• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bik bilmiyorumkismileounuda yardm isticem çıtçıt kullanan varmı bu çıtçıt saçlar gece yatarken yada banyo yaparken çıkarılıyormu bilen varmı

ben hiç kullanmadım ama onu istediğin zaman çıkarıp takıyosn galibaa arkasında tokası var ya da kıskaçlı bişiiboshayallersmile

çıtçıt almaya mı karar verdin canım ??? ben takıldığı yerde bi müddet sonra kellik yaptığını duydum ne kadar doğrudur bilemiyorum amaakannehir

ya uf ya napcam ben .. geçen bahsetmiştim.. sırtıma gelen saçlarımı kuaför kısacık kesti .. kocam beni artık beğenmiyoooooorrr ilkokul kaçtasın deyipduruyormafoldumben sinemakiyi 3. uygulayışım ama gözle görülür bi fark yok.. aklıma çıtçıt geldi ama hakkında bişey bildiğimde yok.. helede kellik yaparsa daha da beter olurmafoldumben

çıtçıt kullanan varsa ayrıntılı bilgi alabilir miyiz???

kari arkadaşımız içinnnboshayallersmile

ya uf ya napcam ben .. geçen bahsetmiştim.. sırtıma gelen saçlarımı kuaför kısacık kesti .. kocam beni artık beğenmiyoooooorrr ilkokul kaçtasın deyipduruyormafoldumben sinemakiyi 3. uygulayışım ama gözle görülür bi fark yok.. aklıma çıtçıt geldi ama hakkında bişey bildiğimde yok.. helede kellik yaparsa daha da beter olurmafoldumben

beğenmez olur mu tatlım...takılıyodr sana çok zor durumda kaldıysan memnun değilsen al çıt çıt internette bi sürü bunu açıklayan site var canım...uzman tv de de var çıtçıt nedir nasıl takılır kullanılır...ordan bak tatlım...uzmantv..
:teselli:

teşekkür ederim merve .. umarım bilen çıkar..senağlama

rica ederim tatlım...bileni bekleme internetten bak tatlım...ama kendinle barışık ol ne olursa olsun...uzar elbette saçların da...kısa bile olsa güzel ve marjinal şekiller verebilirsin tatlım...cansını sıkmaaa
yerimseniben

doğru netten bakayım bi ama orda zararlarından bahsetmezlerki.. kaş yaparken göz çıkasrtmasam bari.. of bi bakayım varmı yorum yapanlar..

doğru netten bakayım bi ama orda zararlarından bahsetmezlerki.. kaş yaparken göz çıkasrtmasam bari.. of bi bakayım varmı yorum yapanlar..

evet iice araştır canım...takan arkadaşlarım vardı ama hiç sormadım ilgim olmadığından nasıl bişi diye sdece gördüm o kadar..:kedi:

şu çıtçıta taktım bi araştırayımm.. teselli için çok saol opuyorumnanaktan

çıkarmana gerek de kalmıyo...bi gününü ayırıyosn takıveriyolar...3 ay duruyomuş öyle...annem saçını boyatırken kuaförde görmüştümmm

evet canim kisa sac aslinda sekil verebilirsen pratik ve hos oluyo kökü sende degilmi uzar elbet sabirli olmak lazim sac konusunda benim ikinci yapisim sinemakili maskeyi bir ay devam etcem bakalim neler olcak benimde kisa canim saclarim esin sadece takiliyodur sana

ayayyy kimsecikler yok yaaa gene ben geliyorum kimse yokkkaklinialirimsmile

evet canim kisa sac aslinda sekil verebilirsen pratik ve hos oluyo kökü sende degilmi uzar elbet sabirli olmak lazim sac konusunda benim ikinci yapisim sinemakili maskeyi bir ay devam etcem bakalim neler olcak benimde kisa canim saclarim esin sadece takiliyodur sana

diimi yaaa:1hug:

kızlar bana güzellik uzmanı bi bayan söyledi,böyle bi karışım kullanmıştım da,bi makineyle baktı.Normalde yağlı olan cildim için çok kurumuş dedi ,alkollü karışım kullanıyorum ondan dedim de aman o senin cildini kurutmuş sarkar ileride kuruluktan falan demişti.Ben de çok korkup bırakmştım.O zaman da cildim süper olmuştu dıştan bakıncabilmiyorumkismile

na kadar süre kullandın ki???benim hep yağlıydı hala da yağlı canmmm

kızlar ben geldim nasılsınızzz hihoyyyt

çıt çıt ve kaynaktan bahsedilmiş... Kaynak berbat birşey hiç deneyipte olan saçlarınızdan da olmayın derim..kendi saçınıza kerpeten gibi bişeyle sıkıştırıyorlar... Kaç aylık isterseniz o kadar süre kullanıyorsunuz ve çıkardığınızda kendi saçlarınız ezilmişş ve kopuşmuş oluyor...Bilginize... Kaç tane arkadaşım yaptırdı hepsinde aynı durum söz konusu...Saçları kopuştu ezildi resmen..
Çıt çıt kullanıyordum 2 sene önce falan.. Sürekli değil ama değişiklik olsun diye ve at kuyruğu falan yapınca uzun dursun diye takıyordum çıtçıt... O daha iyi derim ben.. Hiç bir zararını görmedim, göreni de duymadım:umursamaz:

selam kıslarrr dün geceden 4.yapışımı gerçekleştirmiştim sabah yıkadım ve dayanamadım şöyle bir bakayım dedi aynanın karşısında , saçlarımda uzama var ama 2 hafta sonra 6.yapışımdan sonra resim koycam abumume..bayanssulusmile

Back
X