• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün kozmatik dükkanında bi kız badem yağı soruyordu
saçları yanmış
nası kullanılıyo filan diye satıcıya soruyodu
lafa girmeye çalıştım,anlatcaktım bu kürü ya da en azından badem yağını nasıl kullanması gerektiğini...
ama hiç pas vermedi kız,sinir oldum
kendi kaybetti valla,dolansın yanık yanık:dilcikar:

kızlar neden bahsettiğinizi anlamadım. başka bi kürden mi? paradise?

kızlar müthiş haberlerim var.bugün ikinci sinameki uygulamamı yapıyodum.şu an kafamda zaten 5 saat filan oldu.veeee üst dudağıma gelen en kısa tutamım şimdi alt dudağımda.)maskeyi yaparken fakettim.

bugün kozmatik dükkanında bi kız badem yağı soruyordu
saçları yanmış
nası kullanılıyo filan diye satıcıya soruyodu
lafa girmeye çalıştım,anlatcaktım bu kürü ya da en azından badem yağını nasıl kullanması gerektiğini...
ama hiç pas vermedi kız,sinir oldum
kendi kaybetti valla,dolansın yanık yanık:dilcikar:

:dilcikar:
kkontesscim çok ortak özeeliğimiz var kız senle ii niyetle yaklaşıyoruz...:teselli:

ceza alıyoruz:mymeka:

bide saçlarımız uzuyoo ayrıcaaa-tatlicadiarzu-

konuyu ifadelerlenn açıkladımmmkaydirigubbakcemile3

canım ya kızın saçları çok uzun değildi ama kısa da değildi.bir ara kullandım dedi zaten.öyle uzun boylu kullanmamş yani.göğüs hizasndan biraz uzundu.gayet hoştu.gerçekten çok faydalı dedi inanılmaz faydasnı gördm dedi.soramadım neden yaptğnı çünkü adet sancısı çekiyodum o sıra:D hemen alıp çıktım.ama sorarım canayakın biriydi çnkü.haftada 3 kere yapmış bir saat bekletmiş ama 6-7 saat bekletmenin hiçbir zararı olmaz dedi.amaaa bir saatte yeterli dedi.evigen almadım aklım kaldı.bugun saat 2de yaptım bu kürü hala kafamda.birazdan yıkayacağımzemuszemus

anladım tatlım sağolasınnopuyorumnanaktan

kızlar müthiş haberlerim var.bugün ikinci sinameki uygulamamı yapıyodum.şu an kafamda zaten 5 saat filan oldu.veeee üst dudağıma gelen en kısa tutamım şimdi alt dudağımda.)maskeyi yaparken fakettim.

vavvv dehşettttt
delikafadulden

kızlar neden bahsettiğinizi anlamadım. başka bi kürden mi? paradise?

paradise arkadaşımız başka birinden duymuş canım eczanede çalışan kızdan sanırım...o 3 tane ampuul markasını karıştırıp içine badem yağı koyup 1 saat bekletiyomui haftada 3 kezz...kaydirigubbakcemile4

:dilcikar:
kkontesscim çok ortak özeeliğimiz var kız senle ii niyetle yaklaşıyoruz...:teselli:

ceza alıyoruz:mymeka:

bide saçlarımız uzuyoo ayrıcaaa-tatlicadiarzu-

he walla kaydirigubbakcemile3
amaann saçlarımız uzasın da
gerisini salla zemuszemuslaelaelaelaelaelülülülülülü

saçlarım uzasın daaa gerisini hiççç takamıycammm :P
ayrıca diyet bölümünde detox diyeti vardı 2 günde 1buçuk-2 kilo arası veriliyomuşş...hrkes vermiş kilo...ayda 2 kere yapıp 3 kilo versem saçlar da uzuyooo tamamdırrrropuyorumnanaktansositososito

kilo vermek isteyen varsa konuya bi bakın kızlarrr

valla çok heyecanlandım.ay inşallah çabucak uzarda düzeltirim şu kısalı uzunlu tutamları.resmen saçımın ön tarafıyla arkası bi başka kesim.

kızlarr 5 gün önce dip boya yaptım saçlarıma ve bu sabah diplerimin çıkmaya başladığını farkettiimmm delikafadulden

bu arada merveciim fotograflarına bakmak istiyorum bende ne yapmam lazım anlatırmısın bana

Back
X