• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kkontess en fazla 15 gün bilemedin 1 ay veriyorum canım
sarı saçlarını özleyeceksin
hemennneyvahedigeldismile

bi de kızlar ben 5.uygulamamı yaptım ama saçlarımın uzaması durdu gibi sanki bilmiyorumkismile

katılıyorum canım..

bu arada seni bulmuşken sorayımm hele.. saçların sarıydı yanlış hatırlamıyosam.
Senin saç rengini koyulaştırdı mı sinamekii ??:uhm:

dönüp dolaşacağın renk yine sarı olcak canım bir kere sarı kullanman yeterli bunun için :1rolleyes:

kendimi bildim bileli sarışınım..ben de çok sıkılıp siyah yapmıştım 2-3 sene önce... inan siyahtan daha çabuk sıkıldım.. değişiklik yapmak gerekiyor tabiki ama benden sana tavsiye illaki saç rengimi değiştircem diyosan kahve tonları falan düşünebilirsin..Sakın siyah yapma sonra açmak istiyosun açamıyosun :1no2:

:lepi:

Ayrıca saç rengimde bi kızıllık oldu sanki hatta babam bugün anneme bu kız yine mi saçlarını boyadı demiş kaydirigubbakcemile3

katılıyorum canım..

bu arada seni bulmuşken sorayımm hele.. saçların sarıydı yanlış hatırlamıyosam.
Senin saç rengini koyulaştırdı mı sinamekii ??:uhm:

sarılarımda evet canım çok hafiften bi koyulaşma var ama çok ilginç diplerim açık kumral onları da açtı sankibilmiyorumkismile
zaten sinamekinin rengi koyu bi de saçta o kadar bekletince koyulaştırıyor heraldefisfisfis

kkontess en fazla 15 gün bilemedin 1 ay veriyorum canım
sarı saçlarını özleyeceksin hemennneyvahedigeldismile

bi de kızlar ben 5.uygulamamı yaptım ama saçlarımın uzaması durdu gibi sanki bilmiyorumkismile
hadi ya bilmiyorumkismile ayh bu ne böyle sarının laneti gibi ,artık hep sarı mı istiycem mafoldumben

benim de durmuştu bi ara,şimdi yine başladı azcık ohaoldumsmile

dönüp dolaşacağın renk yine sarı olcak canım bir kere sarı kullanman yeterli bunun için :1rolleyes:

kendimi bildim bileli sarışınım..ben de çok sıkılıp siyah yapmıştım 2-3 sene önce... inan siyahtan daha çabuk sıkıldım.. değişiklik yapmak gerekiyor tabiki ama benden sana tavsiye illaki saç rengimi değiştircem diyosan kahve tonları falan düşünebilirsin..Sakın siyah yapma sonra açmak istiyosun açamıyosun :1no2:
ayh siyah asla yapma zaten bebik
hem sevmiyorum siyah saç hem de kendime yakıştırmam:umursamaz:

hadi ya bilmiyorumkismile ayh bu ne böyle sarının laneti gibi ,artık hep sarı mı istiycem mafoldumben

benim de durmuştu bi ara,şimdi yine başladı azcık ohaoldumsmile

tatlım evet ya yine sarı istiycen malesef
2 senede 1 renk değiştirme moduna giren biri olarak
geçen kış koyu karameldi 2 ay dayanabildim,sonra bal köpüğü 1,5-2 ay da o derken gittim röfle yaptırdım yine
önceki senelerde de gittim dore bişeyiydi hatırlamıyorum ona boyattım(hatta kuaförüm bile demişti dayanamazsın diye) 2 ay sonra yine röfle yaptırdım
gözün alışınca çok tuhaf geliyor
ne aynada kendini tanıyosun ne de giydiklerini yakıştırıyosun
benim öyle olmuştukaydirigubbakcemile3

sarılarımda evet canım çok hafiften bi koyulaşma var ama çok ilginç diplerim açık kumral onları da açtı sankibilmiyorumkismile
zaten sinamekinin rengi koyu bi de saçta o kadar bekletince koyulaştırıyor heraldefisfisfis

ya bende bariz belli oluyor koyulaşma.. ama napalım bi süre sinameki kullancam sonra bırakınca da tekrar boyuycam :teytey:

tatlım evet ya yine sarı istiycen malesef
2 senede 1 renk değiştirme moduna giren biri olarak
geçen kış koyu karameldi 2 ay dayanabildim,sonra bal köpüğü 1,5-2 ay da o derken gittim röfle yaptırdım yine
önceki senelerde de gittim dore bişeyiydi hatırlamıyorum ona boyattım(hatta kuaförüm bile demişti dayanamazsın diye) 2 ay sonra yine röfle yaptırdım
gözün alışınca çok tuhaf geliyor
ne aynada kendini tanıyosun ne de giydiklerini yakıştırıyosun
benim öyle olmuştukaydirigubbakcemile3
aboww ohaoldumsmile

ya bende bariz belli oluyor koyulaşma.. ama napalım bi süre sinameki kullancam sonra bırakınca da tekrar boyuycam :teytey:

