• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah sabahh öyle mutlu oldumki aynanın karşısında opuyorumnanaktan
ilk kez bu sabah gülücükler saçtım kaydirigubbakcemile3 çok nemrut olurum genelde sabahlarıı :1ninca:

canım cok sevindim.gercekten.benimde üst dudagımda saçlar alt dudagıma kadar gelmiş.benim haberimde buydu.hemde bir haftada

neyse kızlar benim bu sinamekimi yıkamam lazım artık.geri döneceğim.inşallah buralarda olursunuz.

kızlar bende yapcam ama üşendim resmi olan varsa göstersin biraz şevkle tembelliği kıralım:emir_bebek:

canım yazmayı unutmuşum sarmısaklı şampuandan kullanıyorum belki onunda etkisi olmuş olabilirkafamçokkarıştı

yine süperrr canım çünki bende kullanmaya başldım yarın hem sinemakimde 3.yapışımı gerçekleştircem hemde sarımsaklı şampuanımda 3.kez.yıkamış olucamzemuszemus

canım yazmayı unutmuşum sarmısaklı şampuandan kullanıyorum belki onunda etkisi olmuş olabilirkafamçokkarıştı

zigavus mu yoksa sende bizim gibi şampuanına sarımsak m kattın canım merak ettim...

kızlar okdr güsel yazmışsınızki bugün soğuk die üşendim gidip sinameki almaya,pişman oldum valla..ay bnmkiler de uzasın bnmkiler de uzasınkaydirigubbakcemile2

bana arkadaşlaık gelmedi yaf.. acep geldide benmi anlamıyorum:ecrin_bebek:

ha bu arada biri eczacı lazım bu tpiğe demiş ben eczacıyımyerimseniben haftada birden fazla yapılırsa bişey olur mu demişsiniz açıkçası haftada bir yeterli bence..haftada 2 kere yapmanın saça zarar vereceğini düşünmüyorum ama ekstra yarar da sağlamaz...her ilaç aslında kararında ilaç ,fazlası zehir potansiyelli madde..gerek yok ay bu da yeter ya herkesin uzuyo baksanızazemuszemus

ha bu arada biri eczacı lazım bu tpiğe demiş ben eczacıyımyerimseniben haftada birden fazla yapılırsa bişey olur mu demişsiniz açıkçası haftada bir yeterli bence..haftada 2 kere yapmanın saça zarar vereceğini düşünmüyorum ama ekstra yarar da sağlamaz...her ilaç aslında kararında ilaç ,fazlası zehir potansiyelli madde..gerek yok ay bu da yeter ya herkesin uzuyo baksanızazemuszemus
huee eczacıııı :teytey:
sivilce konusunda yardım etsene bana delikafadulden

yaf kontes albüm ismin ne yaf ben neden ulamıyorum resimleri:kedi:

kaydirigubbakcemile5 nasıl sivilce?
konunun acaip şekilde dışına çıkıcam ama çok prd kızlar :1no2:
canım ben öss yılımdan beri (ki bu 6sene oluyor) bu sivilce illetinden kurtulamadım
dönem dönem cildiyecilere gittim
aksil 5 kullandım
imex krem kullandım
bi de sıvı bi şe kullandım adı c ile başlıyo
bunlar (özellikle imex) bana iyi geldi
ama tamamen geçmediler hiç
yanaklarım bembeyaz değil mesela,kırmızı alacalı gibi duruyor,sivilce lekeleri var
özellikle bi şeye üzülürsem ya da stress yaparsam, ertesi gün pörtlüyo sivilceler
nası iş anlamadım ben,böyle hemencicik etkileniyorlar psikolojik halimden :bbo:
1aydır imex sabun + imex krem kullanıyorum
leke leke olmuşlardı yine ama sınav stresinden irinlendiler
off kurtarın beni :gitme:

Son düzenleme:
Back
X