• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kkontes gördm farkı canm darısı başımıza:)
aldım bende bugn, haftasonu başlıyorum.
bu sinameki küçük yaprak şeklinde değil mi?
inşallah saçımı dökmez bu bakım diğer yağlar gibi devam edebilirmfisfisfis

amin canım inşşş :Saruboceq:
aktara söyle o bilir kuzum
yanlış bi şe vermes a.s

kontess saclarin masallah :nazar: cok güzel, sen daha uzun olmasini mi istiyorsun ! Bana senin saclarin gibi uzuasa yeter :sinifsinif:

belimde istiyorum ben canım
çünkü senelerdir bu boydan ileri gidemedim zaten
bu boya gelene kadar uçları acaip cansız ve kırık dolu olurdu
ben de kestirirdim mafoldumben

yaa ben rendeledim ama hep kafama yapıştı siz nasıl yapıyosnuz arkadaşlarrr:uhm:

kafama tane tane sarımsaklar geldi ufak ufak arındırcam diye canım çıkmıştı ama bi püf noktası vardır sanırım;sarımsağı çok severim çok faydalı ama ben yapamadım:1no2:

canım bak, rendeledikten sonra bi kısmını koy şampuanına,sonra çalkala,o iice bi alt üst olsun,
sonra bi tutam daha rendelenmiş sarımsak al,ekle,yine çalkala
bölüm bölüm koy yani şişeye
yapışıkları da ayırmaya çalış eklerken
zaten mesela zamanla,atıyorum 1-2 hafta sonra filan,durdukça dibe iniyo o sarımsaklar
şampuana özü karışıyo zemuszemus

kontes tatlişkom çok çok saol bu arada saçlarına hasta oldum bende öle saçlar istiyorum yaaa ay böyle güzel saçları gördükçe heyecanım dahada arttı hemen malzemelerimi almalıyım inşallah bendede böyle çabuk etki eder canlarımkaydirigubbakcemile3
inşallah canım :Saruboceq:
düzenli yapıldıktan sonra mutlaka olumlu sonuç alınır diye düşünüyorum :nazar: zemuszemus

MERVECıM MERHABALAR YAA CNM BENıM SAC TELLERıM COK ıNCEEE VE SEKıLSıZ BEN HERGÜN ZEYTıNYAGI SÜRSEM OLURMU ÖYLEDE CNM?4 5SAAT BEKLETıCEM DıMı NASIL YIKIORSUN SACI PEKı ZOR OLMUORMU CNM ıYıCE ANLATIRMISIN SıNAMEKı NASIL OLUOR HANGıSıNı NASIL YAPICAZ..?YARDIMMM ETTTT yerimseniben CNMM BEN BıRAZZ KAFAMI KARISTIRIRIMDA SEN ııCE ANLATSAN OLURMUUUkaydirigubbakcemile3 ÖPPTMMM CNMMMM CEVABINI BEKLıCEMM AKSAMM OKYYUP YAPICAM ŞıMDı CIKMAM LAZIMopuyorumnanaktan

canım yok aman hergün zeytinyağı sürme sakın..çok kötü olur..haftada bi yapcaksın tamam mı tatlım al zeytinyağını elini yakmayacak kadar ısıt saç diplerine ve uçlarına masajla yedir tatlım...4-5 saat dursun...sonra da sinamekili tarif için bir tutam sinamekiyi al yarım çay bardağı suda kaynat.ılıyınca içine bir bemix ampul ya da bepanthene ampul koy ve bir kapak kadar badem yağı koyy ama tatlı badem yağı...iice karıştır saç dip ve uçlarına sür canım....o da beklesin 4-5 saat yıka oh missshihoyyyt

arındırması zor değil canımmm 2 kere yıka köpürterek tamamdır ...yetiyo inan....hoşgeldin bu arada tatlımm....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

anlamadığın bişi olursa şayet gene sor tatlım öpüldünnn....:1hug

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bak, rendeledikten sonra bi kısmını koy şampuanına,sonra çalkala,o iice bi alt üst olsun,
sonra bi tutam daha rendelenmiş sarımsak al,ekle,yine çalkala
bölüm bölüm koy yani şişeye
yapışıkları da ayırmaya çalış eklerken
zaten mesela zamanla,atıyorum 1-2 hafta sonra filan,durdukça dibe iniyo o sarımsaklar
şampuana özü karışıyo zemuszemus

teşekkür ettim kkontess ciiimmmma.s.

topiğin aldı başını gidiyor mervecim ,ah birde 3.uygulamadn sonra ki arkadaşlar fotolarını koysalar ya da yorum yapsalar çook iii olcak ammaa.

resim nasıl ekleniyor kızlar

imageshack e gir ordan resim eklemek için browse yazıyo ona bas sora o ekliyo ve direkt link diye bişi var ordan al mesaj yazma yerine gel ve şu dağ işareti gibi işaret var ona basınca çıkcak orada yazan html yi sil ve ona yapıştır bu kadar canımmm

kkontess saçların çok hoş gözüküyor:nazar:
Sarımsağı hangi şampuana ekledin canım ve ne kadar bekletiyorsun saçında?

kkontess saçların çok hoş gözüküyor:nazar:
Sarımsağı hangi şampuana ekledin canım ve ne kadar bekletiyorsun saçında?
mersi canım :kedi:
elidor'un çabuk yağlanan saçlar için olan şampuanına ekledim
cart yeşil bi kutusu var
beklettiğim belli bir süre yok
bazen 5dk kalıyor bazen 20 dk (müsaitliliğime göre değişiyor)
ama 30 dk yı geçirmiyorum hiç bi şekilde
ve özellikle diplere masaj yapa yapa sürüyorum opuyorumnanaktan

tamam saolun arkadaşlar önlerimdeki saçlarımda hareketlenme gördüm 2.yapışımda foto eklerim sadece önlerimdeki saçlarımı sarı sarı olan saçlar koyulaşmış birde uzamış son 15 gündür medobiotin içiyordum birde 1 kere zeytinyağı yaptım geçen hafta bu hafta da sinemaki yaptım bakalım inş güzel sonuç alırım güpgür olur saçlarım.:Saruboceq:

mersi canım :kedi:
elidor'un çabuk yağlanan saçlar için olan şampuanına ekledim
cart yeşil bi kutusu var
beklettiğim belli bir süre yok
bazen 5dk kalıyor bazen 20 dk (müsaitliliğime göre değişiyor)
ama 30 dk yı geçirmiyorum hiç bi şekilde
ve özellikle diplere masaj yapa yapa sürüyorum opuyorumnanaktan
peki bunu her saçını yıkamada mı yapıyorsun canım ?yoksa haftada 1 mi?

......................

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X