• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yokk canım ondan demedim. Bende fokurdamaya başladığınd altını kapattım.
Tarifteki gibi yarım çay bardağı suda kaynattım ama yetmedi. Onun için sordum.
Bu c.tesi 2. defa yapcam. Biraz daha fazla suda kaynatmayı düşünüyorum:sinifsinif:
ben de bu gece 6. uygulamamı yapıp da uyucam
sabah çok heycanlı uyanıyorum,birden uzamış mıdır ki diye hihoyyyt :roflol:

burda bu topikte onun da çok emeği var(kkontess)...ama tartışma olmasın lütfen kötü niyetle bişi demedi...sen birazcık değişik sormuşsun öznurcum ve sert davranmışsın sorarken bana göre ama önemi yok cevap verdim geçti gtiit..daha fazla sorun ve konuşma olmamasını rica ediyorummm:utangac:

güzel sözlerin için mersi canım :nazar:a.s.

Arkadaşlar benimde saçlarım çok uzun ama seyrek...bende bunu uygulamayı düşünüyorum böylece gürleştirebilirmiyim saçlarımı veya kestirip öylemi başlasam çünkü kestirince gürleşiyor saçlarım benim :(

off ya yarın olsa da yapsam artık şunu (:

annem dedi ki kaynar suyun içine sinamekiyi at tekrar kaynatmana gerek yok 3 dk bekle demlensin öyle de olur dedi. olur mu sizce ? yoks ocakta kaynata kaynata mı yapayım

off ya yarın olsa da yapsam artık şunu (:

annem dedi ki kaynar suyun içine sinamekiyi at tekrar kaynatmana gerek yok 3 dk bekle demlensin öyle de olur dedi. olur mu sizce ? yoks ocakta kaynata kaynata mı yapayım
biz kaynatarak yapıyoruz canım,sen bilirsin ama öyle de olur gibime geldiCADIARZU

Arkadaşlar benimde saçlarım çok uzun ama seyrek...bende bunu uygulamayı düşünüyorum böylece gürleştirebilirmiyim saçlarımı veya kestirip öylemi başlasam çünkü kestirince gürleşiyor saçlarım benim :(

kırık varsa aldır ama yoksa kestirmeden başla derim
gürleşme için daha çok sarımsaklı şampuanı öneririm kaydirigubbakcemile5

payşaltığın için çok teşekkür ederim canım gürleşme bölümü özellikle içime su serptti allah razı olsun.

üstelik 1 ay önce röfle yaptım ve saçım yandı incelterek kesmek zorunda kaldım ona rağmen çok faydasını gördüm bayağı bi gürleştikaydirigubbakcemile4

uzadı mı canım ne kadar tahmini olarak çok sevindimm:teytey:

sağol canım 3 cm yakın bi uzama oldu ama benim saçım röfleden dolayı koptu öyle oluncada incelterek kesmek zorunda kaldım bayağı bi kendine geldi saçlarım şimdi bide sarımsaklı şampuanna başladım onu önceleride kullandım çok güzel sonuçlar almıştım ikisiyle birlikte daha iyi olacak inş:))

kırık varsa aldır ama yoksa kestirmeden başla derim
gürleşme için daha çok sarımsaklı şampuanı öneririm kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim benimde kestirmeye elim varmıyor zaten mafoldumben kırık falan yok saçlarımda...Sarımsaklı şampuan yerinede sarımsak yağı alıp şampuanımın içine katsam aynı etkiyi verir heralde... :1hug:

Teşekkür ederim benimde kestirmeye elim varmıyor zaten mafoldumben kırık falan yok saçlarımda...Sarımsaklı şampuan yerinede sarımsak yağı alıp şampuanımın içine katsam aynı etkiyi verir heralde... :1hug:
bilemiyorum canım o dediğini kullanmadım hiç:çok üzgünüm:

Kızlar bende denicem kepeğe flnda faydası oluyomu =)bide benim saçımın arka bölgesinde seyreklik var bu sarmısaklı şampaun iyi gelirmi kkontesscim yardım edersen sevinirm

Kızlar bu akşam ikinciyi yapıyorum geçen hafta ilkini yapmıştım 1,5 ayda 6 kere yapmamız gerekiyor ben ikinciyi bu akşam yapıyorum bakalım inşallah uzar yaaakaydirigubbakcemile4

Kızlar bende denicem kepeğe flnda faydası oluyomu =)bide benim saçımın arka bölgesinde seyreklik var bu sarmısaklı şampaun iyi gelirmi kkontesscim yardım edersen sevinirm

sarımsaklı şampuan iyi geliyor canım seyrekliğe
ben birebir yaşadım bunu
foto ile de göstermiştim önceki sayfalarda
ama kepeğe iyi gelir mi bilemiyorum
kepek sorunum senelerdir yok benim :nazar:

sağol canım 3 cm yakın bi uzama oldu ama benim saçım röfleden dolayı koptu öyle oluncada incelterek kesmek zorunda kaldım bayağı bi kendine geldi saçlarım şimdi bide sarımsaklı şampuanna başladım onu önceleride kullandım çok güzel sonuçlar almıştım ikisiyle birlikte daha iyi olacak inş:))

çok guzel tatlımmm..devammm

Back
X