2 yıldır bu k.k iyiki var saç dökülme problemim için ya tavsiyelerde bulundum ya da bana çok tavsiyede bulunan hanımlar oldu allah razı olsun aslında ben eski üyelerdenim ama parolamı unutunca yeni isimle girdim .benimkisi hastalık değil aslında canım ırsi aileden gelen kan düşüklüğü onun dışında süperim şükür. işte ne zaman diyet yaptım kan ilaçları iğnelere rağmen kanım çıkmayınca doktor talesemi taşıyıcılığı teşhisi koydu.aslında saç dökülmem olmasa yine doktora gitmezdim ben işte öğrenmiş oldum.düzenli beslenerek kan değerlerim çıkarsa saçlarımında dökülmesi durur herelde kiii eskiye nazaran çok azaldı şükürler olsun .röfle hakkında söylediklerine de hak veriyorum ,röfle yaptırmak saçı ateşe atmak resmen ama benim yarıda biraz daha uzasın hemen kestircem saçlarımın üstü saç gibi parlıyor altı yanık yanık kiii en fazla 2 fön çekilmiştir o kadar.şimdi bütün ümidim bu tarif canım saçlarım inşallah bu tarif sayesinde önce gürleşir sonra uzar ..bir bayan için saç çok önemli kaybetme korkusu yaşamayan anlamaz..