Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herkese merhaba,topiği uzaktan takip ediyorum.aldığınız sonuçlar çok güzel.ben de röfle mağduruyum.şuan saçlarımı kendi rengim olan siyaha boyalı ama çok kötü yandığı için belime yakın olan saçlarımı ense hizasına kadar üç defada kestirdim.ama hala yanık görüntüsü devam ediyor.yağ bakımlarına başladım.bir de saçlarım ince telli ve çok seyrek:gitme:ne yapsam da bu görüntüden kurtulamıyorum,ananemin bile saçları benden gür görünüyor o derece yani:kedi: daha eski sayfalarda katlı kesimin benimki gibi saçları iyice cansız ve sönük gösterdiğini konuşmuştunuz.dün bütün sayfaları okudum ama bulamadım.şuan sadece saçlarımın arkasında kat var,en kısası kulak hizasına geliyor.tek boy saç kesimi yaptırıp da şimdi daha gür görünüyor diyen arkadaşlar var mıydı?eğer gerçekten öyle bir şey varsa biraz uzadıktan sonra tek boyda kestiricem tekrar.ne olur deneyenler cevap yazsın.a.s.

evet tek boy olunca sanki daha gür gibi görünüyor.çünkü ucu bir seviyede olunca daha kalın yani daha tok görünüyor.benim saçım da katlı.uzatıp tek boy yapmak istiyrm çünkü gerçekten çok bakımlı ve gür görünüyor.

sağol arkadaşım içime bir umut doğdu şimdi.benim neyime katlı kesim zaten:olmaz: kuaföre son kesime gittiğimde de hepsini düz kes dedim o kadar yine kafasına göre kat verdi inatla.öldürücem bu kuaförleri.saç katilleri:kızgın: içgüdüsel olarak adama küt kes dedim demek ki doğruymuş istediğim.bana dediki düz kessem saçın kafana yapışacak o zaman akannehir ne alakafisfisfis bak işte saçı daha gür dolgun gösteriyomuş.şimdi işin yoksa bekle ki uzasın da en kısa kat,kestir.of of keşke inat etseymişim:gitme:

Kızlarr tünaydınn bayadır giremiyorum sankii yaa
uzak kaldım biraz :kedi:
Bugün dışarı çıkmazsam 3. uygulamayı yapcam,eğer çıkmam gerekirse de yarın artıkdelikafadulden
sinamekiyi ne zaman yapcak olsamm heycanlanıyorum vallaahii
dün akşam saçımın resmini çektim yine paylaşcam kızlar...
daha sonraki günlerde tekrar tekrarr..ve aradaki farkı paylaşcam inşallah.
ama bana sanki biraz uzadı gibi geliyorrrfisfisfis

canım benim sen kaçıncı uygulamanı yaptın ben ilk paylaştığın resimleri hatırlıyorum hatta ıslakken çekip koydum demiştin en son resimlere baktım bence uzama var yani ben fark edebildimyerimseniben

dün yaptım bu sabah yıkadım yumuşak oluyor ,, ama uzamadı henüz fisfisfis

he bu arada albümüme sen de baksana tarçıncık :asigim:

ben baktım resimlerine cok hoş duruyor saçlar gerçekten çok güzel sonuçlar almışsın kontescim darısı bizim başımıza... buarada saç rengini çok beğendim ve sana çok yakıştığını düşünüyorumopuyorumnanaktan

sağol arkadaşım içime bir umut doğdu şimdi.benim neyime katlı kesim zaten:olmaz: kuaföre son kesime gittiğimde de hepsini düz kes dedim o kadar yine kafasına göre kat verdi inatla.öldürücem bu kuaförleri.saç katilleri:kızgın: içgüdüsel olarak adama küt kes dedim demek ki doğruymuş istediğim.bana dediki düz kessem saçın kafana yapışacak o zaman akannehir ne alakafisfisfis bak işte saçı daha gür dolgun gösteriyomuş.şimdi işin yoksa bekle ki uzasın da en kısa kat,kestir.of of keşke inat etseymişim:gitme:

evet canım kuaförleri hiiiç sevmiyorum artık....:umursamaz:

ve evet aynı boydaki saçlar katlı saçtan çoook daha gür duruyo....canını sıkma diycem ama elde de değil ki işte...sen bakım uygula sonrası gelir kendiliğinden inşallah..ama düzenli yapmak ve sevgiyle yapmak şart tabii...
:1hug:

bu arada hoşgeldiinnna.s.

ben de albüm yaptım bakabilirsiniz arkadaşlar...opuyorumnanaktan

ay canım ben de zorla kırıyorum onu
dün rahat kırdım ama.
lavabonun iç kenarına dayadım şişeyi
üst kısmına da, hani havanda sarımsak filan döveriz ya,onun tokmağı ile bi vurdum
çat die kırılıverdi :kedi:
ilk defa bemix in tamamını karışım için kullandım
çünkü illa ki döküodum şişeyi kırarken kaydirigubbakcemile3

bende aynı taktiği uyguluyorumkaydirigubbakcemile3

ama sadece arkadaş listemdekiler görebiliyo isteyen ekleyip bakabilirr..

ayrıca bugün sinameki yapıcam bekletirim bi 7-8 saat heraldeee ayy heyecanlandım bak şimdiiikkzemuszemus

hem bırak yüzümü kızz saçıma bak saçımaaaahihoyyyt

evet canım kuaförleri hiiiç sevmiyorum artık....:umursamaz:

ve evet aynı boydaki saçlar katlı saçtan çoook daha gür duruyo....canını sıkma diycem ama elde de değil ki işte...sen bakım uygula sonrası gelir kendiliğinden inşallah..ama düzenli yapmak ve sevgiyle yapmak şart tabii...
:1hug:

bu arada hoşgeldiinnna.s.
hoşbulduk canıma.s.teşekkür ederim.gerçekten güzel bir topik oluşturmuşsun tebrik ederim seni.eskiden gür olan saçlarımı kaybedince hem çok üzüldüm hem de çok takıntı yaptım ister istemez.deniyorum yapıyorum olmuyor bir türlü.bugüne kadar yaptıklarımı anlatsam üç sayfa anlatırım herhalde.toparlayamıyorum saçlarımı bir türlü.en çok üzüldüğüm nokta da saçlarımın dalgası aynı seninki gibiydi ama röflede yandıktan sonra saçlarım hem yanık oldu hem de dümdüz oldu:bbo:eski dalgalı halini çok özlüyorum.bir de şuanki saç kesimim çok komik,belediye sevabına kesmiş gibi:gitme:böyle bir kesim olamaz.kuaföre ensede küt kes dedim beni tuhaf bir mahluka dönüştürdü.bu halde işe gidiyorum ya:1ninca:kendim kessem daha iyiymiş.:oklava:

dolunay çıktı burda herkes kurt olur ben kedi oldumm...-tatlicadiarzu-

gene saçmaladım neyseekaydirigubbakcemile3

dolunay çıktı burda herkes kurt olur ben kedi oldumm...-tatlicadiarzu-

gene saçmaladım neyseekaydirigubbakcemile3

hihihiii esprilere doyum olmuyor topiğimiz başlıca özelliklerinden birikaydirigubbakcemile3 bende bugün 3.uygulamamı yapıcam ama ben yatarken yapıyorum gerçei şu sıralar depresyona girdim saçla falan ilgilenmiyorum sadece uygulamalara devam ediyorum çok fena bunalımlardayım:sm_confused:

Back
X