- Konu Sahibi EU3
- #2.501
ya arkadaşlar 1 haftadır okulun lavabosunda saçımı başımı düzeltirken saçım hep kızıl gibi gözüküyodu gözüme..güneş vuruyo pencereden ondan öle gözüküyo sanıyodum bugünde arkadaşlara sordum saçım kızılmı banamı öle geliyo diye '' aa evet niye öle '' falan dediler boyattınmı diyecek kadar değil ama genede gözle görülür bi farklılık var.. biraz önce kafama dank etti 1 haftadır sinameki yapıyorm 2 kere yaptım acaba ondan olabilirmi??? çünki başka değişik bişey yapmadım hiç ve onu yapmaya başladığımdan beri dikkatimi çekiyodu..ortalığı karıştırmak istemem ama sizinde dikkatinizi çektimi hiç sadece bendemi böle oldu?? devam etmek istiyorum bu yönteme ama kafama takıldı yaamoralimde bozuldu
![]()
merhaba arkadasim bende de öyle bir degisim olmadi, gerci saclarim koyu renk oldugu icin belkide ...biraz internetten baktim, bir tane boyanin icinde bulunuyormus sinameki ... rahatsiz oluyorsan , kendinde netten biraz arastirabilirsin...fakat parlaklik versin diyede kullananlar cokmus...son karar tabii ki de senindir a.s.