Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse de fikir vermedi ha :çok üzgünüm:
hımmmCADIARZUcanım şimdiki saç rengin bence çok güzel hiç elleme ve gayet havalıyerimseniben
inş canım pazar günü 7. yapışım olacak 4 cm uzama var devamıda gelecek inşşşş....
canım ben bugün 8. uygulamamı yapıcamSlm kızlar merhaba ben buraya vakit buldukça girmeye çalışıyorum,yorumlarınızın çoğunu okudum.bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim.çok kesti saçlarımı.Göğsümün altındaydı saçlarım,şimdi omzumdan biraz aşağıda kaldı.Saçım çok yavaş uzuyor normalde.Bende bu karışımı yapmak istiyorum ama bazı tereddütlerim var bu konuyla alakalı.Saçlarım çok parlaktır ve rengide çok güzeldir.Renginde bir değişiklik olur mu?Parlaması gider mi?Birde gerçekten bir yan etkisi var mı acaba?Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konuda.
Resim ekliyebilirsem saçımın,gösteririm sizlerede.
canım ben bugün 8. uygulamamı yapıcam
hiç bir olumsuz etki görmedim.
kimi arkadaşların saç renklerinde açılma olmuş hafiften
ama 'bu karışımdan oldu kesin' diyen yok
ben renk değişimi konusunda da bir şey yaşamadım
parlaklığı da geçireceğini sanmıyorum
sonuçta bu bi bakım kürü
saça vitamin verilip bakımlı olması sağlanıyor
ve bakımlı saç mat olmaz diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
yawrular,boya demişken yine bi fikir alasım geldi sizlerden :icecream:
dün nette bir foto gördüm .kendisi şudur
bu renk istemicem,öğk filan demein hemencicik :dance:
sadece adı röfle midir nedir öndeki mavi kısmın duruşu hoşuma gitti.
mesela o kısım platin sarı olsa,asıl saç ne renk olmalı sizde?
yada hangi 2 renk bu tarz bi boya şeklinde kullanılabilir?
naparsııızzz kızlarrr saçı uzayan değişen var mı aranızdaa bakimm???aklinialirimsmile
canım merhaba ilk başta bu topiği açtığın için teşekkürler.Ben yazılanların çoğunu okudum.Renkte değişiklik olduğu söylenmiş,saç derisinde kaşıntı yaptığı söylenmiş,sen saçının görüntülerini kaldırmışsın.Sende uzama ne durumda?
ama arada uzama duruyo malesef....eyvahedigeldismile
sonra geri başlıyo...hep aynı hızda gitmiyooo...ayrıca önce saçımı çok kısa kestirip uçtaki tüm kötü kısımlardan kurtulduğumu saçımın yağlı olduğunu ve de maskeleri düzenli yaptığımı söylemek istiyorum canım...çünkü sağlıklı saça maske yaptım sanmıyorum saçım röfleli ve kırıkken yapsam bu denli uzasın...
Ben saçımı dün kestirdim ama kısa kestiler bu yüzden saçımın hızlı uzamasını istiyorum.Benim saç yapım kuru.Bugün malzemelri almayı düşünüyorum,umarım pişman olmam.