• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne var canım şurda iki lak lak yapıp kafa dağıtıoruz hep biz varız zaten hep aynı konuda konuşulmuyorki yeni gelenlere zaten gerekli soruları sorunca cevap veriyoruz tabi mervede haklı biz biraz fazla dagıldık ama olsun arad böylede oluyor işte gönüller bir olsun arkadaşlıklar pekişsin saç bahane dostluk şahanekaydirigubbakcemile3

ama canım çok dağılmış özel mesaj da atabilirsin istediğin arkadaşlarına böylece daha yakından tanıyıp kaynaşabilirsinyerimseniben

ama canım çok dağılmış özel mesaj da atabilirsin istediğin arkadaşlarına böylece daha yakından tanıyıp kaynaşabilirsinyerimseniben

haklısın mervecim ama burda herkes katılabiliyor yani birbirimizi tanıyıp kaynaşmaktan kastım kimsenin özel hayatına inmek deil genel olarak bi tanışmak birde zaten saçlardan konuşuyoruz devamlı gerek resimlerde paylasımda bulunuyoruz bide genelde hep belli başlı arkadaşlarımız var devamlı saç muhabbetti olmyor zaman zaman konun dışınada çıkabiliyoruz bence cok önemli bir ayrıntı değil ama tabi bundan rahatsızlık duyuluyorsa bidaha konun dışına kesinlikle sapmayız opuyorumnanaktan

biliyorum elacım hiç öyle eli maşalı birinede benzemiyosun yani konuşmalardan anladığım kadarıyla bizde şakalaşıyoruz işte kendi aramızdaŞeniz

a.s. yaa artık zaman geçsede sonucu çok merak ediyorum sonuç alanlar varsa lütfen paylaşsınlar biz daha yeni uygulamaya başladık resim koyamıyoruz ...

2 ay sonra koyucam aradaki farka inanamıycaksınız inşallah....2 aydan az gerçi 45-50 gün sonra koyucam sabır sabır ah ama sabredemiyorum...fisfisfis

siz bilirsiniz;ben söyledim sadece:çok üzgünüm:

teşekkür ederiz mervecim bir hatamız varsa affola beni yanlış anlama sakın sadece düşüncemi senin dediklerine yanıt olarak paylaştım tabikide sende haklısınopuyorumnanaktan

bugün ikinci yapışım birazdan banyoya girecem.ama bugün karışımı hazırlarken sarımsaklı zeytin yağındanda biraz ekledim bakalım nasıl olacak ama ben faydasını gördüm saçlarım canlandı yaza kadar uzayacak inşallah saçlarım :lepi:

teşekkür ederiz mervecim bir hatamız varsa affola beni yanlış anlama sakın sadece düşüncemi senin dediklerine yanıt olarak paylaştım tabikide sende haklısınopuyorumnanaktan

hata değil sadece konu çok dağıldı demek istedim canım asla yanlış anlamam herkes görüşünü paylaşabilir elbet...a.s

bugün ikinci yapışım birazdan banyoya girecem.ama bugün karışımı hazırlarken sarımsaklı zeytin yağındanda biraz ekledim bakalım nasıl olacak ama ben faydasını gördüm saçlarım canlandı yaza kadar uzayacak inşallah saçlarım :lepi:

zeytinyağına ayrıca sürseydin bence hiç karıştırmasaydın karışımın içine...

kontescim sanırım 181. sayfada resimler sileblirmisin şekerim az öncede yazdım ama görmedin sanırım 183. sayfada olabilir

kontescim sanırım 181. sayfada resimler sileblirmisin şekerim az öncede yazdım ama görmedin sanırım 183. sayfada olabilir
tmm haaytm prd teldeydim de :kedi: of ne sçma bi gün bu gün yaa,şmdi de barştık gbi oldk newrim döndü salak oldm
kafamçokkarıştı

Yaa ama siz çok konuşuyorsunuz:umursamaz:
Allah muhabbetinizi arttırsınkaydirigubbakcemile4
Akşamdan akşama anca fırsat bulup, göz atıyorum topiklere ama yok sizin hızınıza yetişmek imkansızkaydirigubbakcemile3
En son pes edip bırakıyorum okumayı.:hulya:

Yaa ama siz çok konuşuyorsunuz:umursamaz:
Allah muhabbetinizi arttırsınkaydirigubbakcemile4
Akşamdan akşama anca fırsat bulup, göz atıyorum topiklere ama yok sizin hızınıza yetişmek imkansızkaydirigubbakcemile3
En son pes edip bırakıyorum okumayı.:hulya:
hehe eed chat odası gbi olduk ama bnce süpper oldu :kedi:

Back
X