• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki berbat olmuştu kestirmesem kurtulacağı yoktu iiki yapmışım ama bu formülü bilsem belki kurtarmaya çalışıp kestirmezdim :S

olabilir ayrıca daha 2 hafta olmuş dur bakalım sende heycan yapma dökülmede biter saçta .ıkar kişiden kişiye deişir ama mutlaka etkisini görürsün sarımsak yani bu artık daha etkili ne olabilirki diye düşünüyorum

normalde 2-3 kullanımda bi değişim olması gerekti dökülme adına
belki mevsimsel dökülmeye denk gelmiştir kullanman CADIARZU

Kızlar sarımsaklı şampuan döküyor saçımı demiyorum, ama varolan dökülmeyi durdurmadı bende.:sinifsinif:
Bildiğin saçım dökülüyor yani.:gitme:
Bakalım devam edeceğim kullanmaya.kaydirigubbakcemile

Kızlar sarımsaklı şampuan döküyor saçımı demiyorum, ama varolan dökülmeyi durdurmadı bende.:sinifsinif:

Benim de durdurmadı canım dökülmeyi...

ben de şampuan saçını döküyor demedim ki zaten canım,mevsimsel dökülme zamanında kullandıysan etki etmemiş olabilir dedim :hulya:

ben de şampuan saçını döküyor demedim ki zaten canım,mevsimsel dökülme zamanında kullandıysan etki etmemiş olabilir dedim :hulya:

Anladım canım ama ben o dökülmeyi de engellesin istiyorum.
Çok şey mi istiyorum.kaydirigubbakcemile3

sen ne kadardır kullanıyosun sanırım sormuştum ama cevap verdinmi hatırlamıyorum ama sonuçta sarımsak zaten saç çıkarıyor bu bildiğimiz bir durum saçkıran tedavisinde bile devamlı sarımsak kullanmayı öneriyorlar demekki sen zamanla etkisini görüceksin zaten hemen olsun sonra aa neden olmadı bu iyi deil deyip kenara atılıyor halbuki bence devam edersen zamanla etkisni görebilirsin birde sinamekili karışımı yaptınmı düzenli olarak bence iyi sonuçlar elde edebilirsinopuyorumnanaktan

ikinci denememi yarın sabah erkenden kalkıp yapıcam bu sefer bemiksle yapıcam 2 saat tutmayı düşünüyorum, nişanlımla buluşcam :asigim:ama inş bemiks kötü kokmaz kuzumun yanında...

ikinci denememi yarın sabah erkenden kalkıp yapıcam bu sefer bemiksle yapıcam 2 saat tutmayı düşünüyorum, nişanlımla buluşcam :asigim:ama inş bemiks kötü kokmaz kuzumun yanında...

kokmaz canım merak etme.
Ama ben seninde yerinde olsam bu akşamdan sürer, yarın sabahta yıkardım.
2 saat az gibi canım.

bende siyah turplarımı rendelemye gidiyorum yarına kadar basımda durcak bende sonuclarımı paylasırım 2-3 gün sonra sizin karısımı denicem böyle böyle 1 ay sonunda bakalım nasıl sonuclar alıcam. opuyorumnanaktan

ben geldim, opuyorumnanaktaniyi geceler herkesee...

yapmayan arkadaşlar merak etmekte sanırım sonuçları...
şimdi ben 1 aralık'ta saçımı boyatmıştım kızlar, bu tarifi uygulamaya başlayıncaya kadar yaklaşık 0.5 cm kadar bir uzama vardı...

bu tarifi geçen hafta çarşamba(16 aralık) ve bu hafta çarşamba(23 aralık) olmak üzere iki kez uyguladım... tabii dayanamayıp bu sabah saçımın açılmalarını ölçtüm... herkesi tatmin eder mi bilmiyorum ama 1 cm lik uzama vardı....kaydirigubbakcemile2

yaniiii benim ayda 1 cm ancaaa- ehhhh- uzayan saçlarım bir haftada 1 cm uzamış....delikafadulden

ben geldim, opuyorumnanaktaniyi geceler herkesee...

yapmayan arkadaşlar merak etmekte sanırım sonuçları...
şimdi ben 1 aralık'ta saçımı boyatmıştım kızlar, bu tarifi uygulamaya başlayıncaya kadar yaklaşık 0.5 cm kadar bir uzama vardı...

bu tarifi geçen hafta çarşamba(16 aralık) ve bu hafta çarşamba(23 aralık) olmak üzere iki kez uyguladım... tabii dayanamayıp bu sabah saçımın açılmalarını ölçtüm... herkesi tatmin eder mi bilmiyorum ama 1 cm lik uzama vardı....kaydirigubbakcemile2

yaniiii benim ayda 1 cm ancaaa- ehhhh- uzayan saçlarım bir haftada 1 cm uzamış....delikafadulden

Alaaah süper yaaa:sm_cool:
benim saçlarım uzamış gibi hissettimde :kedi:
yarın bende koşa koşa gidiyorum 2-3 gün içinde baslıyorum süper olcak süpper :D heyecanlandım :1ninca:

tabiii bu sadece ilk sonuçlar ... umarımmm hep böyle giderr... fotografı da 4 uygulama (daha) sonunda koyarım ... hep beraber bakarız artık....:))))

Back
X