• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kıslarrr dün geceden 4.yapışımı gerçekleştirmiştim sabah yıkadım ve dayanamadım şöyle bir bakayım dedi aynanın karşısında , saçlarımda uzama var ama 2 hafta sonra 6.yapışımdan sonra resim koycam abumume..bayanssulusmile

hadi bakalım canım bekliyoruz bayanssulusmile
ben de 6. yada 7. den sonra koycam tekrar... neredeyse her uygulamada resmini çektim karşılaştırma yapmak için boshayallersmile

hadi bakalım canım bekliyoruz bayanssulusmile
ben de 6. yada 7. den sonra koycam tekrar... neredeyse her uygulamada resmini çektim karşılaştırma yapmak için boshayallersmile

evet tatlım aynen bakalım ,bende resmini ilk yaptığımda çektim birde 2 hafta sonra çeker koyarım ,sarımsaklı şampuanıma da devam bu arada...

sarımsaklı şampuanı da anneme uygulamayı düşünüyoruz :))
saçları seyrektir de biraz :hulya:

hımm inş ii gelir canım
benim allaha şükür gür diplerim ama döküldü zamanında hepsi çıksın diye yapıyorum,sinemaki de ii geliyor ama bugün annemle kaşımızı aldırmaya gittik kuaför ben bişi demeden bana bu güzelim ışıl ışıl saçlarına dip röfle düşünmüyon demi dedi tabiki hayır dedim saçların çok parlıyor maaşallah dedi çok mutlu oldumm:lepi:

hımm inş ii gelir canım
benim allaha şükür gür diplerim ama döküldü zamanında hepsi çıksın diye yapıyorum,sinemaki de ii geliyor ama bugün annemle kaşımızı aldırmaya gittik kuaför ben bişi demeden bana bu güzelim ışıl ışıl saçlarına dip röfle düşünmüyon demi dedi tabiki hayır dedim saçların çok parlıyor maaşallah dedi çok mutlu oldumm:lepi:

sinameki çok güzel parlatıyor gerçekten. saçımda boya olmasına rağmen dediğin gibi daha bir ışıl ışıl oldular bu uygulamayla opuyorumnanaktan
benim saçlarda gür ama eskiden hiç sevmezdim :)) öf bu ne böyle derdim yatıştırmaya inceltmeye çalışırdım hep lise dönemlerimdeyken ama şimdi seyrelcekler diye ödüm kopuyor.. Bahara girdiğimiz aylarda saçlarım dökülmeye başlamıştı ama sinameki süper geldi saçlarıma.. Yıkadıktan sonra 4-5 tel anca dökülüyor :lepi:

yaşasın sinamekii :enbuyukkk:

dove saçlarına tekrar tekrar bakıyorum çoook beğendim.....hem duruşu hem uzunluğu dolgunluğu gayet güzel canımmopuyorumnanaktan

sağolasın canım, senin konunu okumasaydım hiç böyle saçlarım olmayacaktı belki de....
opuyorumnanaktan hepimizin saçları sağlıklı olsun, uzasıııııııııın :))))

dengesiz kuaförün biri saçımı öyle bi kesti ki beslemelere döndüm ve ben de bir an önce saçımın uzamasını istiyorum
elma sirkesi nası uzatıyor öyle
saçımda ne boya ne kına yok şimdilik
elma sirkesi parlaklık veriyor canım,uzatmıyor.

Bence de kısa benim saçlarım daha uzun bundan:icecream:

Ben boya varken de kullanıyordum neen öyle dedinki:uhm:

Di mii ama bundaki de saç mı bee:dilcikar::dilcikar:

boyalı saçı sertleştirirmiş sirke,kuaförüm demişti...

