E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #3.961
benimki de bi yarım cm daha uzamış...yarım cm cikkk:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yarın erkenciyim kaçtım kızlar hepinize iyi gecelerboshayallersmile
hepsini okuman mümkün deil ki zten tatlımkzlarr pek giremiyorum bu ara kimler ne yaptı saçlar ne alemde yaaaa...gözlerim de yorgun hepiciğini okuyamadım bilmiyorumkismile
iyi geceler ela...
dove canım kaçıncı uygulaman seninbilmiyorumkismile
cumartesi 3. uygulamamı yaptım canım.
maşallah canım hadi bakalımkızlar benım saçlarım uzamışşşşşşşşşş
ilk uygulamamdan sonra saçımın önüne perçem kestirmiştim. gözümün hizasındaydı şimdi altında : ))
kzlarr pek giremiyorum bu ara kimler ne yaptı saçlar ne alemde yaaaa...gözlerim de yorgun hepiciğini okuyamadım bilmiyorumkismile
saol canımmmhah onu gördüm kkontesscim...1 cm daha uzadı demişsin nazar boncuğu koydum süper gidiyosn...kaydirigubbakcemile5
saol canımmm
ayrıcaaaaaaaa sivilceler de gidiyyooorrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
ayh onu ben de denedim ama feci kurutuooben geldim kizlar iyi aksamlar herkeze opuyorumnanaktan kontescim nasil gitti sivilcelerim canim :uhm: merak ettim simdi bende kükürtlü sabun aldim kurutuyor sivilceleri ama sabah aksam düzenli kullanmadim zaten gecen hafta bakalim 1 ay düzenli kullanayim sonuclarimi yazarim sırnaşık şey
maşallah canım hadi bakalım
canım benim yaklaşık 2 cm.lik bir uzama var....
hatta 1 hafta-10 gün kadar önce dip boya yapmıştım ve yarım cm kadar uzadı 1 haftada..resmini de koymuştum buraya zemuszemus
iyi gidiyor anlıycağın bayanssulusmile
ayh onu ben de denedim ama feci kurutuoo
zımpara gibi yapmıştı yüzümü
ben merve arkdşmzn önerisi ile alkol + aspirin maskesine başladım
aslında sıvı oluyor,tonik demek daha uygun
bi kaç gündür pamukla sürüyorum sivilcelere
gözle görülür bir azalma var
henüz 1 hafta bile olmadı üstelik opuyorumnanaktan
pardon kızlar ya sorularınıza cvp veremıyorum hemen yarın 2 tane finalim varbaşıma ağrılar girdi
(
saçımı keşke başlamadan önce ölçebilseydim yaa.. ne kadar uzadıkları hakkında hiç bi fikrim yok bilmiyorumkismile ama 2 cm kadar olduğunu düşünüyorum.
ayda 1 cm bile uzamayan saçlarım için çok iyi bence 18 günde :))