• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bende sana çok güldümkaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin bende bugün buluştum sevgilimle sabah yıkamıştım saçlarımı o biliyodu zaten sarımsaklı şampuan kullandığımı dedim valla kusura bakma bir süre idare ediceksin dedim ama bugün yeni yıkadığımdan olsa gerek burnuna burnuna vurmuş arabaya biner binmez itiraf etti bide sade sarımsakta deil baharatlı sarımsaklı bişey kokuyor dedi valla bozuldum ne alaka baharat sucukmuyum ben yahunaniknanik

:roflol::roflol:sucukkkaydirigubbakcemile3 pastırmaaa:roflol:

ay bende sana çok güldümkaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin bende bugün buluştum sevgilimle sabah yıkamıştım saçlarımı o biliyodu zaten sarımsaklı şampuan kullandığımı dedim valla kusura bakma bir süre idare ediceksin dedim ama bugün yeni yıkadığımdan olsa gerek burnuna burnuna vurmuş arabaya biner binmez itiraf etti bide sade sarımsakta deil baharatlı sarımsaklı bişey kokuyor dedi valla bozuldum ne alaka baharat sucukmuyum ben yahunaniknanik

ay tatlım ben düşününce zaten hep gülüyorum... :roflol:saç derdine rezil oluyoruz yaa... hakkaten delilik bizimkisi....delikafadulden

Ben de koku falan kalmıyor yaw:uhm:
Bence sevgilinin aldığı koku psikolojik söylediğin için koşullanmıştır.
Sensin kokuşuk deseydin.naniknanikkaydirigubbakcemile3

Ben de koku falan kalmıyor yaw:uhm:
Bence sevgilinin aldığı koku psikolojik söylediğin için koşullanmıştır.
Sensin kokuşuk deseydin.naniknanikkaydirigubbakcemile3

yok güzelim yok bugün buram buram sarrımsak kokuyodum nedendir bilinmez daha saçlarım tam olarak kurumamıştı bile belki ondandır ama baharat kısmına anlam veremedim baharatıda sevmem baharatlı bişeyde yemem ama neyyssseekaydirigubbakcemile3

ay tatlım ben düşününce zaten hep gülüyorum... :roflol:saç derdine rezil oluyoruz yaa... hakkaten delilik bizimkisi....delikafadulden

ay gerçektn öyle şekerim vallahi rezillik diz boyu yavrum oda beni güya motive etmek için yok başlarda koktu şuan bişe kokmuyor saçların nekadar parlak ve gür deyip duruyor ama gelgelelim bugün arabanın camı hep acık gittik ne hikmetsekaydirigubbakcemile3

ay gerçektn öyle şekerim vallahi rezillik diz boyu yavrum oda beni güya motive etmek için yok başlarda koktu şuan bişe kokmuyor saçların nekadar parlak ve gür deyip duruyor ama gelgelelim bugün arabanın camı hep acık gittik ne hikmetsekaydirigubbakcemile3

kıyamam yaaopuyorumnanaktan ne kadar düşenciliymiş ama motive konusunda...

yok güzelim yok bugün buram buram sarrımsak kokuyodum nedendir bilinmez daha saçlarım tam olarak kurumamıştı bile belki ondandır ama baharat kısmına anlam veremedim baharatıda sevmem baharatlı bişeyde yemem ama neyyssseekaydirigubbakcemile3

Havadandır o zaman nemli falansa.
Her güzelin bu kadarcık kusuru olur. Kolay değil öyle rapunzel sevgiliye sahip olmak, katlanıversin biraz.kaydirigubbakcemile3:roflol:

Havadandır o zaman nemli falansa.
Her güzelin bu kadarcık kusuru olur. Kolay değil öyle rapunzel sevgiliye sahip olmak, katlanıversin biraz.kaydirigubbakcemile3:roflol:

bursada yaşııyorum çok nemli deil ama bencede katlanıcak artık okadar:1hug:

opuyorumnanaktan ohh bende kokulu kokulu öpüyorumkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 ohh canım bende siyah turp aldım :sinifsinif: hala kalkıp rendelememi bekliyor üşengecligim üstümde bu aralar:emir_bebek:

gaza ihtiyacm var sanırım :1ninca:

off ya bi daha yapmamak için zor tutuyorum kendımı :)

kızlar bu arada ben geçen gün kk'da bi forum gördüm:
kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/249421-sac-gurlesmesi-icin-ampullerbepantenbemiksevigen-kullananlar-3.html
Bu forumdakiler "1 bepantene ampul,1 bemiks ampul, 1 evigen ampul ilave olarak 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 t.k zeytinyağı ve 1 tk susam yağı" karışımını uyguluyorlarmış bakım için. Ben de bu sefer sinamekinin içine hem bemix hem evigen hem de bepanthene ampul kırdım. bu ikinci uygulamam ama birincinin üstünden bir haftadan fazla geçti. bu arada bir değişiklik olmadı. şimdi de bu yeni olanı uyguladım bekliyorum. birazdan yıkayacağım saçlarımı. bakalım neler olacak?

şu zaman geçse de artık görsek ya sonucu valla normalde çok sabırlıyım bu saç konusunda çok sabırsızlanıyorum...sonuç alanlar mutlaka resim ya da ne kadar gürleşme uzama olduğunu yazsınlar lütfen ....
dört gözle bekliyoruz....

Back
X