• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile5 ohh canım bende siyah turp aldım :sinifsinif: hala kalkıp rendelememi bekliyor üşengecligim üstümde bu aralar:emir_bebek:

gaza ihtiyacm var sanırım :1ninca:

hadi şekerim ssağlıklı gür uzun uzun saçları düşün :dance:

şu zaman geçse de artık görsek ya sonucu valla normalde çok sabırlıyım bu saç konusunda çok sabırsızlanıyorum...sonuç alanlar mutlaka resim ya da ne kadar gürleşme uzama olduğunu yazsınlar lütfen ....
dört gözle bekliyoruz....

ben koyucam şekerim gürleşme konusunda ne durumdayım gör bakalım bide siz karar verinopuyorumnanaktan

ama birilerinin bana açıkca anlatması lazım resim nasıl koyacağımı tam olarak bilemiyorum albüm yapsam sanırım sadece arkadaş listem görebiliyor herkes göremiyor

kızlar bu arada ben geçen gün kk'da bi forum gördüm:
kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/249421-sac-gurlesmesi-icin-ampullerbepantenbemiksevigen-kullananlar-3.html
Bu forumdakiler "1 bepantene ampul,1 bemiks ampul, 1 evigen ampul ilave olarak 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 t.k zeytinyağı ve 1 tk susam yağı" karışımını uyguluyorlarmış bakım için. Ben de bu sefer sinamekinin içine hem bemix hem evigen hem de bepanthene ampul kırdım. bu ikinci uygulamam ama birincinin üstünden bir haftadan fazla geçti. bu arada bir değişiklik olmadı. şimdi de bu yeni olanı uyguladım bekliyorum. birazdan yıkayacağım saçlarımı. bakalım neler olacak?

canım,söz ettiğin konuda bunu yapan kişiler o şişedeki şampuanı bitirdikten sonra 2. şişeyi sade kullanıyorlar ki fazla vitaminden zarar görmesinler... gamyoncuiremsu

canım,söz ettiğin konuda bunu yapan kişiler o şişedeki şampuanı bitirdikten sonra 2. şişeyi sade kullanıyorlar ki fazla vitaminden zarar görmesinler... gamyoncuiremsu

hayır bu karışımı bakım olarak haftada bir kez yapıyorlar. ek olarak da şampuana karıştırıyorlar. link veremediğim için www sonrasını yazdım. istersen başına www koy bi bak. hatta ben eczaneden alırken eczacı da bepanthene ve evigeni karıştır ama bemixe gerek yok dedi. ben yine de onu da koydum.

canlar ben geldim bugün 2.denememi yaptım saçımı kurutup apar topar çıktım nişanlımla buluştuk işte :asigim: ... ne anlatcam size nişanlımla yemeğe gittik oturuyoruz aşkım biri ilaçları içmiş içmiş bütün ilaç kokusu içime işledi dedi ama benden geldiğini anladım çattırmıyorum:roflol: sonra yolda yürürken aşkım bu ilaç kokusu burnuma işlemiş sanki hastanedeyim nerden geliyor diye aranıyor ay çatladım gülmekten:dance: sonra benden geliyor kuzum dedim adımı da şurup kokulum koymaz mı koptuk bugün yaniii.bu arada saçlarım parlıyormuş benim ki söyledi, tepende bir sürü ufak saçlar patlamış dedi:hooray:

:dance:

hayır bu karışımı bakım olarak haftada bir kez yapıyorlar. ek olarak da şampuana karıştırıyorlar. link veremediğim için www sonrasını yazdım. istersen başına www koy bi bak. hatta ben eczaneden alırken eczacı da bepanthene ve evigeni karıştır ama bemixe gerek yok dedi. ben yine de onu da koydum.

hımm peki
yanlış hatırladm o zmn ben
bakmama gerek yok kuşum,ihtiyacım yok öyle bi şeye
daha çok şey kullanıp yormak istemiyom saçlarımı kaydirigubbakcemile2

off ya bi daha yapmamak için zor tutuyorum kendımı :)

aynen ...herkese diyorum fazlası zarar ama elimden gelse kendimi kampa sokup 15 gün boyunca hergün uyguliycam ay denesem miki bide uzuyomuş 15 günde bi sürü offf dehşet olurdu...:dance::dance::dance:

Kızlar geçen hafta yazdığımda fark yok demiştim ama yanılmışım.
Perçemlerimi 2 hafta önce kesmiştim alnımda bi tane sivilce var diye kapatması için tam onun hizasında kesmiştim.
Az önce formülü uygulamadan önce ölçtüm ve 1cme yakın bi uzama olduğunu gördüm.
Kestiğimde kaçlarımın biraz üstünde olan perçemler şimdi kaşlarımın altındalar.
Perçemlerim olmasa farkedemezdim ve hala uzamıyor derdim fakat uzamış..
Farkı görmek isteyenler perçem kessin ve farkı görsün diyorum..

Kızlar geçen hafta yazdığımda fark yok demiştim ama yanılmışım.
Perçemlerimi 2 hafta önce kesmiştim alnımda bi tane sivilce var diye kapatması için tam onun hizasında kesmiştim.
Az önce formülü uygulamadan önce ölçtüm ve 1cme yakın bi uzama olduğunu gördüm.
Kestiğimde kaçlarımın biraz üstünde olan perçemler şimdi kaşlarımın altındalar.
Perçemlerim olmasa farkedemezdim ve hala uzamıyor derdim fakat uzamış..
Farkı görmek isteyenler perçem kessin ve farkı görsün diyorum..

güzelll
yerimseniben

Back
X