• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm sinemakiki bakımını 2.yapışım saçlarım parlıyor rengi açılmaya başladı boya yok saçımda açık renkli saçı hiç sevmiyorum ya kafamçokkarıştı

teşekkür ederim görebildim şükür :) maşallah saçlar harika:) benkiler onların binde biri gibi boshayallersmile of of.. ama belirgin bi uzama var ne sürede bukadar uzadı

teşekkür ederim görebildim şükür :) maşallah saçlar harika:) benkiler onların binde biri gibi boshayallersmile of of.. ama belirgin bi uzama var ne sürede bukadar uzadı
saol canım bayanssulusmile
3,5 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum canım
sinameki karışımda da bu hafta 8. uygulamamı yapıcam:nazar:

aaaaa yeni smiley gelmişşş delikafadulden

boshayallersmile
alsanaalsanasmile
bilmiyorumkismile
bayanssulusmile
aklinialirimsmile
olumunekankayizsmile

merhaba kızlar dün gittim, saçlarımı kuaforde güzelcene eşitlettim, nasıl olsa uzucak ya :) ölçememiştim tam boyunu, hem de uzamadığı için korkuyodum kestirmeye eskiden. hadi bakalım ne kadar uzucak.

eed süper di mi kaydirigubbakcemile2 hemen indrdim pc ye
msn me eklicemmolumunekankayizsmile

messenger varken ben de eklerdim hep :1ninca: taki yenisini yüklücem diye silene kadarr.. yenisini de yükleyemedimmm :kızgın: web messenger.larda takılıyorumm gariban gibii :sinifsinif:

konunun acaip şekilde dışına çıkıcam ama çok prd kızlar :1no2:
canım ben öss yılımdan beri (ki bu 6sene oluyor) bu sivilce illetinden kurtulamadım
dönem dönem cildiyecilere gittim
aksil 5 kullandım
imex krem kullandım
bi de sıvı bi şe kullandım adı c ile başlıyo
bunlar (özellikle imex) bana iyi geldi
ama tamamen geçmediler hiç
yanaklarım bembeyaz değil mesela,kırmızı alacalı gibi duruyor,sivilce lekeleri var
özellikle bi şeye üzülürsem ya da stress yaparsam, ertesi gün pörtlüyo sivilceler
nası iş anlamadım ben,böyle hemencicik etkileniyorlar psikolojik halimden :bbo:
1aydır imex sabun + imex krem kullanıyorum
leke leke olmuşlardı yine ama sınav stresinden irinlendiler
off kurtarın beni :gitme:

cnm bnm cildiye uzmanın düzeltemediği bişeye bnm bi ilaç önermem çok yanlış olur ama hiç roaccutanne önermedi mi cildiyecin?ya da kullanmana mani bir durummu var? çünkü bu tarz sorunu olan insanların ancak roaccutane ile tedavide geri dönüşümsüz sonuç aldığını gördüm..kızlar kusura bakmayın hemencecik söleyim dedimohaoldumsmile

ha bu arada biri eczacı lazım bu tpiğe demiş ben eczacıyımyerimseniben haftada birden fazla yapılırsa bişey olur mu demişsiniz açıkçası haftada bir yeterli bence..haftada 2 kere yapmanın saça zarar vereceğini düşünmüyorum ama ekstra yarar da sağlamaz...her ilaç aslında kararında ilaç ,fazlası zehir potansiyelli madde..gerek yok ay bu da yeter ya herkesin uzuyo baksanızazemuszemus

ay süper yaa. bendim o eczacı isteyen. allahtan başka şey istesem olacakmış demek ki :))))). benim hala uzama yok da onun için iki kere yapsam mı dedim. ama bu üç ampülü birden (bepanthene, evigen, bemiks) kullanmanın bir sakıncası yok değil mi?

cnm bnm cildiye uzmanın düzeltemediği bişeye bnm bi ilaç önermem çok yanlış olur ama hiç roaccutanne önermedi mi cildiyecin?ya da kullanmana mani bir durummu var? çünkü bu tarz sorunu olan insanların ancak roaccutane ile tedavide geri dönüşümsüz sonuç aldığını gördüm..kızlar kusura bakmayın hemencecik söleyim dedimohaoldumsmile
yok onu söylemedi hiç
mani durum var mı bilmiyorum ama ağır bi sarılık geçirmiştim ben
belki o mani olur,emin değilim
ayh şu domuz gribi korkusuna hastaneye vs girmeme kararı aldım
o yüzden baharı bekliyorum doktor içinopuyorumnanaktan

cnm bemix ve bepantene b vit. kompleksleri belki haftada 2 yapsan sorun olmaz..evigen e vitamini..bu maddeleri saçımıza sürdüğümüzde saç derisinden emilim kan karışımına da karışıyorlar cnm..sürüorum dışardan bşe olmaz die düşünmemek lazım..evigeni haftada iki yaparsan fazla olur gibime geliyor bana..bnce gerek yok...nacizane fikrim..

Back
X