• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim, opuyorumnanaktaniyi geceler herkesee...

yapmayan arkadaşlar merak etmekte sanırım sonuçları...
şimdi ben 1 aralık'ta saçımı boyatmıştım kızlar, bu tarifi uygulamaya başlayıncaya kadar yaklaşık 0.5 cm kadar bir uzama vardı...

bu tarifi geçen hafta çarşamba(16 aralık) ve bu hafta çarşamba(23 aralık) olmak üzere iki kez uyguladım... tabii dayanamayıp bu sabah saçımın açılmalarını ölçtüm... herkesi tatmin eder mi bilmiyorum ama 1 cm lik uzama vardı....kaydirigubbakcemile2

yaniiii benim ayda 1 cm ancaaa- ehhhh- uzayan saçlarım bir haftada 1 cm uzamış....delikafadulden

süper gelişme canım ama ben diplerden anlayamıyorum işteee :1no2: bayadır duruyor diplerim.

Alaaah süper yaaa:sm_cool:
benim saçlarım uzamış gibi hissettimde :kedi:
yarın bende koşa koşa gidiyorum 2-3 gün içinde baslıyorum süper olcak süpper :D heyecanlandım :1ninca:

heycanlanmanı çok iyi anlıyorum canım benim... çünkü merve ve kontesin sonuçlarını gördüğümde bende böyle hissetmiştima.s.

süper gelişme canım ama ben diplerden anlayamıyorum işteee :1no2: bayadır duruyor diplerim.

niye kız senin saçlar diplerden değil uclarından mı uzuyor :sinifsinif: diye kötü bi espri yapıcam yine vala :dance: hepte sana denk geliyor espri yapasım kızma emi :gitme:

heycanlanmanı çok iyi anlıyorum canım benim... çünkü merve ve kontesin sonuçlarını gördüğümde bende böyle hissetmiştima.s.

vala insallah bendede işe yarar böyle cok sevindim adına canım Şeniz inşallah cok daha iyi sonuclar alırsın opuyorumnanaktan

tatlım elime cetveli alıp aynanın karşısında baya ölçüm yapıyorum işte...kaydirigubbakcemile3 kardeşim manyakmışım gibi bakıyor bana...:icecream:

banada öyle bakarlardı kaydirigubbakcemile

ama bir yıl sonra simdi saçların maşalımı takmamı diye bakıyorlar akrabalarım arkdaslarım akannehir

simdi bir yıl daha gecsin süper olcak Allah ın izniyle ... :Saruboceq:

banada öyle bakarlardı kaydirigubbakcemile

ama bir yıl sonra simdi saçların maşalımı takmamı diye bakıyorlar akrabalarım arkdaslarım akannehir

simdi bir yıl daha gecsin süper olcak Allah ın izniyle ... :Saruboceq:

inşallah canımmm ...

amann sallamıyorum zaten... varsın manyak sansınlar... saçlarım uzasındakaydirigubbakcemile2

niye kız senin saçlar diplerden değil uclarından mı uzuyor :sinifsinif: diye kötü bi espri yapıcam yine vala :dance: hepte sana denk geliyor espri yapasım kızma emi :gitme:

hayırr canım ya diplerden uzuyorda ben doğal olarak fark edemiyorum diplerden.Çünkü bayadır dip boya yapmıyorumm ondan anlayamıyorum uzayıp uzamadığını.
Boydan anlıcaz artıkın CADIARZU

tabiii bu sadece ilk sonuçlar ... umarımmm hep böyle giderr... fotografı da 4 uygulama (daha) sonunda koyarım ... hep beraber bakarız artık....:))))

valla süper hadi bakalım gittikçe çoğalıyoruzkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar benimde şuanda saçlarım ıslak ikinci kez yapıyorum ama şap şup damlıyolar sinir oldum yokmudur çaresi

yok anacım ben taktım kafama örtümü olmıcak böyle heryerim leke leke oldu

hayırr canım ya diplerden uzuyorda ben doğal olarak fark edemiyorum diplerden.Çünkü bayadır dip boya yapmıyorumm ondan anlayamıyorum uzayıp uzamadığını.
Boydan anlıcaz artıkın CADIARZU

evet anladım zaten laf olsun torba dolsun benimki 100 msj yapmaya calşyrm resim ekleyebilmek için :D simdi eklicem saçlarımı bende Şeniz

formülü paylaşan arkadasa teşekürleeer......
:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya işte psikoloji olarak hani kafamda kurusun istedim ama olmadı bağladım şimdi sende çakkaydirigubbakcemile5

ozaman sterchle baglayıp tülbente sararsan tülbent emmez ıslaklıgı hemde akmamız olur ben öyle yapıyordum Şeniz

Back
X