E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.821
hoşbulduk canıma.s.teşekkür ederim.gerçekten güzel bir topik oluşturmuşsun tebrik ederim seni.eskiden gür olan saçlarımı kaybedince hem çok üzüldüm hem de çok takıntı yaptım ister istemez.deniyorum yapıyorum olmuyor bir türlü.bugüne kadar yaptıklarımı anlatsam üç sayfa anlatırım herhalde.toparlayamıyorum saçlarımı bir türlü.en çok üzüldüğüm nokta da saçlarımın dalgası aynı seninki gibiydi ama röflede yandıktan sonra saçlarım hem yanık oldu hem de dümdüz oldu:bbo:eski dalgalı halini çok özlüyorum.bir de şuanki saç kesimim çok komik,belediye sevabına kesmiş gibi:gitme:böyle bir kesim olamaz.kuaföre ensede küt kes dedim beni tuhaf bir mahluka dönüştürdü.bu halde işe gidiyorum ya:1ninca:kendim kessem daha iyiymiş.klava:
canım ben de bir heves uğruna güzelim saçlarımı röfle yaptırdım ve yoluk yoluk cansız iğrenç olmuştu... :s kuaföre de gitmeye korktum çünkü şurama kadar şöyle kes diyosn adam bildiğini okuyo yaa bu nasıl iştir...sen ondan ekmek yiyosan madem müşterinin isteiğini yerine geitmek zorundasn...ama nasıl bi psikolojiyle hareket ediyorlar anlayamıyorum ki...
bu arada saçım çoook daha dalgalı ama tepeme toplandığından açıyorum biraz dalgalarını tarayarak kurutuyorum...ama inan dalgaları o kadar güzel ki şuan inşallah maskelerine düzenli devam et eski haline gelicektr..kafamda bi sürü yeni saçım çıktı uzadı ve dolgunlaşıyor...bkıma susamış resmen saçlarım..röfleden ve boyadan saç düzleştiricilerden artık nefret eder oldum...saçlarımızla böyle oynamasak bu hallere de düşmezdik ama napalım heves de ediyoruz. işte bayanız sonuçtayerimseniben
canını sıkma toparlar kendini onlar 3-4 ayda çok büyük değişim olur inşallah sen de faydasını görürsün cnımm...ayrıca teşekkür ederimmma.s.:kedi: