- 23 Aralık 2009
- 308
- 18
- 318
- Konu Sahibi EU3
- #2.981
Harika o zamann
Teşekkürler

Teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben 2 kez yaptım ama masaj kısmını atlamışım
yine de işe yarar mı dersiniz?
Kızlar şimdi bir araştırma yaptım ve sizlerle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile2 Yaptığımız kürle alakalıı..İçerisinde kullandığımız sinameki,tatlı badem yağı ve bemiksin saçımıza olan faydaları opuyorumnanaktan
Sinameki: Bilindiği gibi bağırsaklardaki kabızlığa birebir gelen ve müshil görevi yapan sinameki saçımıza da faydalı.. Şöyleki; saç dökülmelerine iyi geliyor ve yeni saçların çıkmasını sağlıyor.. Ve saçtaki egzama ve yaralara iyi geliyormuş.
Tatlı badem yağı: Saçı besler, dökülmelerini önler, parlaklık verir ve cildimizin ihtiyacı olan E vitaminini karşılar.Böylece E vitamini ile beslenen saç rahatlıkla uzar
Bemiks: Saçın beslenmesini sağlar ve ihtiyacı olan B vitamini ve türevlerini saçınıza kazandırır..
a.s.
rica ederim canımcım araştırdım paylaşıyım dedimm:hulya:wuhuu süpermiş delikafadulden
ellerine sağlık bebiş saol opuyorumnanaktan
dün 2.yaptımm inşallah uzayacak saçlarımm :)
saç dökülmem yok Allah'a şükür yeterince saçlarım gür sadece uzamasını istiyorumm :icecream:
bilgiler için teşekkürler tarçınlı kurabiye :1hug:
bende bugün 2.uygulamamı yaptım daha uzama yok ama inşallah olucak benim saçlarım cansızlar zaten inşallah banada çabuk etki eder
pazarları sinamekili tarf yapıyom çarşamba zeytinyağını ama zeytinyağına devam etmem belki çok zor arınıyo saçtan:umursamaz:
o mucizeyi bizde de gösterse artıkk:Saruboceq:
öle bi mucize yok bence lütfen inanmayın kızlar saç bi ayda taş çatlasa 4 cm uzar ltfen ya 1 ayda 10 cantim uzadığına kim inanır bence kadir inanır bile inanmazdelikafadulden
Bende yarın malzemeleri alıp başlayacağım . Tarifi veren arkadaaşa çok teşekkürler (=
Farkedilir 1 uzama gören var mı ?
kardeşim bugün abla saçların ne kadar uzadı iyice yaaa ve gürleşti dedi...çok güzel duruyo dedi;çoook hoşuma gitti valla...zemuszemus
canım sendeki gelişmeler aldı başını gitti zatennn inşallah ben de bu kadar uzunluk kat ederim opuyorumnanaktan ama çok umutluyum kıpırdıyorlar :ecrin_bebek:
benimkilerin bu denli uzamasının sebebi daha önce de dediğim gibi tüm ölü kısımlardan kurtulduktan sonra yapmış olmam bu maskeleri canım...çok büyük bi hızla uzadı bakıma açtı saçlar ve de düzleştirici bile nerdeyse hiç vurmuyorum saçıma yıkıyorum kurutuyorum o kadar...gece de bağlayıp yatıyorum ...hiçbi işlem yapmıyorum o yüzden sanırım çok hızlı ama arada hızı düşmüştü malesef...:çok üzgünüm:
inş.uzasın da şöyle sarı sarı uzun saçlarını bi görelim:1hug: