• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende 10 gün önce kuzeni gönderdim ne tesadüf bende izmirdenim bu arada.neymiş senin kuzunun ismi kız bakarsın akraba çıkarıkkkaydirigubbakcemile3

anammmm...zemuszemus kuzumun ismi özgür... ayyy heycanlandım kız akrabamısınız yoksamkaydirigubbakcemile3

anammmm...zemuszemus kuzumun ismi özgür... ayyy heycanlandım kız akrabamısınız yoksamkaydirigubbakcemile3

:1shok:bizim özgürrrr yaniiii
şaka şaka kıyamam heyacanlanma bende kuziyi gönderdim ama isimler tutmadı şekerim.

canım zaten belli ediyo o kendini
kaynamaya başlayınca koku oluyo,rengi sararıyo
bi kaç saniye tutup kapatıyorum ben opuyorumnanaktan

yokk canım ondan demedim. Bende fokurdamaya başladığınd altını kapattım.
Tarifteki gibi yarım çay bardağı suda kaynattım ama yetmedi. Onun için sordum.
Bu c.tesi 2. defa yapcam. Biraz daha fazla suda kaynatmayı düşünüyorum:sinifsinif:

şaka şaka kıyamam heyacanlanma bende kuziyi gönderdim ama isimler tutmadı şekerim.

tüh beeekaydirigubbakcemile3 ama ne enterasan olurdu demi tutsaydı... neyse şekercim konuyu dağıtmayalım fazla kaydirigubbakcemile2zaten azucuk dağıttık gibi

öpüyorum çoka.s.

valla ben normal şampuan gibi tüketyorum
bozulma fln olmadı hiç :umursamaz:
Şeniz buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Teşekkürlr canım

Şu malzemeleri cumartesi inşallah temin edip bir an önce başlıcam ınsallh :dance:

boşnakgüzeli senin neden saçların tiftik tiftik oldu ki bence bu malzemelerle yapsan asıl etkiyi o zaman alırsın

canım msj göndermişsin ama mesaj sayım az olduğu için yollayamadım saçımı sormuşsun 1 ay olacak yapalı evt uzama var ama gürleşme daha fazla etkisini gösterdi yani yapmaya devam edecem:)

vavv cok geç olmuş ama birazdan gidicem kürümü sacıma sürmeye...
hehhee perşembeyi seviyorum
ama sabaha kadar tutucam bu kez umarım birsey olmaz.

ben de denemlik 2 saat tuttum faydasını görürüm umarımkaydirigubbakcemile2

ayy uykum da kaç.tı böyle ıslak ıslak uyuyamam ki ben...1 saat sonra yıkayayım bari...

canım bir tutam sinameki alınır yarım çay brdağıyla beraber cezveye konulur...beraber ayrı ayrı değil beraber kaynatılır...yoksa bardak patlar filan o mevzuya girmeyelimm:roflol:...ılıyınca süzülür ve içine bir bemix kırılarak konulur badem yağıysa yarım kapak ölçülerek konulur yani badem yağının şişesinin kapağıyla ölçülüp konulur...hepsi karıştırılıp saç diğlerine ve uçlarına iyice masajla yedirilerek sürülür ve 4-5 saat bekletilir;isteyen daha fazla bekletebilir sayın sinameki severlerr:roflol:
bu tarif haftada bir kere evet yalnızca bir kere yapılır....

gelelim zeytinyağına;o da haftada sadece 1 kezzz evet yanlış duymadınız bir kezzz yapılır..nasıl mı işte tarif...br miktar(isteğe göre miktar belirlenir) ve el yakmayacak kıvama gelinceye kadar ısıtılır...sora saçların diplerine ve uçlarına masajla yedirilerek işlem tamamlanır...4-5 saat veya daha fazla bekletilip yıkanır..

bir süre sora saçların uzadığı görülerekten gelinir buraya sonuç yazılır isteğe göre foto konulur daha sora saç istenen kıvama bi türlü gelemiyor diyerekten insan psikolojik bunalıma girer..aslında saç uzuyordur ama insanın gözüne çok kısaymış gibi bile gözükebilmektedir...kafamçokkarıştı

saçların istenen kıvama gelebilmesi için öznele bakılmalı yaklaşık 4 ay kadar maske yapılmalı saç çook uzun isteniyorsa şayet o zaman da bu süre 6-7 ay kadar olmaktadır.....

nasıl güzel anlattım mı :roflol::roflol::roflol::roflol:

esprili bir anlatım oldu...

oznuur arkadaşım işte böyleea.s.a.s.a.s.

tşk ederm cnm :)

sen ayrı ayrı sür
sinamekiyi de çay bardağının içinde kaynak :roflol::roflol:
tarif karışık değil,öyle olsa biz de anlamazdık
sen düzgün okumamışsın bence

cnm bence sen benim yazdığımı anlamamışsın, tabiki çay bardaında kaynatılcak die yazmadım, okdr su nasıl yeticek anlamında yazdım, ayrıca normal okunduğunda bence karışık ki sadece ben dğl başka insanlarda sormuş.

:olmaz:
inşallah canım... ben de benim kuzuyu 10 gün önce askere gönderdim...:kedi: 5 ay sonra döndüğünde uzun saçlarımla karşılamak istiyorum...opuyorumnanaktan

ayy ne guzel olur yaaa..allah kavuştursun tatlımmm

canım msj göndermişsin ama mesaj sayım az olduğu için yollayamadım saçımı sormuşsun 1 ay olacak yapalı evt uzama var ama gürleşme daha fazla etkisini gösterdi yani yapmaya devam edecem:)

payşaltığın için çok teşekkür ederim canım gürleşme bölümü özellikle içime su serptti allah razı olsun.

konuya dahil olup ben de özgürü tanıyorum dermişim kaydirigubbakcemile3

çok tatlı muhabbet ediyosunuz kızlar yaa okurken gülümsüyorum...çok şekersiniz...a.s.a.s.

uzadı mı canım ne kadar tahmini olarak çok sevindimm:teytey:

tüh beeekaydirigubbakcemile3 ama ne enterasan olurdu demi tutsaydı... neyse şekercim konuyu dağıtmayalım fazla kaydirigubbakcemile2zaten azucuk dağıttık gibi

öpüyorum çoka.s.

takirikacım bak sonuçları foto olarak bekliyoruz ona göre a.s.

neden pis cvp weriyorsun anlamadım, sana ne oluyor onuda anlamadımya neyse??

burda bu topikte onun da çok emeği var(kkontess)...ama tartışma olmasın lütfen kötü niyetle bişi demedi...sen birazcık değişik sormuşsun öznurcum ve sert davranmışsın sorarken bana göre ama önemi yok cevap verdim geçti gtiit..daha fazla sorun ve konuşma olmamasını rica ediyorummm:utangac:

Back
X