• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar evet ya benimde akıp duruo çokda saçımı sıkmıorum akmasın die sanki ziyan olcakmış gibi geliyor..Birde benim dün ikinci yapışımdı daha bi uzunluk farkedemedim,hep diyorum benimki uzarsa herkesinki uzar.ama bugün dayanamadım fön çektirdim:kedi:

hmmm şu meselee sen suyunu bol tutmuşsun.
Ben de yetmediği için bardağın yarısından biraz daha fazla suda kaynattım tam geldi.
Ama sen baya bi abartmışsın su olayını canım yasırnaşık şey

olsun ya neyapalım iyice etki göstersin kafayı yedim işte hihoyyyt

Kızlar evet ya benimde akıp duruo çokda saçımı sıkmıorum akmasın die sanki ziyan olcakmış gibi geliyor..Birde benim dün ikinci yapışımdı daha bi uzunluk farkedemedim,hep diyorum benimki uzarsa herkesinki uzar.ama bugün dayanamadım fön çektirdim:kedi:

bende aynı şeyleri hissedeceğimden merveye sordum bu konuyu kendisininde bir aydan sonra ciddi uzamayı fark ettiğini söyledi sanırım biraz psikolojik bizimkisikaydirigubbakcemile3

Ben yarın 3.ye yapmış olucam ama bazen düzleştiriyorumda.
Düzleştirince uzamıcak diye bi kural yok ya..

bende aynı şeyleri hissedeceğimden merveye sordum bu konuyu kendisininde bir aydan sonra ciddi uzamayı fark ettiğini söyledi sanırım biraz psikolojik bizimkisikaydirigubbakcemile3

o zaman iki kere daha yaptıktan sonra uzaması lazımalkisalkisalkis

kindly göremedm saçını tekrar eklermisin, ben daha çok uzunluğunu merak ediyorum

nası ölçüyosunuzkafamçokkarıştı yani o herşeye göre değişir ya saçı yıkarsın bi gün daha düz olur bigün biraz toplanır sağlıklı olmazki o ölçüm:),

ALINTI OLMASIN LÜTFEN SıLCEM Şeniz​

dopiez bu canım ama uzunlugu beli degilki yarın cekerim göğs altımdan 4 parmak aşagıda uzunlugu fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
darısı bana kindly kaydirigubbakcemile2 zamanında saçlarımın kıymetini bilemedim şimdi uzasın diye dua ediyorum:Saruboceq:

darısı bana kindly kaydirigubbakcemile2 zamanında saçlarımın kıymetini bilemedim şimdi uzasın diye dua ediyorum:Saruboceq:

uzar uzar merak etme bakım yapınca uzuyor bende bakımıma hiç inançsız baslamıştım uzamaz diye ama nasıl mutlu olmuştum görsen...opuyorumnanaktan hemen belli olmaz ama sabretmek gerek sonra bir bir topluyosun meyvelerini inan yani Şeniz

Back
X