• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakalım üstteki saçlarım benim suan 27.5 cm:1closedeyes:
Birkaç uygulamadan sonra kaç olucak gelişmeleri bende yazıcam:1rolleyes:
Yaza kadar 40ı görsem ne güzel olur=)

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
az önce dur dedim şu saçlarımı bi ölçeyiim..
Geçen ay uygulamaya başlamadan önce 33 cm.di, az önce 36 cm çıktı...
3 cm uzamıııışşşşşşş ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile

tatlım çok güzel gidiyorsun maşallahhhh:nazar:

teşekkür ederim kuzum ayy acayip sevindirik olduuummm eğer böyle devam ederse yaza kadar 15 cm rahat uzar delikafadulden

ayyy evet ya benimde 15cm'e ihtiyacım var bebişimeyvahedigeldismile
benimkiler bana hiç uzamıyormuş gibi geliyorlarbilmiyorumkismile
oooffff ama 15 cm uzasalar çok güzel olur aklinialirimsmile

ayyy evet ya benimde 15cm'e ihtiyacım var bebişimeyvahedigeldismile
benimkiler bana hiç uzamıyormuş gibi geliyorlarbilmiyorumkismile
oooffff ama 15 cm uzasalar çok güzel olur aklinialirimsmile

benim aslında 15 cm.den de fazlasına ihtiyacım var minimum 15 cm lazım..
ama yaza 5-6 ay var canım ya 15 cm kesin uzar bizim saçlar:lepi:

bana 15 cm yetecek tam süper olacak aklinialirimsmile
bak soldaki 29 unda sağdaki de bu ayın 12 sinde çekildi
tişörte de işaretlemiştimkaydirigubbakcemile3 1 parmakdan fazla uzama olmuş 2 haftada

bir de tarçınlım bak hafiften bi koyulaşma var saçlarda
ikiside aynı ışıkta çekildibayanssulusmile

maşallah canım :nazar: saçların çok güzelll o koyulaşma bende de oldu malesef :(
benim bu kadar saçlarım kim bilir ne zaman olacak kaydirigubbakcemile3
sen benim saçımın uzunluğunu görmüş müydün :1ninca:

sağol bebişimopuyorumnanaktan
görmedim albümündeyse hemen arkadaşlık göndereyim kaydirigubbakcemile3

bana 15 cm yetecek tam süper olacak aklinialirimsmile
bak soldaki 29 unda sağdaki de bu ayın 12 sinde çekildi
tişörte de işaretlemiştimkaydirigubbakcemile3 1 parmakdan fazla uzama olmuş 2 haftada

Canım saçların daha da canlı güzel olmuşyerimseniben
Yarıcak yarıcak bu maske hepimizin işine yarıcak:Saruboceq:
Ya birde birsey sorucam ben dün gece yatarken kirpiklerime denedim sizce yararı olur mu kibilmiyorumkismile

deydey canım bunu 10 gün önce falan çekmiştim..bu halinden yarım cm daha uzadığını düşünüyorum...ama uzunluk böyle anlıycağın. bilmiyorumkismile

daha kaç fırın ekmek yemem lazım aceba mafoldumben

img1566s.jpg

Canım saçların daha da canlı güzel olmuşyerimseniben
Yarıcak yarıcak bu maske hepimizin işine yarıcak:Saruboceq:
Ya birde birsey sorucam ben dün gece yatarken kirpiklerime denedim sizce yararı olur mu kibilmiyorumkismile

canım sağoll opuyorumnanaktan evet daha canlı oldular farkediliyor,darısı hepinizin başınakaydirigubbakcemile5
valla önceki sayfalarda biri bahsediyodu,sadece bir kere uygulamış kirpiklerine ve farkı görmüş ama ben denemedim bilmiyorumkismile

deydey canım bunu 10 gün önce falan çekmiştim..bu halinden yarım cm daha uzadığını düşünüyorum...ama uzunluk böyle anlıycağın. bilmiyorumkismile
daha kaç fırın ekmek yemem lazım aceba mafoldumben

kurabiyem maşallah çok sağlıklı gözüküyorlarboshayallersmile
yaza kadar güzel uzar bence istediğin boylara gelir tatlımbayanssulusmile

bir de bak aklıma geldi geçen kış benimde bu boydaydı saçlarım,hiçbirşey yapmamıştım temmuz gibi falandı sütyen hizamın altına inmişti:kedi:ama sonra kestim sırnaşık şey

kurabiyem maşallah çok sağlıklı gözüküyorlarboshayallersmile
yaza kadar güzel uzar bence istediğin boylara gelir tatlımbayanssulusmile

bir de bak aklıma geldi geçen kış benimde bu boydaydı saçlarım,hiçbirşey yapmamıştım temmuz gibi falandı sütyen hizamın altına inmişti:kedi:ama sonra kestim sırnaşık şey

aah ah inş canımm ya bilmiyorumkismile
yine de şükrediyorum çünkü saçlarımın kıymetini bilemedim zamanında..şu anda kel bile kalabilirdim yani akannehir
neler yaptımm sapsarı upuzun saçlarım belime kadardıı, simsiyah boyamıştımm... sonraa birden estiler kestirdim küt... sonra bir de perma yaptırdım akannehir saçlarım resmen mahvolduu... Sonra permaların geçmesini bekledimm...Siyahtan kurtulamadım sarıya dönmeye çalıştım kuaför saçlarımı yaktı vee saçlarımı erkek gibi kestirdimm... Ahh ah neler geldi bu saçların başına mafoldumben

