E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.481
hadi canım o kadar dil döktüm yalvardım yapmayın etmeyin kızlar dedim...-tatlicadiarzu-
beni siz ayarttınız ayoll
beni siz ayarttınız ayoll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geceniz hayrolsun.... :))
yatın bakalım hepinize süt getiricem ben hadi bakalım hadi kuzucuklarım tatlılarım...sırma saçlarınızı okşiycam gelip de..sinamekiler sürücem saçlarınıza uslu uslu uyursanız...bütün bakımlarınızı yapıcam yıkıycammm..yaaa .....kaydirigubbakcemile3:roflol:
orası öyle de tartşmaların hepsinin kaynağı da uzaklık oluo -tatlicadiarzu-gönüller bir olsun şekerim mesafelerin önemi yok...:asigim:
özlemler de aşka dahil..
neyse "merve kaçar"...
bu arada o behlül ün "behlül kaçar" filan demeleri o havalar o dizideki haller felan...ayy özene bezene kusursuz yaratılmış sanki eşek sıpası..neyse bide o konuya değinmeyelim şimdi önünü lamayız bu sefer kaydirigubbakcemile3
diğer konular gibi kapanmaz da süreeer gider..neyse ii geceler arkideşler...
benim gösler hala fıldır fıldırr-tatlicadiarzu-iyi geceler canım Şeniz
ben de yatcam birazdann uyku geldii bedeneeeeeee mirmirmirmir
benim gösler hala fıldır fıldırr-tatlicadiarzu-
şey aslında sırrım, öğle uykularım :kedi:kaydirigubbakcemile3 maşşallah kuşum
sabah erken kalktım benn o yüzden sanırımm :1ninca:
ya arkadaşlar 1 haftadır okulun lavabosunda saçımı başımı düzeltirken saçım hep kızıl gibi gözüküyodu gözüme..güneş vuruyo pencereden ondan öle gözüküyo sanıyodum bugünde arkadaşlara sordum saçım kızılmı banamı öle geliyo diye '' aa evet niye öle '' falan dediler boyattınmı diyecek kadar değil ama genede gözle görülür bi farklılık var.. biraz önce kafama dank etti 1 haftadır sinameki yapıyorm 2 kere yaptım acaba ondan olabilirmi??? çünki başka değişik bişey yapmadım hiç ve onu yapmaya başladığımdan beri dikkatimi çekiyodu..ortalığı karıştırmak istemem ama sizinde dikkatinizi çektimi hiç sadece bendemi böle oldu?? devam etmek istiyorum bu yönteme ama kafama takıldı yaamoralimde bozuldu
![]()
bende de böyle bi durum olmadıya arkadaşlar 1 haftadır okulun lavabosunda saçımı başımı düzeltirken saçım hep kızıl gibi gözüküyodu gözüme..güneş vuruyo pencereden ondan öle gözüküyo sanıyodum bugünde arkadaşlara sordum saçım kızılmı banamı öle geliyo diye '' aa evet niye öle '' falan dediler boyattınmı diyecek kadar değil ama genede gözle görülür bi farklılık var.. biraz önce kafama dank etti 1 haftadır sinameki yapıyorm 2 kere yaptım acaba ondan olabilirmi??? çünki başka değişik bişey yapmadım hiç ve onu yapmaya başladığımdan beri dikkatimi çekiyodu..ortalığı karıştırmak istemem ama sizinde dikkatinizi çektimi hiç sadece bendemi böle oldu?? devam etmek istiyorum bu yönteme ama kafama takıldı yaamoralimde bozuldu
![]()
ayh ben sıkldım yatıom kuzucuklar
chyaa:a015:
:1shok: benim de çok korktuğum birşeydi buu canım ama benim saçımda bişey olmadı, üstelik platin sarısı olduğu halde bişey olmadı canım. Senin ne renkki saçın?
ya arkadaşlar 1 haftadır okulun lavabosunda saçımı başımı düzeltirken saçım hep kızıl gibi gözüküyodu gözüme..güneş vuruyo pencereden ondan öle gözüküyo sanıyodum bugünde arkadaşlara sordum saçım kızılmı banamı öle geliyo diye '' aa evet niye öle '' falan dediler boyattınmı diyecek kadar değil ama genede gözle görülür bi farklılık var.. biraz önce kafama dank etti 1 haftadır sinameki yapıyorm 2 kere yaptım acaba ondan olabilirmi??? çünki başka değişik bişey yapmadım hiç ve onu yapmaya başladığımdan beri dikkatimi çekiyodu..ortalığı karıştırmak istemem ama sizinde dikkatinizi çektimi hiç sadece bendemi böle oldu?? devam etmek istiyorum bu yönteme ama kafama takıldı yaamoralimde bozuldu
![]()