Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftada bir gün sinamekili karışım bi gün bademyağı-bepanten-evigen-bemiks.florisene ve zinco c ilaçları.bide mayalı süt.ne varsa deniyorum bakalım sonuc ne olacak.
canım benim de kaşınıyor ama yolacak kadar değil kaydirigubbakcemile3
rahatsız etmiyor yani..
alerjik bir durum mu acaba canım?
diadermine purity nin nemlendiricisi var bende,yağlı ciltler için özel.sür canım sür o yüzünü temizliycek mesela onu sürdün ya üstüne ii bi nemlendirici sürebilirsin...aman dikkat et ama her nemlendirici malum ii olmuyo cildi berbat ediyo ondan sora...eyvahedigeldismile
bir aralar ben de zinco c kullancaktım ama vitamin için...saça faydası var mı canım?
herkesin hassasiyeti farklı kızlar yapmayın...insanlar rahatsız olabilir..size abartılıyomuş gibi gelir belki ama inanın bazı insanlar çok hassas oluyo kokulara karşı...mideleri bulanıyo koku alma duyuları çok hassa oluyo..mesela annemden biliyorum en ufak kokuyu alır tiksinir midesi bulanır...yaşamayan bilemez yani...ben de rahatsız olmuyorm hiç ama rahatsız olanları da anlamak lazım...:sinifsinif:
saçın uzaması için gerekli vitaminlerden biriymiş çinko bi kaç yerde de uzattıgını okudum.sonucta vitamin diye kullanıyorum canım.florisene de içinde demir barındıran bisaç hapı.kimisi bi karış uzattı iki ayda diyo kimisi saçı uzatmak için degil dökmemek için diyo.bilmiyorum içiyorum o yüzden.
bu arada tarcınlı kurabiyem forumun en kısa saçlısı benim diyordun.sanırım ikinci düzeltme işleminden sonra ben oldum en kısa saçlı
bir aralar ben de zinco c kullancaktım ama vitamin için...saça faydası var mı canım?
aa kısa mı kestirdin canım o kadar?
Olsun kökü sende diyelim canım sağlıklı sağlıklı uzarlar zemuszemus
ben ne varsa denedim valla biotin ,çinko zinc,c vitamini,priorin,pantagor içtim son 1 ay bıraktım ,karanfilli su,bepantene,bemiks ve evigen bademyağıyla ,lavanta ,ısırgan,
sarımsaklı zeytinyağı, son olarakta sinemaki yapıyorum off da offf ne varsa şu 2 yıl içinde içtim döktüm sürdüm yaptım yazması zor geldi ama hepsini üşenmeden yaptımakannehir
sonuç saçlarım parlak ama dökülmem kansızlıktan olduğu için hiçbiri işe yaramadı,dolu saçlarım çıktı ,ama kesinlikle bir şeyi çok iyi anladım saça en faydalı şeyin ne olduğunu kızlarr,kesinlikle düzenli beslenmek asla ama asla bilinçsiz diyet yapmamak (ondan geldi başıma ne geldiyse çünkü)proteinden zengin beslenmek...şimdi biraz daha iii şükürler olsun ...
ben yazdım ya kafamçokkarıştı
rc :1rolleyes:Ay ben görmemişim yaa kusura bakma cnm :kedi: Çok saol a.s.
canım benim kullandıgım bu florisene denen ilaç demir içeren bişiy kansızlıgınada iyi gelebilir.
tatlım kısa tutamlarım vardıya usturadan dolayı.onalrı düzeltti kuaförüm.şimdi önlerim burun hizamda arkalarda omzundan 8 parmak filan aşağıda.katlı.
tatlım benim sorunum demir eksikliği değil,genetik kan düşüklüğü var sınırda olan kanımı diyetle daha çok düşürmüşüm,ancak iyi beslenmeyle düzelcekmiş dr.um söledi ,öyle de oluyor 2 yıl evvel ki dökülmem yok şükür diiim...
hmmmm bilmiyorumkismile
olsun yine de en kısa saçlı benim bu forumda demekki eyvahedigeldismile
ayh duyan da erkek gibi kısacık saçı war sanacakhmmmm bilmiyorumkismile
olsun yine de en kısa saçlı benim bu forumda demekki eyvahedigeldismile
katil kuaför :roflol::roflol:senin ne kadar tatlım.ama ben iki ay sonra tekrar kesitrecegim.tamamı düzelmedi çünkü.bi kaç kesimde anca gidecek katil kuaförün yaptıkları![]()
anladım canım.ama dökülmen olmaması süper.
senin ne kadar tatlım.ama ben iki ay sonra tekrar kesitrecegim.tamamı düzelmedi çünkü.bi kaç kesimde anca gidecek katil kuaförün yaptıkları![]()