bende öylekaydirigubbakcemile2
5-6 parmak oldu diplerim ama uzuyor bi yandan da rengi atıyor diye yaptıramıyorum
uzasın da boyatırızbayanssulusmile

valla bence sarı saç sadece görüntü ama koyu saç ışıl ışıl canlı yaa var mı insanın kendi saçı gibi bir ton para verip saçlarımızı yıprattırıyoruz birde..sarı saçlı bayanlar bana kızmasın zaten bende sarıyım ama bir daha büyük konuşmayım hayatımın sonuna kadar sarı saç yapmayı düşünmüyorum çünkiii kendi koyu saç rengimin kıymetini çok iyi anladım...
bu arada kıslarrr 4.uygulamamı şu saat itibariyle yapmış bulunuyorum:lepi:
ben sabırlıyım hala ölçmedim bemikslerim bitene kadar ölçmücem.2 tüp kaldı zaten bakalım uzama olmuş mu ...

selam rapunzellerim...;))) nasılsınız???
herkes de süper gelişmeler var anlaşılan...şahane...
fekat deli olucam... bu meret formul bir bende mi yaramıyor yaaaa:((( offff...

ela katılıyorum sana saçlarımızı yıpratıyoruz bi de üstüne para veriyoruz ama sende kullanan biri olarak anlarsın canım.Ben defalarca vazgeçmeye çalıştım beceremedim,sen becerdiysen tebrik ederim vallakaydirigubbakcemile5

valla bence sarı saç sadece görüntü ama koyu saç ışıl ışıl canlı yaa var mı insanın kendi saçı gibi bir ton para verip saçlarımızı yıprattırıyoruz birde..sarı saçlı bayanlar bana kızmasın zaten bende sarıyım ama bir daha büyük konuşmayım hayatımın sonuna kadar sarı saç yapmayı düşünmüyorum çünkiii kendi koyu saç rengimin kıymetini çok iyi anladım...
bu arada kıslarrr 4.uygulamamı şu saat itibariyle yapmış bulunuyorum:lepi:
ben sabırlıyım hala ölçmedim bemikslerim bitene kadar ölçmücem.2 tüp kaldı zaten bakalım uzama olmuş mu ...

canım evet orjinal saçı gibisi yok insanın ama mesela ben de siyah denemiş birisi olarak söylüyorumki bir daha asla :1no2: tam tersi öyle cansız ve sönük oldularki siyahla..dediğin gibi ışıl ışıl olmadılar hiç :1no2:
bence orjinal saç ile alakalı bir durum birazda.. Belki de benim o zaman siyahta olsa boya olduğu için sağlıklı görünmüyorlardı...
Orjinalinde sarışın olduğum için belki de vazgeçemiyorum sarıdan

ela katılıyorum sana saçlarımızı yıpratıyoruz bi de üstüne para veriyoruz ama sende kullanan biri olarak anlarsın canım.Ben defalarca vazgeçmeye çalıştım beceremedim,sen becerdiysen tebrik ederim vallakaydirigubbakcemile5

valla kuşum öyle becericem kiii ama kurtulamıyorum şu pis röfleden inan saçımın yarısı kendi saçım olan kumral ışıl ışıl dolgulu ama kalan yarısı röfle aşağı doğru azldığı gibi mat kuru bişey gitmesi için uzatma çabalarındayım ve kestiriyorum ama inat ediyor yarıda kaldı bir gitsin bir daha aslaa bırak özenmeyi tiskiniyorum ben artık o derece oldum..
ama arkadaşım demişti ilk röfle attırdığımda ben bu röflenin gitmesini 3 yıl bekledim saçımdan pişman olucaksın dedi yaptırdığına içimden fesatmış demiştim ama gerçekten çok haklıymış

canım evet orjinal saçı gibisi yok insanın ama mesela ben de siyah denemiş birisi olarak söylüyorumki bir daha asla :1no2: tam tersi öyle cansız ve sönük oldularki siyahla..dediğin gibi ışıl ışıl olmadılar hiç :1no2:
bence orjinal saç ile alakalı bir durum birazda.. Belki de benim o zaman siyahta olsa boya olduğu için sağlıklı görünmüyorlardı...
Orjinalinde sarışın olduğum için belki de vazgeçemiyorum sarıdan

kuşum zaten insanın kendi koyu saçı gibi olmuyor dedim yoksa röfle üstüne bende koyu yaptırmayı bilirdim ama sönük durur...yerimseniben

ben yarın erkenciyim kaçtım kızlar hepinize iyi gecelerboshayallersmile

kızlar benım saçlarım uzamışşşşşşşşşş
ilk uygulamamdan sonra saçımın önüne perçem kestirmiştim. gözümün hizasındaydı şimdi altında : ))

kızlar benım saçlarım uzamışşşşşşşşşş
ilk uygulamamdan sonra saçımın önüne perçem kestirmiştim. gözümün hizasındaydı şimdi altında : ))

ee ben de miştim uzamış diye kızzz..boshayallersmile

iyi geceler ela...

dove canım kaçıncı uygulaman seninbilmiyorumkismile

Back
X