımını sürdüm inşallah böyle iyi gider saçlarım

inşallah canımm;çok sevindim yumuşacık olmasına...devamı da gelir inşallah...a.s.

kontess özeldende vermişsin tarifi çok teşekkür benim 50 msj olmadığı için özelden yazamıyomuşum msjlarımı biran önce çoğaltmalıyım :lepi:

Arkadaslar gecen gün belirtigim gibi aslinda yarin yapicaktim kürü ama sacim iyice kirlendi deminden kaynattim simdi sogmasini bekliyorum bademyagi yoktu bende Susamyagi ekledim bemix ve bepanthende olmadigi icin öle kaldi :)) simdi sacima sürecem ama fazla bekletemicem anca 1,30 saat bekletebilirim.Sizce yinede etkisini görebilirimiyim arkadadslar?

canım keşke tarife uygun yapsaydım bemixli bademyağlı yani bi dahaki seferede öle yaparsın bişey olmaz sinamekili tarifi bi kuaför arkadaş vermişti o yarım saat bekletseniz yeterli diyo ama zeytinyağlı formülü merve arkadaşımız 4 5 saat yazmış az tutunca belki etkisi daha az olur uzaması daha yavaş olabilir tatlım sen bi dahaki sefere tarife uygun yap en iyisi

canım keşke tarife uygun yapsaydım bemixli bademyağlı yani bi dahaki seferede öle yaparsın bişey olmaz sinamekili tarifi bi kuaför arkadaş vermişti o yarım saat bekletseniz yeterli diyo ama zeytinyağlı formülü merve arkadaşımız 4 5 saat yazmış az tutunca belki etkisi daha az olur uzaması daha yavaş olabilir tatlım sen bi dahaki sefere tarife uygun yap en iyisi

canim ben almanyadayim inan burda sacbakimi felan insanlari cok billincsiz hic bisey bilmiyorlar bizim türkiye daha akilli sositososito:sinifsinif: ne bepanthen bulabildim nede bemiks.Cuma günü türkiyeye gidince insallah tarifini dogru bisekilde yapicam :))

kızlar inanmayın yalan bence.52. sayfadaki resme bakın saçı kısayken kakülü uzun ; uzunken kısa :) akıl var fikir var allah akıl vermiş 1 ayda 10 cm saç uzar mı hiç :) dikkat edin saçlarınızdan olmayın, dökülmasin yani. hadi öptüm

:olmaz: :kızgın:

canim ben almanyadayim inan burda sacbakimi felan insanlari cok billincsiz hic bisey bilmiyorlar bizim türkiye daha akilli sositososito:sinifsinif: ne bepanthen bulabildim nede bemiks.Cuma günü türkiyeye gidince insallah tarifini dogru bisekilde yapicam :))

türkiyeden bol bol al götür tatlım ordakilerede öğret belki talep artınca getirirler bunlardan:))

sarmısaklı şampuanı nerden bulabilirm kızlar:)

canım kontess arkadaşımız 400ml şampuana 5 diş sarımsak rendaliyomuş şampuanına koyup çalkalıyomuş ilk onla yıkıyomuş sonra güzel kokan başka bi şampuanla kokusu kalmıyomuş bende daha denemedim ama sen hazır almak istersen aktarlara yada internette satışı var sarımsaklı şampuan yaz çıkıyo şeker

yaa ben rendeledim ama hep kafama yapıştı siz nasıl yapıyosnuz arkadaşlarrr:uhm:

kafama tane tane sarımsaklar geldi ufak ufak arındırcam diye canım çıkmıştı ama bi püf noktası vardır sanırım;sarımsağı çok severim çok faydalı ama ben yapamadım:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben daha yapmadım ama küçük sarımsak rendeleri varya onda rendeleyincemi saçına yapıştı canım hani o küçük ya bende onda rendeleyip yapmayı düşünüyodum kontessde öyle bi sorun olmamış ama acaba rendeledikten sonra sıkıp suyunu çıkartıpmı koysak şampuana mrv

valla ben de bilmiyorum ki canımm...normal rendenin ufak tarafında rendelemiştim ama kafama yapıştı yoksa yapcaktım çok faydalıdır eminim ama zaten şimdi 2 maske yapınca bide ona ihtiyaç duymadım artık ama öyle bi şampuanla da yıkasam güzel olurdu aslında...hihoyyyt

MERVECİM MERHABALAR YAA CNM BENİM SAC TELLERİM COK İNCEEE VE SEKİLSİZ BEN HERGÜN ZEYTİNYAGI SÜRSEM OLURMU ÖYLEDE CNM?4 5SAAT BEKLETİCEM DİMİ NASIL YIKIORSUN SACI PEKİ ZOR OLMUORMU CNM İYİCE ANLATIRMISIN SİNAMEKİ NASIL OLUOR HANGİSİNİ NASIL YAPICAZ..?YARDIMMM ETTTT yerimseniben CNMM BEN BİRAZZ KAFAMI KARISTIRIRIMDA SEN İİCE ANLATSAN OLURMUUUkaydirigubbakcemile3 ÖPPTMMM CNMMMM CEVABINI BEKLİCEMM AKSAMM OKYYUP YAPICAM ŞİMDİ CIKMAM LAZIMopuyorumnanaktan

tatlişkom interneette satılanlarıda var sarımsaklı şampuan yazınca çıkıyo ama senin saçların maşallahı var çok güzel sarımsaksızda harika zaten cicimzemuszemus

kontescim saçların artık neredeyse tamam olmuş yani hepimizi özendirdin burda:)) maşallah diyelim gerçekten güzel uzamış uzamyı bırak ilk koyduğun resimle son resim arasında dağlar kadar fark var yani daha hacimli ve gür duruyor ama sarımsaklı şampuanın etkisini bende aynı şekilde görüyorum daha saçlarım çok uzamadı en fazla 4 cm uzamıştır ama şuanda daha parlak hacimli mesaj sayım yeterli olsa şimdi koyardım resim ama sanırım belli bir mesaj sayısına ulaşmam gerekiyor resim koymak için tam olarakta bilemiyorum

saol cnm,en ufak faydam olduysa ne mutlu bana opuyorumnanaktan
resim koyman için belli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor eed,yanılmıyorsam 100 dü o sayıa.s

Back
X