E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #1.361
benimki berbat olmuştu kestirmesem kurtulacağı yoktu iiki yapmışım ama bu formülü bilsem belki kurtarmaya çalışıp kestirmezdim :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki berbat olmuştu kestirmesem kurtulacağı yoktu iiki yapmışım ama bu formülü bilsem belki kurtarmaya çalışıp kestirmezdim :S
olabilir ayrıca daha 2 hafta olmuş dur bakalım sende heycan yapma dökülmede biter saçta .ıkar kişiden kişiye deişir ama mutlaka etkisini görürsün sarımsak yani bu artık daha etkili ne olabilirki diye düşünüyorum
normalde 2-3 kullanımda bi değişim olması gerekti dökülme adına
belki mevsimsel dökülmeye denk gelmiştir kullanman CADIARZU
Kızlar sarımsaklı şampuan döküyor saçımı demiyorum, ama varolan dökülmeyi durdurmadı bende.:sinifsinif:
Bildiğin saçım dökülüyor yani.:gitme:
Bakalım devam edeceğim kullanmaya.kaydirigubbakcemile
ben de şampuan saçını döküyor demedim ki zaten canım,mevsimsel dökülme zamanında kullandıysan etki etmemiş olabilir dedim :hulya:Kızlar sarımsaklı şampuan döküyor saçımı demiyorum, ama varolan dökülmeyi durdurmadı bende.:sinifsinif:
ben de şampuan saçını döküyor demedim ki zaten canım,mevsimsel dökülme zamanında kullandıysan etki etmemiş olabilir dedim :hulya:
Benim de durdurmadı canım dökülmeyi...
Anladım canım ama ben o dökülmeyi de engellesin istiyorum.
Çok şey mi istiyorum.kaydirigubbakcemile3
Kızlar sarımsaklı şampuan döküyor saçımı demiyorum, ama varolan dökülmeyi durdurmadı bende.:sinifsinif:
Kızlar saçlarımı yıkadım pamuk gibi oldular opuyorumnanaktan
hadi bakalım hayırlı olsun:1hug:
ikinci denememi yarın sabah erkenden kalkıp yapıcam bu sefer bemiksle yapıcam 2 saat tutmayı düşünüyorum, nişanlımla buluşcam :asigim:ama inş bemiks kötü kokmaz kuzumun yanında...
eed ben de buna katılıyorum :icecream:kokmaz canım merak etme.
Ama ben seninde yerinde olsam bu akşamdan sürer, yarın sabahta yıkardım.
2 saat az gibi canım.
ben geldim, opuyorumnanaktaniyi geceler herkesee...
yapmayan arkadaşlar merak etmekte sanırım sonuçları...
şimdi ben 1 aralık'ta saçımı boyatmıştım kızlar, bu tarifi uygulamaya başlayıncaya kadar yaklaşık 0.5 cm kadar bir uzama vardı...
bu tarifi geçen hafta çarşamba(16 aralık) ve bu hafta çarşamba(23 aralık) olmak üzere iki kez uyguladım... tabii dayanamayıp bu sabah saçımın açılmalarını ölçtüm... herkesi tatmin eder mi bilmiyorum ama 1 cm lik uzama vardı....kaydirigubbakcemile2
yaniiii benim ayda 1 cm ancaaa- ehhhh- uzayan saçlarım bir haftada 1 cm uzamış....delikafadulden