- Konu Sahibi EU3
- #3.581
gnuray arkadaşımmm 4 cm çok güzel devamı da gelir...boshayallersmile
inş canım ama sanki hergün uzuyormuş gibi geliyo:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gnuray arkadaşımmm 4 cm çok güzel devamı da gelir...boshayallersmile
yolladım cnm gamyoncuiremsukontess arkadaşlık teklfi yollar mısın bana senin saçlarınıda görmek istiyorum mümkünse.
Kızlar sizlerin yaptığı yorumlardan sonra bende denmeye karar verdim ve bugün gidip alacağım bugün başlarım.Ben ayrıca dün gliss marka şampuan aldım saçım için.Kırık olmasını önlüyormuş.Umarım renginde ve yapısında değişme olmaz.Düğün var saçımı o zmana kadar uzatmam lazım.Saçım uzar zamanla ve kırık olduğu ve sağlıksız olduğu için kestiririrdim hep.Umarım bu sfer böyle olmaz.Sizlere çok teşkkür ederim
Bu arada mervecim sen saç rengini mi değiştirdin?
ilk sayfadaki ilk yoruma baktın mı canımyerimsenibenya kızlar okudum okudum su sinamekili tarifinizi göremedim birinizin yazması mümkünmü acaba hem tarifi hem uygulanısı bilmiyorumkismile
canım bende de var o şampuan
bende bir de pembesi var,arada onu arada sarısını kullanıyorum
spreylerini de aldım üstelik.
kırılmasını engelliyor mu diyecek olursan,emin değilim
ama güzel ve kalıcı kokuları varzemuszemus
kontess cim ben banyodan sonra nemli saçımın özellikle uçlarına bol bol sıkıyorum spreyi, tararken kırılıyordu artık çok azaldı kırılması. ve eskisi gıbı çatal çatak durmuyor uçları..
e hadi hayırlı olsun zemuszemusBugün uzuun bir aradan sonra 3. uygulamamı yaptım. Hadi bakalımzemuszemus
rc edrm cnm zemuszemussaol kontes aldım tarifi saclarımı yeni kestirdim(belimdeydi) ucarındn aldırıyım dedim birazda kat olsun dedim denyo kuaför tek tarafı cok kesmiş yamuk duruyor kesimi önlerde sinir oldum bide cok kesti zaten moralim bozuldu acamıyrm sacımı düzelttiriyim desem iyce kısaltcaklar mafoldumben
Kızlar şampuanıma sarımsağı rendeledim şimdi sıra zeytinyağı sürmeye geldi nasıl yapcam?
Hımm sağol canım ben 1 yumurtayla 1 fincan zeytinyağını karıştırıp tutam tutam süreceğim şimdi bakalım nasıl olacak..
İşte 4 ayda bu kadar uzasınlar yeterr bana boshayallersmile
://img99.imageshack.us/img99/7332/060ar.jpg[/IMG]
:Saruboceq:
Uff işte hayalimdeki saççç yaaa ..
Benimki de göğüs üstünde ve cok yağlı ..
kaç uygulamada bu kadar uzarr acabaa laelaelaelaelae