B
benimo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #1.701
ay benim sac kıvırcık abi yatıştırıcılar sürmeden yada fön cektirmeden dısarı cıkmam umarım bi zararı olmaz çünkü ponus olurum alim allah sac uzatim derken karizmadan olmuyak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam elmacim harika saclarin olur insallah, yeter ki gönülden iste
aleyküm selam canım vala gelen heyecanlanıp gaza gelip gidiyor vala
simdiden hayırlı olsun insallah sende de cok etkisini gösterir
Kizlar acil bir sorum var:bbo:
bemiks almanyada varmidir? varsa adi ayni bemiksmidir ? ve yoksa bepanthen alabilirmiyim?
sanirim Alinda arkadasimiz almanyadandi..sen buldunmu burda yoksa türkiyedenmi getirdinÇok üzgünüm çoook
off burda bulamazsam cooook üzülürüm:-(
ve tatli badem yagi diyorsunuz ama burda tek bi cesit var:1shok: yani aci tatli diye satilmiyor
offf cok sordum ama yine heyecanlandim..ah bi uzasa bu saclar hepinize dua edicema.s
canım ben fotolarını gördümpapatyaa saçlarını çok merak ettim ama göremedim mafoldumben bir daha koyarmısın bugün tatlım... ya birde ne kadar sinemakili tarifi kullandın arkadaşlar hep gürleşmesinden bahsetmiş sence büyük pay sarımsakta mı sinemakili tarifte mi ?
:Saruboceq:
merak etme tatlım yarın yeni bigün olcak ve herşey güzel olcak.
Böyle düşünerek uyu böyle olsun
:gitme:
herşey çok güzel olacak canım
burçtaşlarım ben de yatıyorum... hepimize iyi geceler... bol saçlı günler...
öpüyorum çok zemuszemus
konrescimm alıntı yapma istemiyorum ama harika uzamış saçların çok güzel...
canım ben fotolarını gördüm
gerçekten gözle görülür biz uzama ve hacim artışı wardı
ama o sinameki kullanmadan önce çekmiş 2fotoyu da
yani sadece sarımsaklı şampuanın etkisi söz konusu:ecrin_bebek:
saol bebemm
darısı başınıza inşşzemuszemus![]()
400 ml şampuanın içine 5diş sarımsağı rendele koyhadi yaa:çok üzgünüm:
papatyaa sarımsaklı şampuanın tarifini ver o zaman cnm ..
bende yapmıştım çok ağırlaştı birde dökmüştü sende ağırlaşma ,dökülme falan olmadı mı?
yalnız ben hep sarımsaklı şampuan kullanmıştım ,bazıları ilk sarımsaklı sonra normal şampuanla yıkıyor yoksa sende mi öyle yaptın bir yerde yalnış yaptım ama nerde acil saçlarımı gürleştirmem lazım![]()
400 ml şampuanın içine 5diş sarımsağı rendele koy
ama bu şampuanın sade olsun
güselce çalkala şişeyi
bunla yıka
başında durdurma şansın varsa durdur ama 30 dk yı geçmesin
sonra başka bi şampuanla yıka
bu başka şampuanın herhangi bi gürleşmeye etkisi vs si yok
sadece sarımsak kokusu kalmasın diye bunu kullanıyorum ben
2. şampuan için de güzel kokulu bi şey seç
hindistan cevizli şampuanlar ya da meyveliler vs olabilir
saçını her yıkayışta bunu yapgamyoncuiremsu
bende dökülme olmadı aksiye yeni saçım çıktı hacimlenme oldu
sende niye dökülmüş ki anlamadım
çünkü sarımsak saç dökülmesi vs tedavilernde kullanılan bi şeydir
bemiks+bepanthene+evigen'li (bi de badem yağlı) sinamekiyi yaptım bu gece. 5 saat filan beklettikten sonra yıkadım. bu arada bu ikinci uygulamam. ilkinde sadece bemiks kullanmıştım sinameki ve badem yağıyla. valla sonuç aynı gibi. ben bir fark hissetmedim. ilkinden sonra da uzamada bir değişiklik olmadı. saçım yumuşak oluyor ama her zaman öyle olur zaten. ben yıkadıktan sonra saç kremi de kullanıyorum. siz de saç kremi kullanıyor musunuz? hatta ben geçen sefer oriflamein saç maskesini bile yapmıştım, yıkayıp kremledikten sonra. acaba kullanmamam mı gerek bunları sinamekiyi kullandığım zaman? ondan mı gelişme yok ben de? yoksa daha erken mi?
konrescimm alıntı yapma istemiyorum ama harika uzamış saçların çok güzel...
papatyaa saçlarını çok merak ettim ama göremedim mafoldumben bir daha koyarmısın bugün tatlım... ya birde ne kadar sinemakili tarifi kullandın arkadaşlar hep gürleşmesinden bahsetmiş sence büyük pay sarımsakta mı sinemakili tarifte mi ?