• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinemakeli badem yağı ve bemix karışımını soruyorum cnm daha yeni yaptımda ?

kızlar acaba diyorum haftada 2 kere yapsam bişey olur mu?

bence haftada 2 çok biraz hava alsın sonra gözenekler tıkanmaya gider bu da saç dökülmesiyle sonuçlanır allah korusun herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum....:olmaz:

bence haftada 2 çok biraz hava alsın sonra gözenekler tıkanmaya gider bu da saç dökülmesiyle sonuçlanır allah korusun herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum....:olmaz:
eed cnm çok haklısın
haftada 1 kez yeterlikaydirigubbakcemile2
vitaminin fazlası saç dökera.s

siz 1 ay boyunca haftada 1 sinemakiyi mi yapmıştınız sadece ,1.ayın sonunda gürleşme farkettiniz öyle mi? doğru mu anlamışım

evt canım 1 ay boyunca haftada 1 kere yaptım doğru anlamışsın o zaman haftada 1 kere yapmaya devam:))

Kızlar bu akşam ikinciyi yapıyorum geçen hafta ilkini yapmıştım 1,5 ayda 6 kere yapmamız gerekiyor ben ikinciyi bu akşam yapıyorum bakalım inşallah uzar yaaakaydirigubbakcemile4

birde şu aklıma geldi saçımıza iyi gelebilir ama boyaya zarar verebilir bu karışım ,boyanın matlaşmasını ve rengin değişmesini matlaşmasını sağlayabilir ,özellikle röfleli saçta varmı uzun süreli deneyen

birde şu aklıma geldi saçımıza iyi gelebilir ama boyaya zarar verebilir bu karışım ,boyanın matlaşmasını ve rengin değişmesini matlaşmasını sağlayabilir ,özellikle röfleli saçta varmı uzun süreli deneyen

Canım ben ilk denememi geçen hafta yaptım yarın 2.yi yapcam.
Boya konusunda ben de tedirgin olmuştum çünkü karışımı saçıma sürerken elimi boyadı sarımsı-turumcumsu oldu elim. Korkmuştum acaba saçımda kalınca da boyar mı diye. Açık sarı bir de saçlarım. Turuncu gibi olur yada saç rengimi koyultur gibi gelmişti ama bir şey olmadı zemuszemus
Yarın da 2. defa yapcam ama daha da boyamaz herhaldee.
Matlaşma falan da olmadı

Canım ben ilk denememi geçen hafta yaptım yarın 2.yi yapcam.
Boya konusunda ben de tedirgin olmuştum çünkü karışımı saçıma sürerken elimi boyadı sarımsı-turumcumsu oldu elim. Korkmuştum acaba saçımda kalınca da boyar mı diye. Açık sarı bir de saçlarım. Turuncu gibi olur yada saç rengimi koyultur gibi gelmişti ama bir şey olmadı zemuszemus
Yarın da 2. defa yapcam ama daha da boyamaz herhaldee.
Matlaşma falan da olmadı

hmmm taam ozamankaydirigubbakcemile2

Kızlar bende çok heveslendim
benimde saçlarımı kuaför saolsun çok kısa kesti
baya uzundu psikolejim bozuldu resmen
yarın hemen alıp uygulamaya geçicemm
ayy çok heycanlandımm zemuszemus

kızlar ben de iki gün önce ilk kez denedim, ama 3 saat bekletebildim, tabiki bi seferde bi fark olmadı ama parlattı sanki saçlarımı, dewam edersem faydası olcak gibikaydirigubbakcemile2 ama sinamekinin kokusu çok kötü dimi:delphin: napalım katlanıcam artık ona da yeterki saçlarım uzasın yerimseniben

kızlar ben de iki gün önce ilk kez denedim, ama 3 saat bekletebildim, tabiki bi seferde bi fark olmadı ama parlattı sanki saçlarımı, dewam edersem faydası olcak gibikaydirigubbakcemile2 ama sinamekinin kokusu çok kötü dimi:delphin: napalım katlanıcam artık ona da yeterki saçlarım uzasın yerimseniben

Sinameki değil de bemiksi ilk kırdığımda kötü koktu bana :sinifsinif:
Sonra hepsini karıştırınca iştahımı açtı açıkçasııııı çünkü salamura yaprak sarması gibi geldi bana kokusuu :roflol: ya da açtım biraz, ondann :D

kızlar kimler sormuştu bilemiyorum şuan ama 1badem yağı şişesi kapağım 1çorba kaşığına denk geldi:icecream:

Back
X