• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama düzenli nemlendiricimi hep kullanırım günde bi kere sürerim zaten nemli...kayısı yağımı da sürerim göz alt ve çevresine hiç kuruma filan olmadı...annemin cindi kuru üstelik bide kullanalı beri bile yağlanmaya başladızemuszemus

anlamadım şimdi..

canım kaysı yağının int araştırdım uzun süre kullanınca ciltte sarkma yapıyormuş korktum bıraktım haberin olsun istedimohaoldumsmile

bi kolonya şişesi kadar ispirtoya 10 adet aspirin koy erit...çalkala pamuğa dök yüzünü günde 2 kere sil ama ardından asla yıkama.. formül buuboshayallersmile

Bu gözeneklere iyi gelir mi acaba canım?

Kkontess adam görmesek allasen yani ama maaşallaahhaklinialirimsmile

Bu gözeneklere iyi gelir mi acaba canım?

Kkontess adam görmesek allasen yani ama maaşallaahhaklinialirimsmile
adama deil saçına bak ayol kaydirigubbakcemile3
ayh çok güldüm gece gece
Allah da seni güldürsünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım kaysı yağının int araştırdım uzun süre kullanınca ciltte sarkma yapıyormuş korktum bıraktım haberin olsun istedimohaoldumsmile

ayyh başkası da mutlaka kullanın süper diyo..kime inancaz yaaa karşımda canlı örnek var allahtan annem...40 yaşında ablan mı diyolar...cilt bebek gibi maşşallah annecime...ben onun önerilerini yapıp yolundan gidiyorummm
a.s

adama deil saçına bak ayol kaydirigubbakcemile3
ayh çok güldüm gece gece
Allah da seni güldürsünn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kendi uygulamalarını bana da diyo şunu yap bunu yap gayet memnunum...tereyağ kayısı yağı sürer göz altlarına ve çevresine....maya ile maske yapar sıkılaştırır maşallah bebek gibidir tenii...canımm annem benimmm...

neyse ayy bi çıkamadım...çıkıyorum baş başşşbayanssulusmile

kızlar yukarıda da yazdım gözden kaçmasın,kükürtlü sabun kullananlar yıkadıktan sonra yüzlerini sütle silmeyi denesinler.Ruslar öyle yapıyolarmış sivilce lekelerine iyi geliyomuş

Teşekkür ederim kızlar,denicem K.K. bayanlarına güveniyorum çünküzemuszemus
hayatım eğer çok kurursa yüzün
yağlı ciltler için özel nemlendiriciler var
ben onlardan sürüyorum
zaten çok kuruyunca kendini belli ediyor yüz
kaşıntı oluyo bende deli gibi :kedi:

hayatım eğer çok kurursa yüzün
yağlı ciltler için özel nemlendiriciler var
ben onlardan sürüyorum
zaten çok kuruyunca kendini belli ediyor yüz
kaşıntı oluyo bende deli gibi :kedi:

aynen bende de kaşıntı ve pul pul dökülme oluyor.Sen hangi marka nemlendirici kullanıyorsun ben neutrogene kullanmıştım pek hoşuma gitmemişti:umursamaz:

canım yaaaa niye böyle oldu ki normalde de mi çok yavaş uzuyobilmiyorumkismile

evet tatlım... normalde de yavaş uzar... gerçi bu formul saçımı iyileştirdi, canlandırdı fakat uzama konusunda hala bir gelişme yok...boshayallersmile neyse küre devam yine de...mafoldumben

kızlar, pardon cilt konusunda konuşurken saçlarımla engel oldum sanırım...:)))

Hatuna bakınaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Saçları harika gözüküyor.zemuszemus

bukle1240243284.jpg

Back
X