• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yarım saat bekletmiyorum 1veya 2 en fazla 5 dk bekletmişliğim vardır zaten saç diplerine masaj yaparak iyice köpürtüyorum masaj yaparken zaten bir iki dk geçiyor ayrıca en son yıkamayı normal şampuanla yapmıyorum;)

ya şu sarımsaklı şampuan olayını bende düşündüm yapsam mı diyee ama benim sorunum saç dökülmesi ya da hacim olayı değil. Daha çok saçımı uzatmak.. Uzasın artıkkkkk ayyyydelikafadulden

slm kızlar bu siteyi yeni keşfettim kızlar benimde saçık kuru uzama hiç yok nerdeyse sıfır hep sabit bu sinemaki olayı beni baya tatmin etti özellikle kontesin saçlarını görünce acayip gaza geldim kuru ve cansız saçlarım var ne önerirsiniz şimdiden tşkler

hoşgeldinnna.s.

bugün annem duymuş esra ceyhanda yaşlı bi erkek kuaför saçları uzatmanın ve kuvvetlendirmenin en iyi yolu saça en iyi geleni uzatanı güçlendireni "gaz yağı" demişşş ne kadar doğru bilmiyorum...ben ders çalışıyordum annem geldi söyledi deekaydirigubbakcemile4

ya şu sarımsaklı şampuan olayını bende düşündüm yapsam mı diyee ama benim sorunum saç dökülmesi ya da hacim olayı değil. Daha çok saçımı uzatmak.. Uzasın artıkkkkk ayyyydelikafadulden

saçın seyrek deilse hacim sorununda yoksa sinamekiye devam derim

ben de bağlanıp hayır "sinameki" deseydim canlı yanınaaa bağlanıppkaydirigubbakcemile3

bugün annem duymuş esra ceyhanda yaşlı bi erkek kuaför saçları uzatmanın ve kuvvetlendirmenin en iyi yolu saça en iyi geleni uzatanı güçlendireni "gaz yağı" demişşş ne kadar doğru bilmiyorum...ben ders çalışıyordum annem geldi söyledi deekaydirigubbakcemile4

anacım daha ne yağlar duyucaz bakalım gaz yağıda ne gerçekten gazın yağımı dicem ama saçma olucakkaydirigubbakcemile3

ben de bağlanıp hayır "sinameki" deseydim canlı yanınaaa bağlanıppkaydirigubbakcemile3

mervecim kadınlar kulübü bu sayfayı yılın en iğrenç espri yapan sayfası olaaral ilan edebilir son günlerde hepimiz dökülüyoruz iğrençlikler diz boyu espiriler havada uçuşuyorkaydirigubbakcemile3

hb merve_1987 kızlar hafata sonu denicem bu dediklerinizi bakalım artık papatya ve tarçınlı_kurabiye sizde tşk ediyorum

:1shok:abbow gaz yağı mı o ne kız öle motor yağı gibiin kaydirigubbakcemile3
kökten çözüm olur bencee :icecream:

valla adam yaşlıymış bide deneyimli olur;öyle demiş...ben bit için kullanıldığını biliyodum sadece

arkadaşlara nette okudum şampuna bide çam terebentini de katıyolarmış saça parlaklık verip uzatıyomuş çam terebentini ve tatlı badem yağı şampuna katıp kullanabilirsini yazıyodu

arkadaşlara nette okudum şampuna bide çam terebentini de katıyolarmış saça parlaklık verip uzatıyomuş çam terebentini ve tatlı badem yağı şampuna katıp kullanabilirsini yazıyodu

evet canım şampuana çam terebentin de koyup kullanıyorlar ama neye yaradığını pek bilmiyorum. Hoş bir kokusu var bence çam terebentinin

Back
X