- Konu Sahibi EU3
- #3.281
pis kıskanççç laelaelaelaelae
du ekliom seni de :kedi:
ay yuppiikaydirigubbakcemile2 peki nası oluyo ofisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pis kıskanççç laelaelaelaelae
du ekliom seni de :kedi:
ben de ceza aldımmm :roflol:
özel uyarı mesajı geliyo canım kaydirigubbakcemile3ceza nasıl alınıyor yav? çok merak ettim. merveye de sordum anlatmadı.
yolladm cnm kaydirigubbakcemile2kkontes janım banada davet gönderirimisin merak eddim xD
sen de saol cnm zemuszemussaclarin süper olmus kkontess arkadas teklifin ve hizli cevabin icin saol tatlim :1hug:
inşallahhh :Saruboceq:hehe gördüm saçlarını..ya bnm saçım seninki kadar olsa ona da razıyım..bnmki senden bi 4 parmak falan kısa..inşallah uzar
kızlar konu dışı ama http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/338246-samsung-corby-samsung-star.html kullananlar varsa en azından buraya girip memnun olup olmadıklarını yazarlarsa sevinirim.
konunun acaip şekilde dışına çıkıcam ama çok prd kızlar :1no2:
canım ben öss yılımdan beri (ki bu 6sene oluyor) bu sivilce illetinden kurtulamadım
dönem dönem cildiyecilere gittim
aksil 5 kullandım
imex krem kullandım
bi de sıvı bi şe kullandım adı c ile başlıyo
bunlar (özellikle imex) bana iyi geldi
ama tamamen geçmediler hiç
yanaklarım bembeyaz değil mesela,kırmızı alacalı gibi duruyor,sivilce lekeleri var
özellikle bi şeye üzülürsem ya da stress yaparsam, ertesi gün pörtlüyo sivilceler
nası iş anlamadım ben,böyle hemencicik etkileniyorlar psikolojik halimden :bbo:
1aydır imex sabun + imex krem kullanıyorum
leke leke olmuşlardı yine ama sınav stresinden irinlendiler
off kurtarın beni :gitme:
merve sen kaçıncı uyulamadan sonra farkı farkettin
ayh kimisi de ne sürersen sür,sivilcenin nedeni karaciğerdir,yine çıkar diyor bilmiyorumkismile küçükken de ağır bi sarılık hastalığı geçirdim ben.ondan ümitsizim çok mafoldumbencanım sana bişi dicem...dedem senelerdir bitkilerle uğraşıyo hatta kitabı çıktı baya bi sattı ve şimdi de yeni kitap hazırlıyo...kaç senedir uğraşıyo bitkilerle ve ben de çok sivilceliydim...doktora gitmeden önce de dedemden yardım istedim sormadan bi şikayetin varsa bile şunu kullan demezz ben de sordum ilginçtir ki ispirtoyu al bi ufak kolonya şişesi gibi şişeye koy...içine de 10 tane aspirin koy erimesini bekle eriyince çalkala günde 2 kez bu karışımı saal pamuğa biraz dök yüzünü sil demişti...baya bi sene kullandım ve baya bi geçti yani...sonra bıraktım nasıl olsa geçti diye ve geri çıktı ama eskisi kadar değildi asla...doktora gttim konyadaki en ii doktora gittim sanırım bi su verdi onu da kullandım bi seneye yakın...tamamen geçti...ama arada gene çıkıyo o suyu da doktora gidip yazdırması zor geliyo....yine 3-4 aydır felan o ispirtoyu yapıyorum ben gayet ii yaniii...boshayallersmile
bu arada yeni ifadeler çok şekeyyy
bnm sinemakiki bakımını 2.yapışım saçlarım parlıyor rengi açılmaya başladı boya yok saçımda açık renkli saçı hiç sevmiyorum ya kafamçokkarıştı
mrv_1987 sende su sinamekili formulü kullandin sanirim saclarin rengini aciyormu canim :uhm: