• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar bu arada
yine alakasız bi konu ama
31 aralık a kadar batik giyim mağazasında turkcellilere %50 indirim var
bence bi bakın :dance:

aynen katılıyorum bende 90 tl lik kotu 45 e aldım hemde çok hoş bşr pantolon çok güzel hırkalar varkaydirigubbakcemile5

evet canım aynen kk'daki tek senemciq benim....
valla ben bikaç kür denemiştim gürleşme olmadı öyle aman aman..
benimki doğum sonrasından kalma bir de fazla üst üste sac boyamadan
ama aldım agzımın payını artık sac boyamıcam
belki çok ilerde..
bi denemediğim sarımsaklı sampuan kaldı birazdan onu da hazırlayıp,akşama sacımı yıkarım..
o merdaneyi niye getirdin kız lülülülülülü lülülülülülü :roflol:

inş eski gürlüğüne ulaşacak canım ben inanıyorum ,saç kökleri ölmediyse ulaşmaması imkansız zaten.şimdide a.s. çiçek yolluyorum bak.

aynen katılıyorum bende 90 tl lik kotu 45 e aldım hemde çok hoş bşr pantolon çok güzel hırkalar varkaydirigubbakcemile5
ayh biz snle ii anlişcas gbi kaydirigubbakcemile5
burda batik yok o yüzden ben de ist dan bi arkime 3parça şey ısmarladım,kargolucak saolsun
hırka beendim,tulumlar süper ama denemeden almaya cesaret edemedim

kontescigim öncelikle yardımlarınız için tesekkürler.kendimi yabancı gibi hissettirmediniz bana:kedi:

şimdi günlerdir okuyup duruyorum ama kafamda mesajlar birbirine karıştı.bu sinamekiyi kullanan herkeste işe yaradı degilmi.

kontescigim öncelikle yardımlarınız için tesekkürler.kendimi yabancı gibi hissettirmediniz bana:kedi:

şimdi günlerdir okuyup duruyorum ama kafamda mesajlar birbirine karıştı.bu sinamekiyi kullanan herkeste işe yaradı degilmi.
eheh rica edrim bebişim ni dimek opuyorumnanaktan
eed canım bildğim kadaryla herkes olumlu faydasını gördühihoyyyt

malum saç konusunda takıntılıyım biraz.bir an önce uzayıp eski hallerine dönüşmesini istiyorum.başlangıçta yani o kuaförden gelip saçlarımın yarısının olmadıgını gördügümde -ki arada usturadan dolayı kısa yerler var- entele florisene hapı ve sinamekiyi birlikte kullanmayı düşünmüştüm.bir haftada entelede kullandım.

sonra dedimki bu kadar yüklenmek dogru olmamalı.şimdi sadece sinamekide karar kıldım.bakalım neler olacak

arkadaşlar kendinize iyi bakın ben gidiyorum...konuyu zaten biliyorsunuz gelen arkadaşımız olursa ilgilenirsiniz..kendinize iyi bakın inşallah aylar sonra uzamış olur saçlarınız......bana inanan herkese teşekkür ederim konuma gelen yazan herkes...devam edin ben de edicem ama çok takıntı oldu artık kendimi iyi hissetmiyorum ...saçımla uğraşmak istemiyorum daha fazla ...saplantı gibi..ama faydalanan insanlar oldu ne mutlu bana...hadi allaha emanet...

maskeleri gene yapmaya devam edicem ama kendi halinde...yani konuma girip bakmak artık beni strese soktu..herkese teker teker teşekkür ederim....hoşçakalın şekerlerr

malum saç konusunda takıntılıyım biraz.bir an önce uzayıp eski hallerine dönüşmesini istiyorum.başlangıçta yani o kuaförden gelip saçlarımın yarısının olmadıgını gördügümde -ki arada usturadan dolayı kısa yerler var- entele florisene hapı ve sinamekiyi birlikte kullanmayı düşünmüştüm.bir haftada entelede kullandım.

sonra dedimki bu kadar yüklenmek dogru olmamalı.şimdi sadece sinamekide karar kıldım.bakalım neler olacak

bencede cok yüklenme canım biraz sabret etkisini görürsün burda hemen hemen herke yavaş yavaş etisini görmeye başladı zaten paylaşıyoruz zaman zaman resimlerle sende güzel sonuçlar al senide görelim canımmkaydirigubbakcemile5

zaten bana ihtiyaç da kalmadı artık :))))

HOŞÇAKALIIINNN.......

arkadaşlar kendinize iyi bakın ben gidiyorum...konuyu zaten biliyorsunuz gelen arkadaşımız olursa ilgilenirsiniz..kendinize iyi bakın inşallah aylar sonra uzamış olur saçlarınız......bana inanan herkese teşekkür ederim konuma gelen yazan herkes...devam edin ben de edicem ama çok takıntı oldu artık kendimi iyi hissetmiyorum ...saçımla uğraşmak istemiyorum daha fazla ...saplantı gibi..ama faydalanan insanlar oldu ne mutlu bana...hadi allaha emanet...

neden canım gidiyosun bu kadar takkıntı yapma ki sen cok güzel sonuçlar almışsın hep beraber paylaşıyoruz işte burda sıkıntılarımızı yani stres yaptıkça insan dahada umutsuzlaşıyor yerimseniben

belkı sonra tekrar gelırım saÇlarımın resmını koyarım felan;aylar sonra belkı :)))

gıttım ben...

inanın sankki bi parçamdan ayrılıyomuş gibi oldum ama napiyim...neyse gittim ben gidicem bi türlü gidemedim...hoşçakalın...

maskeleri gene yapmaya devam edicem ama kendi halinde...yani konuma girip bakmak artık beni strese soktu..herkese teker teker teşekkür ederim....hoşçakalın şekerlerr

canım bence konunu çok güzel açıp burda insanları mutlu ettin sonunu da getir gitme bir yere.hergün girip bişeyler yazmak zorunda değilsin elbet ama bu senin topiğin.sende takıntı haline gelmesini de çok iii anlıyorum çünkü benimde saçım dökülünce saç dökülmesi başlığında her saniye aklım kalıyordu kim ne yazmış diye diye ama haftada 1 yaz yine uğra kendi topiğine tatlım.bu benim şahsi görüşüm ama gerçekten hiç girmiceksen de artık ,sana çok teşekkür ederim kendi adıma.

canım bence konunu çok güzel açıp burda insanları mutlu ettin sonunu da getir gitme bir yere.hergün girip bişeyler yazmak zorunda değilsin elbet ama bu senin topiğin.sende takıntı haline gelmesini de çok iii anlıyorum çünkü benimde saçım dökülünce saç dökülmesi başlığında her saniye aklım kalıyordu kim ne yazmış diye diye ama haftada 1 yaz yine uğra kendi topiğine tatlım.bu benim şahsi görüşüm ama gerçekten hiç girmiceksen de artık ,sana çok teşekkür ederim kendi adıma.
eed ben de çok teşkür ederm ama gtme yaf :gitme:

biz merveden ilham aldık onun sayesinde inanarak başladık şimdi gitti oldumu ama şimdi ya yok bence dayanamaz en kısa zamanda gelir;)

bence de dayanamaz :kedi:

anam bide en başta yaptığı açıklamayada silmiş. merveeeee ne yaptın kızım dön aramıza küstünmü bize millet senin en başta yaptığın acıklamayı okuyupta konuya balıklama atlıyor aaa olmadı şimdimafoldumben

Back
X