• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mervecim uzama nasil gidiyo benikinciyi yaptim yikadim benim uclari boyali oldugu icin cm olarak ölcemem ama bir ay icinde farkedilir galiba dimi canim

ama benmki niye uzamadı 3 kez yaptım uzama farkedildi mi sizde 3. yapışınızda:gitme:

kizlar hani zeytin yagi maskesi yapiyozya ben anneannemin sac uzatma formülü diye baslikta okumustum karanfil ve muskat ekliyolardi zeytin yagina uzamayada etkiliymis onu yapsam sade zeytin yagi yerine olurmu bi zarari

kaydirigubbakcemile3 iyi uykular canımm

canım sabret biraz.. belki de bakarsın birden uzama falan olur az daha zaman tanı saçlarına.. haftada 1 gün ne de olsa, sen yapmaya devam etsositososito

canım bir çoğumuzda işe yarıyor...dökülmesini falanda azaltıyor,parlatıyor... sabırla yaparsan saçlarının uzadığını da göreceksindir muhakkak hihoyyyt

devam ediyorum zaten. en az 8 uygulama yapmayı düşünüyorum. çok zahmetli bir şey değil ne de olsa. bir de haftada bir oriflamein sıcak bakım yağını yapmaya çalışıyorum zeytin yağı yerine. arındırması daha kolay çünkü. bazen de banyodan sonra 3 dakikalık bir saç maskesi var onu yapıyorum yine oriflamein ama o bitince elsevein maskesini yapacağım. bir de schwarzkopf'un BC Repair Rescue Amino Takviyeli Güçlendirici Bakım ( Aşırı Yıpranmış Saçlar için ) diye bir ürünü var onu mu alsam acaba diyorum. Kullanan var mı acaba başka. Çünkü bu kuaförün kısa kestiği yerlerin uçları bir acayip oldu, kırık gibi de değil gibi de semsert diken gibi garip bir şey.

Kimsecikler yookkhihoyyyt
Ben şimdi yaptım sinamekimi yarın öğlen yıkıcamzemuszemus
Bu arada saçımın rengini değiştirdi diyen arkadaşlar haklı olabilir. Çünkü bugün masaj olayını biraz abarttım ve ellerimi boyadı çok azcıkakannehir yıkayınca çıkıyor tabiaklinialirimsmile
Tatlı rüyalar rapuzellerr...kaydirigubbakcemile4

mervecim uzama nasil gidiyo benikinciyi yaptim yikadim benim uclari boyali oldugu icin cm olarak ölcemem ama bir ay icinde farkedilir galiba dimi canim

canım herkeste etki etmiyo bunu gördüm...:çok üzgünüm:

inşallah uzar canım...uzayınca 1 ayda hemen far ediliyo normalde...benim ii gidiyo...4 cm daha uzasa süper olucak...

ben en başından beri her yerine sürüyorum dipler ağırlıklı olarak, bilemedim şimdi iyi bi yaptım kötü mü... bilmiyorumkismile

hiçbi fikrim yok tatlım ama her yerine sürmene hiç gerek yokki zatennn

adaşım akşam yapacaktım ama baş ağrısına yapamadım inşallah bu akşam yapcam bende bir uğursuzluk var herhalde yapamadım bir türlü

merhabalar.bu gün 4.kez uyguladım...
2.ayda fark edıcem galıba uzamasını
uzun süreli kullanmayı düşünüyorum...

kızlar bişi sorucam bu maskeyi bende denıycem ama hamıleyım acaba zararı olur mu bilen var mı aranızda

Back
X