Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar rahatsızdım kaç gündür giremedim..bn bi kere yaptım şu ana kdr..saç diplerime yedirdim iice sonra tüm saçıma yedirdim kalanı..sadece dibine sürmedim yani..bu arada bn de pek koku duymadım ama annem bni öperken ay ilaç kokuyosun dedi akannehir aman kokarsam da kokayım dedim uzasın dakaydirigubbakcemile2
canım merveyi bilmem ama benim yeni saçlarım çıktı,gürleşme oldu.ama ben başka şey de kullanıyorum.ondan mıdır bundan mıdır bilemiycm-tatlicadiarzu-mrv_1987 sen bu förmülü bayadan uyguluyorsun sanirim saclari gürlestiriyormu yani yeni sac cikiyormu canim ????
canım merveyi bilmem ama benim yeni saçlarım çıktı,gürleşme oldu.ama ben başka şey de kullanıyorum.ondan mıdır bundan mıdır bilemiycm-tatlicadiarzu-
kızlar öncelikle şunu söliim..bemix açıldığı an kullanılmazsa değişime uğrar..yani vitamin olarak pek bi faydasını göremezsiniz ertesi gün..sinemakinin saç bakımında kullanıldığını biliyordum ama uzattığını inanın burda öğrendim bende..kirpiklerin uzamasına gelince bnce sinameki ile badem yağının etkisi olabilir..bide sakın gözünüze kaçırmayın..yanıyor ama dayanayım demeyin..göz en hassas yerdir mikrip kaptığı an konjuktivit nasıl bir şeymiş anlarsınız gerçekten pişman olursunuzlmaz: hergün hazırlayıp yapın..ama bekletmeyin bence..nacizane bir eczacı görüşüdür..
sarımsaklı şampuanzemuszemusbaska ne kullaniyorsun ki canim ? cevabin icin cok saol tatlim :dance:
bide sen kac haftadir yapiyordun ???
RoJ€k-t€;10938545 .!.:aygush arkadaşım.. nası kullanırsak göze zararı daha olur.. her gün taze taze yaparsak mı?? ya da sinemaki katmasak??
diğerlerini bilmem ama badem yağı kaçmıştı benim gözetatlım ben uzatmada sinamekinin etkili olduguna inanıyorum.ama göze kaçmaması gerekenler konusunda sinameki ve bademyağı yada bemiksin farklı oldugunu sanmam.hepsi göz için yabancı madde sonucta.kaçırmamaya dikkat et canım
katılıyorum ama en önemlisi taze olması...tatlım ben uzatmada sinamekinin etkili olduguna inanıyorum.ama göze kaçmaması gerekenler konusunda sinameki ve bademyağı yada bemiksin farklı oldugunu sanmam.hepsi göz için yabancı madde sonucta.kaçırmamaya dikkat et canım
bana kokmuyorkkontesscim su sarimsakli sampuan olayini cok okudum ama en cok merak ettigim kokmazmi bu sac bas ya :uhm: bide ben gecen hakiki zeytinyagdan yapilan ev yapimi sabun kullandim memnunum aslinda bu sarimsak olayini yapamiycam sanirim :çok üzgünüm: havalar isinsin sarimsakli zeytinyagli maske yapcam insallah :dance:
bana kokmuyor
sonrasında normal şampuan ile yıkıyorum ve saç bakım spreyi kullanıyorum
ıslakken hafif koksa da, kuruyunca kalmıyor.
yine de rahatsız oluyorsan aktarlardaki sarımsaklı şampuanlardan alabilirsin
onlar kokusuz oluyormuş
ben kullanmadım,evde kendim ekliyorum.
zeytinyağı hiç kullanmadım çünkü saçtan çok zor arınıyormuş
onla uğraşamam
ama sana naçizane bi öneri sarımsak olayına yazın girme,saç dibin terledikçe buram buram kokarsın :kedi:
hımmm CADIARZUyo yazin olmaz canim tr ye gelcem insallah ahhh insan gümrügü gecince topragi öpesi geliyor öyle özliyoruz bazen vatanimizi:çok üzgünüm:turkbayragi söyle 3 ayda baslarim sarimsak zeytinyagi mart nisan mayis sonra birakirim burasi haziran anca isiniyor havalar canim yagli bakimlardan zeytinyagi olsun ne yagi olursa olsun bende cok kolay ariniyor bir yumurta sarisini aliyorsunuz cirpin azcik sonra diplere yani yagi nerelere sürdüyseniz ben hep diplere sürüyorum iyice yedirin yumurta sarisini 1-2 dakka dursun sonra sampuani avcunuza dökün üstüne az su köpükleyin sacini bütün yag en gec 2 yikamada akmis olcak ben sacimi normal yikar gibi yikiyorum hic yag felan kalmiyor cok memnunum bu yöntemide burda okumustum söyleyen arkadas allah razi olsun inanilmaz kolaylik sagladi bana:dance: