Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa ama ben göremedim bidaha koyarmısın elacım :Saruboceq: ayrıca sarımsaklı şampuanı iki aydır kullanmaktayım az önce duş aldm şunu söyleyebilirim sonuç olarak artık saçlarım hiç dökülmüyor yani cook az ben onları saymıyorum bile ama sayılacak kadar azlar kaydirigubbakcemile3 bilginize gür saç isteyenler içüün....opuyorumnanaktan

tamam şekerim koyuyorum

yesss gördüm şekerim teşekkür ederim e saçların kısada sayılmazmış sanırım seyrek saçların var seninde

seyrek değil kuşum allah korusun çok dökülme oldu ama saçlarım gür ama eskiye oranla azaldı tabi...seyrek mi gözüküyor:bbo:

seyrek değil kuşum allah korusun çok dökülme oldu ama saçlarım gür ama eskiye oranla azaldı tabi...seyrek mi gözüküyor:bbo:

ay şekerim yok moralini bozmak için demedim yani mesela mervenin saçlara bakınca ben kendimi seyrek saçlı olarak görüyorum ama kuaförüm bikere bana demişti saçların seyrek deil sık ama ince telli ve yıprandıklarından öyle duruyor diye sanırım seninkide öyle

bu da arka profill:)) seyrek mi kız saçlarumm

Son düzenleme:
hayatım mervenin saçları koyu renk o yüzden az olsada çok gözüküyor koyu saçlar hatta başlık bile açtım sarı saç daha az ve yıpranık gözüküyor.onun için uzatma çabasındayım kumral ışıltılı saçlarımı bekliyorum uzamasını.

ay allah korusun ben zayıf severim...51 kilo civarıyım tatlımmm ama 48 filan olsam diyorum daaa bi veremedimmm:umursamaz:

canım boya göre deişir ben 51 kilo iken cok zayıf duruyodum şuan 56 kiloyum gayet sağlıklı ve güzel duruyor en azından giydiğim şeyi dolduruyorum benim boyumda cok kısa deil ondan yani 56 kiloyu kaldırıyoropuyorumnanaktan

canım boya göre deişir ben 51 kilo iken cok zayıf duruyodum şuan 56 kiloyum gayet sağlıklı ve güzel duruyor en azından giydiğim şeyi dolduruyorum benim boyumda cok kısa deil ondan yani 56 kiloyu kaldırıyoropuyorumnanaktan

valla benim boyum 1.76 kilomda 66 idi şimdi 70 im ama tam kıvamındayım.:))

papatya kız resmi koyuyorum kayboluyon hee:umursamaz:

kuzum özürdilerim ezelin yeni bölümünün fragmanına dalmışım coook pardon bu arada saçların seyrek deilmiş arkadan daha iyi duruyoropuyorumnanaktan

saol canım benim sende ezelcisin demek benim gibi.hadi öptüm şeker şimdilik çıkıyorum.

Back
X