- Konu Sahibi EU3
- #4.141
aynen boshayallersmilesaçımın hepsine hiiiç sürmedimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen boshayallersmilesaçımın hepsine hiiiç sürmedimmm
dibine ve uçlarına sürüyorum ben.
kaydirigubbakcemile3 iyi uykular canımm
canım sabret biraz.. belki de bakarsın birden uzama falan olur az daha zaman tanı saçlarına.. haftada 1 gün ne de olsa, sen yapmaya devam etsositososito
canım bir çoğumuzda işe yarıyor...dökülmesini falanda azaltıyor,parlatıyor... sabırla yaparsan saçlarının uzadığını da göreceksindir muhakkak hihoyyyt
canim ben ikinciyi yaptim bi fark yok gibi kaydirigubbakcemile3ama benmki niye uzamadı 3 kez yaptım uzama farkedildi mi sizde 3. yapışınızda:gitme:
mervecim uzama nasil gidiyo benikinciyi yaptim yikadim benim uclari boyali oldugu icin cm olarak ölcemem ama bir ay icinde farkedilir galiba dimi canim
ama benmki niye uzamadı 3 kez yaptım uzama farkedildi mi sizde 3. yapışınızda:gitme:
ben en başından beri her yerine sürüyorum dipler ağırlıklı olarak, bilemedim şimdi iyi bi yaptım kötü mü... bilmiyorumkismile
kızlar bişi sorucam bu maskeyi bende denıycem ama hamıleyım acaba zararı olur mu bilen var mı aranızda
merhabalar.bu gün 4.kez uyguladım...
2.ayda fark edıcem galıba uzamasını
uzun süreli kullanmayı düşünüyorum...
adaşım akşam yapacaktım ama baş ağrısına yapamadım inşallah bu akşam yapcam bende bir uğursuzluk var herhalde yapamadım bir türlü
tatlım hiiç bilemiyorum bu ciddi bi konu...doktoruna sorsan çok ii olur canımmm
Saol cnm en iyisi ben doktora sorayım sanırım hamılelerden kullanan yok