Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben 2 kez yaptım ama masaj kısmını atlamışım:utangac:
yine de işe yarar mı dersiniz?

Kızlar şimdi bir araştırma yaptım ve sizlerle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile2 Yaptığımız kürle alakalıı..İçerisinde kullandığımız sinameki,tatlı badem yağı ve bemiksin saçımıza olan faydaları opuyorumnanaktan

Sinameki: Bilindiği gibi bağırsaklardaki kabızlığa birebir gelen ve müshil görevi yapan sinameki saçımıza da faydalı.. Şöyleki; saç dökülmelerine iyi geliyor ve yeni saçların çıkmasını sağlıyor.. Ve saçtaki egzama ve yaralara iyi geliyormuş.

Tatlı badem yağı: Saçı besler, dökülmelerini önler, parlaklık verir ve cildimizin ihtiyacı olan E vitaminini karşılar.Böylece E vitamini ile beslenen saç rahatlıkla uzar

Bemiks: Saçın beslenmesini sağlar ve ihtiyacı olan B vitamini ve türevlerini saçınıza kazandırır..
a.s.

wuhuu süpermiş delikafadulden
ellerine sağlık bebiş saol opuyorumnanaktan

dün 2.yaptımm inşallah uzayacak saçlarımm :)
saç dökülmem yok Allah'a şükür yeterince saçlarım gür sadece uzamasını istiyorumm :icecream:
bilgiler için teşekkürler tarçınlı kurabiye :1hug:

wuhuu süpermiş delikafadulden
ellerine sağlık bebiş saol opuyorumnanaktan
rica ederim canımcım araştırdım paylaşıyım dedimm:hulya:
dün 2.yaptımm inşallah uzayacak saçlarımm :)
saç dökülmem yok Allah'a şükür yeterince saçlarım gür sadece uzamasını istiyorumm :icecream:
bilgiler için teşekkürler tarçınlı kurabiye :1hug:

rica ederim canım
hadi bakalım hayırlı olsun senin de kaydirigubbakcemile2

bende bugün 2.uygulamamı yaptım daha uzama yok ama inşallah olucak benim saçlarım cansızlar zaten inşallah banada çabuk etki eder

pazarları sinamekili tarf yapıyom çarşamba zeytinyağını ama zeytinyağına devam etmem belki çok zor arınıyo saçtan:umursamaz:

bende bugün 2.uygulamamı yaptım daha uzama yok ama inşallah olucak benim saçlarım cansızlar zaten inşallah banada çabuk etki eder

canımcım benimde cansızlardı şimdi kendini toplamaya başladı bu kürün sonuçlarınıda almaya başlıyorum artıkkaydirigubbakcemile5

pazarları sinamekili tarf yapıyom çarşamba zeytinyağını ama zeytinyağına devam etmem belki çok zor arınıyo saçtan:umursamaz:

ben daha öncelerde yapmıştım zeytinyağını, yumurta sarısı falan karıştırmıştım..
Hem yumurtanın kokusu kalmıştı hem de zeytinyağı dediğin gibi arınmamıştı kafamçokkarıştı

Ama bu sinameki kürü mucize birşeyyy:lepi:

o mucizeyi bizde de gösterse artıkk:Saruboceq:

canım valla bende biraz uzama olduu ve bunu farkedebiliyorumm.. Ve saça verdiği sağlık bile farkedilir şekilde.. ınanıyorum daha fazla uzayacak..
4 ay gibi bir süreye ihtiyacım var, o zamana kadar göğsüme kadar uzatmaya çalışcam :Saruboceq:
Bugün 3.yü yaptım 6 saattir kafamda şimdi gidip yıkayıp gelcem :))

Son düzenleme:
öle bi mucize yok bence lütfen inanmayın kızlar saç bi ayda taş çatlasa 4 cm uzar ltfen ya 1 ayda 10 cantim uzadığına kim inanır bence kadir inanır bile inanmazdelikafadulden

1 ayda 10 cm'i iddia etmiyorum kendi adıma.. Fakat saçı olduğundan hızlı uzattığı bi gerçek..
Normal bir saç ayda 1- 1,5 cm anca uzar.. Bir çok insanın saçı bu kadar bile uzamaz..
Bu topikte saçı 2 ayda 6-7 cm uzayan arkadaşlar var..
Önce bir resimleri gözden geçirseydiniz.

Son düzenleme:
Bende yarın malzemeleri alıp başlayacağım . Tarifi veren arkadaaşa çok teşekkürler (=
Farkedilir 1 uzama gören var mı ?

ban arkadaşlıkk teklifi gönderip albümüme koyduğum saç resimlerime bakabilirsin canım...teşekkür ederim hoş geldin...aradaki fark çook fazla...görünce anlıycaksın...a.s.

kardeşim bugün abla saçların ne kadar uzadı iyice yaaa ve gürleşti dedi...çok güzel duruyo dedi;çoook hoşuma gitti valla...zemuszemus

kardeşim bugün abla saçların ne kadar uzadı iyice yaaa ve gürleşti dedi...çok güzel duruyo dedi;çoook hoşuma gitti valla...zemuszemus

canım sendeki gelişmeler aldı başını gitti zatennn inşallah ben de bu kadar uzunluk kat ederim opuyorumnanaktan ama çok umutluyum kıpırdıyorlar :ecrin_bebek:

canım sendeki gelişmeler aldı başını gitti zatennn inşallah ben de bu kadar uzunluk kat ederim opuyorumnanaktan ama çok umutluyum kıpırdıyorlar :ecrin_bebek:

benimkilerin bu denli uzamasının sebebi daha önce de dediğim gibi tüm ölü kısımlardan kurtulduktan sonra yapmış olmam bu maskeleri canım...çok büyük bi hızla uzadı bakıma açtı saçlar ve de düzleştirici bile nerdeyse hiç vurmuyorum saçıma yıkıyorum kurutuyorum o kadar...gece de bağlayıp yatıyorum ...hiçbi işlem yapmıyorum o yüzden sanırım çok hızlı ama arada hızı düşmüştü malesef...
:çok üzgünüm:

inş.uzasın da şöyle sarı sarı uzun saçlarını bi görelim:1hug:

benimkilerin bu denli uzamasının sebebi daha önce de dediğim gibi tüm ölü kısımlardan kurtulduktan sonra yapmış olmam bu maskeleri canım...çok büyük bi hızla uzadı bakıma açtı saçlar ve de düzleştirici bile nerdeyse hiç vurmuyorum saçıma yıkıyorum kurutuyorum o kadar...gece de bağlayıp yatıyorum ...hiçbi işlem yapmıyorum o yüzden sanırım çok hızlı ama arada hızı düşmüştü malesef...
:çok üzgünüm:

inş.uzasın da şöyle sarı sarı uzun saçlarını bi görelim:1hug:

ayyy inşallah canım yaaa 4 ay kadar yapmayı düşünüyorum bu kürü.. Bi uzasalarda eklesem boy boyy kaydirigubbakcemile3 savursammm saçlarımııı şölee ooohhh opuyorumnanaktan

Back
X