Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnım ben zytnyağı olayını yapmadığım için ilk soruna cwp weremeyeceğim ama badem yağı 1 kapak atılıyor eed (bu da 1 çorba kaşığına denk geliyor bende)
bemiks i o iki sarı çizgi arasına bıçak sürtüp incelttikten sonra elleryle kırıyorlar,ben lawoba kenarına dayayıp havanın tokmağı ile wuruyomkaydirigubbakcemile3
yawrum benim de burnum hassastır ve tazı gbi koku alırım,
herkesin hassasiyeti farklı kızlar yapmayın...insanlar rahatsız olabilir..size abartılıyomuş gibi gelir belki ama inanın bazı insanlar çok hassas oluyo kokulara karşı...mideleri bulanıyo koku alma duyuları çok hassa oluyo..mesela annemden biliyorum en ufak kokuyu alır tiksinir midesi bulanır...yaşamayan bilemez yani...ben de rahatsız olmuyorm hiç ama rahatsız olanları da anlamak lazım...:sinifsinif:
kızlar bu arada sorcam sorcam unutuyorumbazılarınızın saç renginde açılma olmuş.ama bu karışım sadece diplere sürülüyor nasıl bütün saç rengini değiştiriyo ki?
hee prd bilmiyorumkismilesarı çizgiler değil tatlım.
sarı noktanın altında tam şişenin Beli var ya :) oraya sürtünce bıçağı çok az bi kuvvetle kırılıyor hem de düzgün bi şekilde.
yawrum benim de burnum hassastır ve tazı gbi koku alırım,
yine de haklısın tabi ki sevmek zorunda deiller ama çözümünü bepanten olarak söylemiştik ve yorumlar cidden takıntılı olmaya başlamıştı artık kafamçokkarıştı
hayatım sarımsak saç çıkarır,saçkıran tedawilerinde kullanılır.
saçta 30 dakikadan fazla bekletirsen saç derini yakar hafiften.ama saç kökü öldürdüğünü hiç duymadım ve saçma da geldi.madem öldürüyor neden saç çıkarmak için kullanılsın?
kaşlara bile sürülüyor sarımsak.
belki dediğin olay sarımsağı direkt saç dibine sürme durumunda geçerlidir ( bunu da yapanlar var )
korkma,ben 3 aydır kullanıyorum.ölen bi şe yok:lepi:
aklinialirimsmile
yaaa bu utanmaz arlanmaz ifadenin kurdelasının teki niye çözük böyle kaydirigubbakcemile3
eed cnm normalsabah yıkamıştım saçlarımı ve inanılmaz kaşınıyor kafam napcam ben yaaa
gittim kaşınan yere soğuk su döktüm bir ohh çektim yani rahatlattı biraz bu kadar kaşınması normal mi kiii anlamadım ohaoldumsmile
evet direk sürmeden dolayıdır diye düşündüm bende canım.
yorumumu yapardım ama sonra ceza alıyorum anacım :roflol:
merve kız benim de çok pis yüzüm kaşınıyooo :bbo: kurudu bi de sivilcelerin üstü , galiba işe yarayacak :dance: ama nemlendirici krem sürsem mi ? ne zaman süreyim? malum yüzüm alkollü :roflol:
eed cnm normal
ilk kullanımlarda öyle oluyor
sonra geçiyorhihoyyyt
ben de yorum yapamıycam kaydirigubbakcemile3
4.yıkamam eğer 1 ay dayancam yapcam böyle giderse kaşınması bırakcam gibi gözüküyor çünkü yolasım geliyor tatlu tatluuakannehir
4.yıkamam eğer 1 ay dayancam yapcam böyle giderse kaşınması bırakcam gibi gözüküyor çünkü yolasım geliyor tatlu tatluuakannehir