Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr tünaydınn bayadır giremiyorum sankii yaa
uzak kaldım biraz :kedi:
Bugün dışarı çıkmazsam 3. uygulamayı yapcam,eğer çıkmam gerekirse de yarın artıkdelikafadulden
sinamekiyi ne zaman yapcak olsamm heycanlanıyorum vallaahii
dün akşam saçımın resmini çektim yine paylaşcam kızlar...
daha sonraki günlerde tekrar tekrarr..ve aradaki farkı paylaşcam inşallah.
ama bana sanki biraz uzadı gibi geliyorrrfisfisfis
he bu arada albümüme sen de baksana tarçıncık :asigim:
sağol arkadaşım içime bir umut doğdu şimdi.benim neyime katlı kesim zatenlmaz: kuaföre son kesime gittiğimde de hepsini düz kes dedim o kadar yine kafasına göre kat verdi inatla.öldürücem bu kuaförleri.saç katilleri
içgüdüsel olarak adama küt kes dedim demek ki doğruymuş istediğim.bana dediki düz kessem saçın kafana yapışacak o zaman akannehir ne alakafisfisfis bak işte saçı daha gür dolgun gösteriyomuş.şimdi işin yoksa bekle ki uzasın da en kısa kat,kestir.of of keşke inat etseymişim:gitme:
ay canım ben de zorla kırıyorum onu
dün rahat kırdım ama.
lavabonun iç kenarına dayadım şişeyi
üst kısmına da, hani havanda sarımsak filan döveriz ya,onun tokmağı ile bi vurdum
çat die kırılıverdi :kedi:
ilk defa bemix in tamamını karışım için kullandım
çünkü illa ki döküodum şişeyi kırarken kaydirigubbakcemile3
ben de albüm yaptım bakabilirsiniz arkadaşlar...opuyorumnanaktan
ben kedi oldumm :)))))))))
hoşbulduk canıma.s.teşekkür ederim.gerçekten güzel bir topik oluşturmuşsun tebrik ederim seni.eskiden gür olan saçlarımı kaybedince hem çok üzüldüm hem de çok takıntı yaptım ister istemez.deniyorum yapıyorum olmuyor bir türlü.bugüne kadar yaptıklarımı anlatsam üç sayfa anlatırım herhalde.toparlayamıyorum saçlarımı bir türlü.en çok üzüldüğüm nokta da saçlarımın dalgası aynı seninki gibiydi ama röflede yandıktan sonra saçlarım hem yanık oldu hem de dümdüz oldu:bbo:eski dalgalı halini çok özlüyorum.bir de şuanki saç kesimim çok komik,belediye sevabına kesmiş gibi:gitme:böyle bir kesim olamaz.kuaföre ensede küt kes dedim beni tuhaf bir mahluka dönüştürdü.bu halde işe gidiyorum ya:1ninca:kendim kessem daha iyiymiş.evet canım kuaförleri hiiiç sevmiyorum artık....:umursamaz:
ve evet aynı boydaki saçlar katlı saçtan çoook daha gür duruyo....canını sıkma diycem ama elde de değil ki işte...sen bakım uygula sonrası gelir kendiliğinden inşallah..ama düzenli yapmak ve sevgiyle yapmak şart tabii... :1hug:
bu arada hoşgeldiinnna.s.
hem bırak yüzümü kızz saçıma bak saçımaaaahihoyyyt
dolunay çıktı burda herkes kurt olur ben kedi oldumm...-tatlicadiarzu-
gene saçmaladım neyseekaydirigubbakcemile3