• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bana güzellik uzmanı bi bayan söyledi,böyle bi karışım kullanmıştım da,bi makineyle baktı.Normalde yağlı olan cildim için çok kurumuş dedi ,alkollü karışım kullanıyorum ondan dedim de aman o senin cildini kurutmuş sarkar ileride kuruluktan falan demişti.Ben de çok korkup bırakmştım.O zaman da cildim süper olmuştu dıştan bakıncabilmiyorumkismile

benimki hep yağlıydı hala da gayet yağlı bi cildim var öyle parlıyo yağdan bazen hatta...kaydirigubbakcemile3

ama düzenli nemlendiricimi hep kullanırım günde bi kere sürerim zaten nemli...kayısı yağımı da sürerim göz alt ve çevresine hiç kuruma filan olmadı...annemin cindi kuru üstelik bide kullanalı beri bile yağlanmaya başladızemuszemus

anlamadım şimdi..

Selam rapunzellerkaydirigubbakcemile4
Yarın 2. uygulamamı yapacağım inşallahkaydirigubbakcemile4
Aslında bu gece yapmam gerekiyor, ama çok yorgunum temiz bir uyku çekmem lazımaklinialirimsmile
Yarın tüm gün bekletirim saçımdazemuszemus

benim cildim hep yağlıydı hala da yağlı gayet güzel cildim:nazar:

doktorumun verdiğii karışık ilaç ve dedemin verdiği ispirto sayesinde sivilceli akneli sivilce izli yüzümden eser kalmadı...çoook memnunum....

Selam rapunzellerkaydirigubbakcemile4
Yarın 2. uygulamamı yapacağım inşallahkaydirigubbakcemile4
Aslında bu gece yapmam gerekiyor, ama çok yorgunum temiz bir uyku çekmem lazımaklinialirimsmile
Yarın tüm gün bekletirim saçımdazemuszemus

hadi bakalım canımm...sonuçları yaz heppaklinialirimsmile

Şimdi benim cildim karma gibi oldu sebebi nedir bilmem.Bir tüyo vereyim size bu arada,aktardan kükürtlü sabun alırken satıcı bayan kükürtlü sabunla yıkadıktan sonra yüzünü sütle sil lekelerde gidermiş dedi.Ona da müşterisi olan rus bi kadın söylemiş.Rusyada kullanılan bi yöntemmiş.Ruslar anlar bana kalırsa bu işlerden bayanssulusmile

yok kız nolcak...niye korktun????valla azcık bi çekinceniz dahi varsa yapmayın...ama o kullanılan ilaçların içinde bile neler vaaar neler...o yüzden o kadar yan etkileri oluyo yaaa...ben bunun yan etkisini bile görmedim hiç...cildimi temizliyo resmen simsiyah kirini çıkarıp atıyo...bi arkadaşım cildiyeye gitmişti hap vermişti de yan etkilerinde kısırlık bile vardı kullanma dedim gene de kullandı buna rağmen bıraktığı an cildi daha berbat olmuştu...bence korkucak bişi yok ama siz bilirsiniz tatlılarrr
zemuszemus

üstelik bi zararı da yok olsa derdi kızım şöyle böyle diye...her şeyin içeriğinden haberdardır....kitabı bile var yani bu işi öylesine yapmıyo...tahsin palaz şifalı bitkiler kitabı...internetten bakabilirsiniz...:1closedeyes:
ben de bi zararını görmedim zaten 4-5 gündür kullanıyorum ama ne bileyim kaydirigubbakcemile3

ayy benn kaçar ...uykum geldi valla haydi görüşmek üzere kızlarrrrr....opuyorumnanaktan

ben de bi zararını görmedim zaten 4-5 gündür kullanıyorum ama ne bileyim kaydirigubbakcemile3

ayy korkma kızzzz....ama korkuyosan da bırak....benim ki tavsiyeydi yapması senden canımmmmolumunekankayizsmile

benim cildim hep yağlıydı hala da yağlı gayet güzel cildim:nazar:

doktorumun verdiğii karışık ilaç ve dedemin verdiği ispirto sayesinde sivilceli akneli sivilce izli yüzümden eser kalmadı...çoook memnunum....

dedenizin verdiği karışım nedir?Mahsuru yoksa yazabilir misiniz?:1rolleyes:

dedenizin verdiği karışım nedir?Mahsuru yoksa yazabilir misiniz?:1rolleyes:

bi kolonya şişesi kadar ispirtoya 10 adet aspirin koy erit...çalkala pamuğa dök yüzünü günde 2 kere sil ama ardından asla yıkama.. formül buuboshayallersmile

neyse bi çıkamadım hadi baş başşşkaydirigubbakcemile3

Back
X