• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben de akşam yaptım ya işte 1bucuk saat kadar tuttum yıkadım
uzama varmı bilmiyorum ama ben de pek işe yaramayacak gibi sanki
yumuşacık oldu saclarım
ama ben sanı9rım eski küre devam edicem

evet canım yumuşak yapmasını ben de çok sevdim... eski kürün hangisi? ben de bu pazar zeytinyağına da başlıyacağım:lepi:

İzmirimin rapunzel hatunlarıopuyorumnanaktan şu saçlarımızı iyice uzatalım da, Hisarönüne gidip dibek kahvesi içelim, saçları savura savurakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

aşk olsun canım biz neyapalım burdan kutlama yaparız ozaman:)):teytey:

ya eski degil aslında halen devam ediyorum
saclarımı yıkayıp duruladıktan sonra ısırgan demleyip sacım ıslakken birde onla duruluıyorum
baska durulama da yapmıyorum
hersey herkeste aynı etkiyi vermiyor anlaşıla
papatya sen sarmısaklı sampuan dedin onu nasıl hazırlayıp kulanıyorsun??
saclarım eskisi gibi gürleşse keske

arkadaslar 20 kasimdan bu yana bu sayfayi takip ediyorum ...119 sayfa oldu bir sürü kullanan var ama sonucunu kimse yazmiyor ...sonucunu yazinda anlayalim artik ----

ya eski degil aslında halen devam ediyorum
saclarımı yıkayıp duruladıktan sonra ısırgan demleyip sacım ıslakken birde onla duruluıyorum
baska durulama da yapmıyorum
hersey herkeste aynı etkiyi vermiyor anlaşıla
papatya sen sarmısaklı sampuan dedin onu nasıl hazırlayıp kulanıyorsun??
saclarım eskisi gibi gürleşse keske

ben de geçen yıl aynı uygulamayı elma sirkesiyle yapıyordum... o da oldukça iyi yapmıştı saçlarımı...

arkadaslar 20 kasimdan bu yana bu sayfayi takip ediyorum ...119 sayfa oldu bir sürü kullanan var ama sonucunu kimse yazmiyor ...sonucunu yazinda anlayalim artik ----

kontes ve merve nin saçlarındaki değişimleri gözden kaçırma tatlımkaydirigubbakcemile2 ayrıca bir çok arkadaşta çok olumlu yorumlar yapmakta ben dahil... ama sonuç için erken henüz ikinci uygulamamı yapyımkaydirigubbakcemile4

bu gün ilk defa yaptım bu kürü ama daha önce de 4 defa falan yılan yağı memekse yağı bıde memıx ampul karısımını kullandımm cok etkısını gördum uzama oldu ama sızın bahsetınız kadar bır uzama olmadı benım kullandığım kurde o yuzden sızın uygulamıs oldunuz kuru denemek ıstedım olmadı ıkısınıde kullanıcam yıkarken bende sarımsaklı sampuhanla yıkıyordum... bakalım ne olcakk cok fena saclarıma takmıs durumdayımmm anlatamam sızlere senelerdır uzamıyor neler yapmadım

sonucu kimse yazmıyor mu?
bence o 119 sayfayı bi daha okuyun a.s
sonuç yazan,olumlu etki gören bi çok kişinin yorumu ve fotoğrafları var...

ecrincim ben 3 kez yaptım uzamam aynı fark yok yumuşattı fazlasıyla o yönden iyi
ama ben zatten yumusaklık istemiyorum
güçlensin istiyorum :)) tabi uzasın çok şey istiyorum bir de gürleşşsin

zaten herkes yeni yeeni başladı sayılır uygulamaya etkisinii görüncede burada paylaşıcaz .. yani uygulamada kullanılanları tek tek ele aldıgın zaman zaten saça yararı olan şeyler denemekten zarar gelmez

papatya ben sana sarımsaklı şampuannı hakkında bi soru sormuştuım cnm görmedin sanırım?
nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyrosun kaç dkk duruyor sacında.. :)

uyunmuycak bi şe yok ki tatlım
sanki saçların bi kaç gün yıkamamışsın da ondan yağlanmış gibi yatıyosun
yastığa bi tane tülbent ser
oldu bitti kaydirigubbakcemile2

Olmadı bi dahaki haftaya denerim canım yani eğer daha iyi oluyorsa yaparım bi sonraki hafta. Tülbenti yastığa değil de direk kafama sararım nolcak -tatlicadiarzu-

kesin yararlı olucanı dusunuyorumm bende.. ben karısımın ıcıne bıde yılan yağı koydum onunda sac uzaması ıcın faydasını cok duydumm bakalım nasıl olucak merakla beklemedeyım bıde saclarım sarı suanda makalım nasıl sonuc verıcek bende:)

papatya ben sana sarımsaklı şampuannı hakkında bi soru sormuştuım cnm görmedin sanırım?
nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyrosun kaç dkk duruyor sacında.. :)

ben yanıtlıyım ıstersen samphanın ıcıne 5 dıse yakın sarımsağı rendele yada döv ve ıcıne at bır haftadan fazla beklettım ben sonra onunla yıka sacında 5 dk gıbı beklet sonra normal sampohanla yıka yeterlı her yıkamada kulanmaya calısıyorum ben

ecrincim ben 3 kez yaptım uzamam aynı fark yok yumuşattı fazlasıyla o yönden iyi
ama ben zatten yumusaklık istemiyorum
güçlensin istiyorum :)) tabi uzasın çok şey istiyorum bir de gürleşşsin

tesekkürler canim

Back
X