K
KindLy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #1.401
Allah iyiliğini kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini kaydirigubbakcemile3
basörtüsüyle sıkıca baglayabilirsin kaydirigubbakcemile5
ALINTI OLMASIN LÜTFEN SİLCEMDE :kedi:a.s.
bunlarda benim saçlarım uc kısımlarını cekemedim göğslerimin altında uzunlukları ama ben popomda olsunlar istiyorum Şeniz Allah ın izniyle mucize sebzeleriyle ve vitaminleriyle olcakta inşallah bakalım :Saruboceq:
Olur canım olur merak etme.
Sizinki de bişey mi benim saçlar henüz daha omuzlara zor geliyoo ben nediim :gitme:
tabiii bu sadece ilk sonuçlar ... umarımmm hep böyle giderr... fotografı da 4 uygulama (daha) sonunda koyarım ... hep beraber bakarız artık....:))))
tatlım elime cetveli alıp aynanın karşısında baya ölçüm yapıyorum işte...kaydirigubbakcemile3 kardeşim manyakmışım gibi bakıyor bana...:icecream:
canım bişeyi merak ettim sen bir sene kullanıpta çok iyi sonuç aldığın herkesi şaşırtan formül nedir opuyorumnanaktan
benimde 1 sene önce öyleydi 8 ay bakım yaptım simdi şükür uzunlar güzeller seninde olur sende merak etme bi bakmışsın oda yemicek popona uzatmaya calışcaksın sende ŞenizOlur canım olur merak etme.
Sizinki de bişey mi benim saçlar henüz daha omuzlara zor geliyoo ben nediim :gitme:
inşallah canım...
ya benimkiler senin kadar uzasın yeter:kedi:
arkadaşlar benimde şuanda saçlarım ıslak ikinci kez yapıyorum ama şap şup damlıyolar sinir oldum yokmudur çaresi
oo süpermiş alkisalkisalkis
inş daha da çok uzucak bebikdelikafadulden:Saruboceq:sositososito![]()
evet anladım zaten laf olsun torba dolsun benimki 100 msj yapmaya calşyrm resim ekleyebilmek içinsimdi eklicem saçlarımı bende Şeniz
eheheh mini çakal seniiiiiiiiiii delikafaduldensırnaşık şey
Bende iki haftadır deniyorum uzadı gibi ama anlayamadım
nası yani damlıyo,bende biye olmuyo böle şeyler :1no2:
hepimiz aynı şeyi yapmıos mu :1no2:
nası yani damlıyo,bende biye olmuyo böle şeyler :1no2:
hepimiz aynı şeyi yapmıos mu :1no2:
eed aynenBende de olmadı hiç :1no2:
Nasıl damlıyor kiii benim normal yağlanmış gibi duruyor yapışık yapışık kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
eed aynen
yağlanmış kirli saç gbi duruo diplerde
yastığa tülbent serim uyuyorm öyle ama tülbente bile bulaşmıyo
anlamadm bn bu işi :bbo:
ya bide açıkçası benim bu ikinci yapışım malzemeyi bol tuttum biraz bir buçuk çay bardağıyla yaptı bol olsun iyice yedireyim diye maşallah fazla fazla yedikdelikafadulden