kızlar bik bilmiyorumkismileounuda yardm isticem çıtçıt kullanan varmı bu çıtçıt saçlar gece yatarken yada banyo yaparken çıkarılıyormu bilen varmı
kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu
tabiki de çıkarıyorsun
onları kıskaçlı tokaları ile takıyosun saç diplerinden
toka gibi de değildi tuhaf bi plastik materyal var uçlarında
haliyle öyle uyuyamazsın,kafana batar
banyo da olmaz
hatta misal; saçına fön çektireceksen ya da bukle yaptıracaksan
kendi saçını ayrı onları ayrı yapıyorlar
sonra ekliyorlar kafana

kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu
tabiki de çıkarıyorsun
onları kıskaçlı tokaları ile takıyosun saç diplerinden
toka gibi de değildi tuhaf bi plastik materyal var uçlarında
haliyle öyle uyuyamazsın,kafana batar
banyo da olmaz
hatta misal; saçına fön çektireceksen ya da bukle yaptıracaksan
kendi saçını ayrı onları ayrı yapıyorlar
sonra ekliyorlar kafana

a.s

ayoll onlarla yıkanılır mııı toka mantığı gibi kullanılıyor işte...
Ama kaynaktan daha iyi olduğu kesin...

Bu arada sen napıosun kkontess'im aklinialirimsmile

canım bu gün gittim sinameki tarifi için malzemeleri aldım başlayacağım inşallah yarın. yalnız bi kaç sorum var sinameki sıcakkenmi karışımı uygulamam gerekiyor?

canım bu gün gittim sinameki tarifi için malzemeleri aldım başlayacağım inşallah yarın. yalnız bi kaç sorum var sinameki sıcakkenmi karışımı uygulamam gerekiyor?

hayır canım sinameki kaynadıktan sonra altını kapatıp ılınmasını bekle...
Soğusun yani, sonrada içine bemiks ve badem yağını ekle

benim ikinci maske kaafamda saat 9da yikarim artik uziycaklar ben bir ay denemek istiyodum bakalim iki denemem daha olcak bir ayi doldurayim neler olcak

sinameki çok güzel parlatıyor gerçekten. saçımda boya olmasına rağmen dediğin gibi daha bir ışıl ışıl oldular bu uygulamayla opuyorumnanaktan
benim saçlarda gür ama eskiden hiç sevmezdim :)) öf bu ne böyle derdim yatıştırmaya inceltmeye çalışırdım hep lise dönemlerimdeyken ama şimdi seyrelcekler diye ödüm kopuyor.. Bahara girdiğimiz aylarda saçlarım dökülmeye başlamıştı ama sinameki süper geldi saçlarıma.. Yıkadıktan sonra 4-5 tel anca dökülüyor :lepi:

yaşasın sinamekii :enbuyukkk:

inş hep böyle gider canım ,sinemaki bir çok insana iyi geldi ama zamanla da uzarsa daha güzel olucak...ben hiç kafama takmadığım için de galiba saçlarım normalde çabuk uzar zaten şanslıyım o konuda.mirmirmirmir
benim uykum geldi ya yarın işe gidicem ben kaçar
iyi geceler...

iyi geceler dedim ama gülmeyin sakın 5.30 da kalkınca uykum geliyor hem öğrencilik hem çalışmak malum zor vucut dinlenmeye hasret kalıyor..neyse öpüldünüz...

kızlar yarın dördüncüyü yapacağım. ne bir milim uzama ne de bir parlaklık. hiçbir gelişme yok. çok üzgünüm. ama ben biliyorum ne yapacağımı. kendi kuaförüme gidip biraz daha kestireceğim. onun eli uğurludur. yıllardır gür, uzun ve parlak saçlarım vardı. bir kere başka kuaföre kestirdim rezil oldular. bir hafta içinde bütün saç komple nasıl yıpranıp bu hale gelir ben anlamıyorum. kesimin rezaleti de cabası. bu ay sonuna kadar sabredeyim de belki bir santimcik uzar. o zaman kuaförüm de rahat rahat keser. çıldırmak üzereyim.

kızlar yaaa bu gün kuaföre gittim, saçımı kesti kesti kestiiiiiiiiii mafoldumben minicik kaltı saçım, bide kıvırcık dahada tepeme çıkıyor saç alsanaalsanasmile
gerçekten işe yarıyormu bu sinemaki felan uzatmak için akannehir

ben öyle yapıyorum canım kaynar kaynamaz süzmüyorum ki biraz demlensin diye..ılındıktan sonra süzüyorum

Doğru yapıyorum o zaman ben de.kaydirigubbakcemile4
Bu gece yatarken sürücem yarın yıkıcam en az 12 saat kalır yine saçımdazemuszemus

Back
X