- Konu Sahibi EU3
- #1.921
walla hee nası şendi ortalık bi anda gttiler :Sbu akşam pek bi sessiz buralar... kimsecikler yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla hee nası şendi ortalık bi anda gttiler :Sbu akşam pek bi sessiz buralar... kimsecikler yok
biz de bi anlam veremedik ki canım kafamçokkarıştıaaaa.gitmiş merve o açmıştı bu başlığı valla.ne olduki?kötümü hissetti.
walla hee nası şendi ortalık bi anda gttiler :S
ben geldim kızlar anca cocuk uyudu durumlar nasıl neler oluyor bakalım.
merveye noldu neden gidiyormuş ya üzüldüm ama gelir umarım..
biz de anlamadık walla mafoldumbenben geldim kızlar anca cocuk uyudu durumlar nasıl neler oluyor bakalım.
merveye noldu neden gidiyormuş ya üzüldüm ama gelir umarım..
kaçtığı için bunalık görüom zaten delikafadulden:roflol:kıss gözünün içine kaçarsa görürsün gününü :roflol::roflol:
biz de anlamadık walla mafoldumben
ayh bgn rimel alırken kadın dedi akşmları badem yaı sür kirpklerine,yazık tüm gün rimelle duruolar,bakım olur
ei ddm sürdüm şmdi
bulanık görüorm :bbo:
yakmadı da bunalık görüomvalla kontescigim kaçırmayasın gözüne.yakar valla
ben hala buralardayım kızlar.kafamda kürümle dolanıyorum yapacak bişiler bulmaya çalışıyorum.
evet bende duymuştum badem yağını kirpiklere sürüldüğünü iyi geliyormuş hiç denemedim acaba etki edermiki yapsam kirpiklerim de az anam bende saç az kirpik az kaş az ben kiloluk badem yağı alıyım en iyisikaydirigubbakcemile3
kaç saat oldu canım
ay bunu yıkarken bir şampuan mı yapıyosunuz kıslar yoksa bir kez yetmiyomu?ben her şampuandan sonra krem yapıyorum.gene normal kremimi yapayımmı
ben de 1 kere şampuanlıyorum yetio cicim:teytey:ay bunu yıkarken bir şampuan mı yapıyosunuz kıslar yoksa bir kez yetmiyomu?ben her şampuandan sonra krem yapıyorum.gene normal kremimi yapayımmı