geçmiş olsun bebemm
sen benim kendi kendime yaptıklarımı bi duysan şok olursunnnkaydirigubbakcemile3
önceki kış röfleden sıkıldım diye dore bişeyine boyattım,uçları sarı kalmıştı sonra gittim çikolata kahve aldım komple boyadım sarı yerlerini de 1 ay sabredebildimkaydirigubbakcemile3 gittim kuaförüme röfle istiyorum dedim olmaz dedi
senmisin yapmayan gittim kolestonun 2 kutu açıcısın aldım marketten,açtım saçları
limoncu gibi oldum sarılı turunculusırnaşık şey akşamına gittim 2 kutu daha açıcı aldım yine açmaya çalıştımohaoldumsmile sonra yine kuaföre gittim bal köpüğüne boyadım 15 gün geçti röfle yapıldı
geçen kış yine sıkıldımsırnaşık şeygittim koyu karamele boyattım 2 ay geçmedi dayanamadım kendi kendime açıcı olmadan bal rengine dönüştürmeye çalıştım akannehir olmadı,sonra gittim kuaföre komple açtırdım ki zeminde röfle vardı hala,sonra bal köpüğüne boyattım 2 ay geçti geçmedi tekrar gittim bi daha röfle yapıldı saçlara
o gün bugün sakin duruyorumkaydirigubbakcemile3

Canım bak saçımın başına gelenlere... Resimleri karıştırıp çıkarttımm..Saçımın beline gelen dönemler pc.mde yok malesef.. Ama kestirdiğimden itibaren aynen böyle oldu saçlarım mafoldumben

İlk önce siyaha boyatıp kısa kestirdim böyle:
tuuuuce.jpg

sonraa b** varmış gibi perma yaptırdım eyvahedigeldismile böyle
siyahperma.jpg

tabii bu permanın ilk günleri..sonradan saçlarım yanık gibi duruyordu berbattıı bilmiyorumkismile

aradan 2 sene geçtikten sonrada sarı saçlarıma geri dönmek isteyip saçlarımı yaktım ve kestirdim vede istediğim renk olmamıştı....Kınalı yapıncak gibi geziyodumm. O da işte bu :((
ksasar.jpg

şimdiki hali de bu işte
img1566s.jpg

eski uzun saçlarımı istiyorum ben mafoldumben

geçmiş olsun bebemm
sen benim kendi kendime yaptıklarımı bi duysan şok olursunnnkaydirigubbakcemile3
önceki kış röfleden sıkıldım diye dore bişeyine boyattım,uçları sarı kalmıştı sonra gittim çikolata kahve aldım komple boyadım sarı yerlerini de 1 ay sabredebildimkaydirigubbakcemile3 gittim kuaförüme röfle istiyorum dedim olmaz dedi
senmisin yapmayan gittim kolestonun 2 kutu açıcısın aldım marketten,açtım saçları
limoncu gibi oldum sarılı turunculusırnaşık şey akşamına gittim 2 kutu daha açıcı aldım yine açmaya çalıştımohaoldumsmile sonra yine kuaföre gittim bal köpüğüne boyadım 15 gün geçti röfle yapıldı
geçen kış yine sıkıldımsırnaşık şeygittim koyu karamele boyattım 2 ay geçmedi dayanamadım kendi kendime açıcı olmadan bal rengine dönüştürmeye çalıştım akannehir olmadı,sonra gittim kuaföre komple açtırdım ki zeminde röfle vardı hala,sonra bal köpüğüne boyattım 2 ay geçti geçmedi tekrar gittim bi daha röfle yapıldı saçlara

ayyyyy canım valla çok hoş şuanda saçların sakın dokunma ben çok pişman oldum mafoldumben

geçmiş olsun bebemm

o da bişey mi diyerek benim yaptığımı anlatim canım sana:içelim: bunalımdaydım.ve o bunalımın etkisiyle kuaföre gittim.tee belimde olan upuzun ve gür saçlarımı kestirdim.hem de ne kadar biliyo musun? bildiğin bir erkek saçından daha kısa.evet çok daha kısa.1 cm ya vardır ya yoktur boyu.o zamanları hatırladıkça hala ağlayasım geliyo:çok üzgünüm: daha da fena bi bunalıma girdim.ama sonra yavaş yavaş kendime geldim.geçti o günlerhihoyyyt

yaaa biri de siyah noktalar için bişi önersinnnmafoldumben

sıkıyorum 2 gün geçmiyoo gene çıkıyo yawwakannehir

benim de siyah nokta sorunum vardı. çok şükür artık çok az çıkıyor. ben loreal pure zone un jelini kullanıyorum mavi ve tanecikli olandan. sonra yine onun toniğiyle temizliyorum yıkadıktan sonra sabah akşam yapmaya çalışıyorum. oriflamein optimals yağlanmayı dengeleyici losyonunu da kullanmaya başlayınca cildim inanılmaz değişti. yağlanmayı dengeledi ve siyah noktalar da azaldı dolayısıyla. tabi haftada iki kere banyodan sonra peel off maske de yapıyorum. onun da etkisi oldu. önceleri oriflamin portakallı maskesini yapıyordum ama şimdi artık üzüm özlü olanını yapıyorum. ikisi de süper. yüzünün gerçekten temizlendiğini hissediyosun. ha bir de şeyi söylemeyi unuttum. yine banyodan banyoya yüzümü kabak lifiyle ovuyorum. kabak lifinin yüz için diskleri var küçük. başta tereddüt ettim ama hiç de öyle düşündüğüm gibi zorlamadı cildimi. bir sorun olmadı yani. bu kadar temizlendikten sonra da siyah nokta filan kalmıyor cidden. bu arada optimalsın losyonu şubat kataloğunda indirimde. aklında bulunsun.island da kullanıyor onu o da memnunmuş.

Back
X