• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 2 kere yaptım canım uzadı biraz bakalım eyvahedigeldismile belime gelene kadar devam edicem deneyenler hafta hafta yorum yapsınlar aslında neler olduğunu bilelim zemuszemus
bırak haftayı gün be gün yapıyoruz bebem yorumları kaydirigubbakcemile3

kızlar belli oluyo mu bilmiyorum ama elimden geldiğince düzgün görüntülemeye çalıştım
sizce de kırık aldırma vakti gelmiş mi :a015:

kızlar belli oluyo mu bilmiyorum ama elimden geldiğince düzgün görüntülemeye çalıştım
sizce de kırık aldırma vakti gelmiş mi :a015:QUOTE]

canım evet kırıkların belli oluyorr bende de kırıklar var bundan biraz daha az ama varr eyvahedigeldismile
senin saçlar uzun gerçi ama ben kestiremezdim şu durumda :1ninca:

sizce de kırık aldırma vakti gelmiş mi :a015:QUOTE]

canım evet kırıkların belli oluyorr bende de kırıklar var bundan biraz daha az ama varr eyvahedigeldismile
senin saçlar uzun gerçi ama ben kestiremezdim şu durumda :1ninca:

az daha bekliyim madem
off gün saya saya uzatıyorum resmen
kırılmasalar keşke hiç :1no2:
bu arada bu sitede kaş alma ile ilgili bi topic yok mu yawww
deminden beri bulamadım

merveye de dua et bebiş opuyorumnanaktan
japongülünün tarifini okumuştum ama üşenmiştim
mervenin aldığı sonucu görmeseydim başlamazdım ben deopuyorumnanaktan
inşallah sivilcelerimden de onun sayesinde kurtulcam,di mi kız boshayallersmile

azcık katkım olursa ne mutlu bana kkontesscimmmolumunekankayizsmile

offf fırsat bulamıyorum ki malzeme almaya okul yüzünden..
hafta sonu aktara gidicem inş. umarııım .

yaa çok istiyorum uzamasını..

arkadaşlar bilenler bilir ben bu kürü cumadan cumaya yapıyorum ertesi güne kadar bekletiyorum bu cuma 5.sini yapıcam ama bende bir cm uzama yok,zaten çok yavaş uzayan bir saçım vardı,ve bu karışım bende etkili olmadı,olanlar çok şanslılar:gitme:,kontess kırıkların benimkiler gibi ben avonun saç ucu kırıkları için bir spreyi var onlarla yok ettim istersen bir deneboshayallersmile

arkadaşlar bilenler bilir ben bu kürü cumadan cumaya yapıyorum ertesi güne kadar bekletiyorum bu cuma 5.sini yapıcam ama bende bir cm uzama yok,zaten çok yavaş uzayan bir saçım vardı,ve bu karışım bende etkili olmadı,olanlar çok şanslılar:gitme:,kontess kırıkların benimkiler gibi ben avonun saç ucu kırıkları için bir spreyi var onlarla yok ettim istersen bir deneboshayallersmile
saol cnm bi bakayım nasılmş opuyorumnanaktan fiyatı nedir?

Sinamekim geldi ilk denememi bu akşam yaparım artık.

Kontes saçlarını gördüm ne güzel uzamış

Yarın yurda ğrayınca malzemelerimi getirip tekrar başlayacağım uygulamayaakannehir

ayh kızlar benim kaşlarla ilgili tavsiyeye ihtiyacım var ama uygun topic bulamadım
var mı bildiğiniz bi yer :uhm:

Back
X