E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #3.881
haydi bayanlar ii geceler..bugün çook yoğun bi gün oldu ben kaçar...aklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpermis artik saci uzatan ayni anda dökülmeyi önleyen ve saclari gürlestiren bir sampuan var :teytey: bende yarin 3-4 dis rendeliycem benim 200 ml sampuana sali günüde sinameki yapcam 2 yapisim olcak bakalim bu sampuan olayi ise yararsa sarimsak zeytinyagi saca sürmekde gerekmez artik :teytey:
rc edrm bebeim saolasın opuyorumnanaktankkontecsim seni cok sevdim canim her soruma hizir gibi yetisiyorsun usanmadan cevabliyon cok saol tatlim :1hugpuyorumnanaktan kokmuyor degilmi canim sırnaşık şey anneme sampuana sarimsak rendeligcemi desem aklini sasirdin sen felan digcek kesin sırnaşık şey
canım bütünken etki edeceğini sanmıyorumherkese iyi geceler kızlar öncelikle bende bu güzel paylaşım ve bilgiler için hepinize teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
bende şampuanıma sarımsak koydum ama bütün koymuştum rendeleyince dahamı etkili oluyor ben yanlış mı yapıyorum bilmiyorumkismile
rendeleyince saçta sarımsak kalıntıları falan kalıyormu :uhm:
sorularına cewap wermeye çalışayım canım.merhaba kızlar başlığınız çok yararlı paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler...aslında ne zamandır kadınlar kulübüne girmiyordum..ta ki bugün saçımın yani kahkül tarafında önemli bir seyrelme olduğunu farkettim ve bir anda paniğe kapıldım...
aklıma bu site geldi belki bir bilgi alabilirim diye hemen giriş yaptım...ve bu başlığı görünce içime bir umut ışı doğdu...ben bu seyrelmeyi farkedince bir anda bayanlardaki kellik durumları aklıma geldi ve çok korktum...
çoğu kişi şampuanın içine sarımsak rendelemekten bahsetmiş bu gerçekten işe yarıyormu?...benim yazdan kalma bir şampuanım var yarısına kadar dolu dove un therapy şampuanı ..sizce onun için kaç diş sarımsak rendelemem lazım?..ve ne kadar bekletmeliyim?...bir de bu sinemaki tarifini uygulayanlarda başarılı sonuç alan varmı? tüm sayfaları okuyamadım...10 cm değilde 4-5 cm uzasa razıyım...
ben bu siteden gerçekten çok faydalandım..bir kaç yıl önce spor cd si ile zayıflamayla ilgili topiklerden vücudumu biçime sokmuştum...
inşallah bu saçımada bir çare bulabilirim....saçlarımın ön kısmında kellik olsun istemiyorum senağlamasenağlama
çok sağol canım ya haklısın rendeleyince daha mantıklı bende öyle yapayım kaydirigubbakcemile5canım bütünken etki edeceğini sanmıyorum
rendele ki içindeki özü karışsın şampuana değil mi?
kimi arkadaşlarda saçta kalıntı kalmış ama bende olmadı çünkü rendelediğim sarımsağın birazını ekledim sonra güzelce bi çalkaladım şişeyi sonra birazını daha ekledim yine çalkaladım.böylelikle birbirlerine yapışmadılar,saçıma da yapışmadılar. 2. şişemi bitirdim bugün.yani yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. çok memnunum opuyorumnanaktan
mee too :kedi:hoşbulduk kkk cımkaydirigubbakcemile3 özledim yahu
rica ederim canımçok sağol canım ya haklısın rendeleyince daha mantıklı bende öyle yapayım kaydirigubbakcemile5
inşallah sonuç alırım süprizzzzz
tamam canım yarın denemeye başlıycam yerimsenibenrica ederim canım
sonuç alacağından emin olabilirsin yerimseniben
yarın sarımsağa başlıcamm inşşşş işe yarar ...saolun kızlarrr ve inşş kokmazz:):)):sinameki ben 2 kere yaptım gözle görülen bişey yok..çok uzayanların 2.yapışlarında çok uzama olmuşmuyduu çok merak ediorum yazarsanz sevinirmm..benm saçlarım mı uzamadı yoksa bundan sonraki yapışlarda mı uzucakk????
canım ben 3-4 uygulamada az az sonuç almaya başladımben 2 kere yaptım gözle görülen bişey yok..çok uzayanların 2.yapışlarında çok uzama olmuşmuyduu çok merak ediorum yazarsanz sevinirmm..benm saçlarım mı uzamadı yoksa bundan sonraki yapışlarda mı uzucakk????
evigen kullanan yok canımkızlar ben de dün aldım sinemaki badem yağı bepanten vardı evde bemiks ve evigende var farkeder mi
evigen kullanan yok canım
bemix kullanıyoruz hepimiz
ama eğer kokusundan rahatsız olursan bepanten olabilir
ama evigen'i ele derim yerimseniben[/
evigen zararlımı yoksa ben şampuanıma kattım bilmiyorumkismile
kızlar ben bişey sorcam turplu suyuda denemiştim çok faydasını görmüştüm .. 3 haftadır bu formülü uyguluyorum bide bunun yanında turplu suyu tekrar denesem bi zararı olur mu bide turplu su 2 güne bir yapılıo ya ne kadar zamana bir yapayım aynı şeklinde mi yoksa ondanda haftada bir mi karar veremedim defisfisfis