• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten kuaförlerden nefret ederim hic rahat edemem o koltukta kisa kesmeye megillere var birkere türkiyede yengem olcak hanimefendinin tavsiyesiyle gittim bir kuaföre sacimi maf etti :oklava: sokakta görsem icimdem dövmek gelmek:kızgın: kafasina göre kesti ya sormadan etmeden inceltti surasini burasini ama yasim henüz 14 müydü neydi karismadim verdigim 10 liraya yazik ya bide israrla boya yapiymi gölge atayim mi para kopartma icin offf beee:oklava:

icimden kuaföre dövmek gelir demek istemistim :D

canımcım ben ılıtıp kırıyorum içine.sonrada sürüyorum hemen saçlarıma

annem emekli hemşire de şimdi ampulleri kırsın diye götürdüm
kullanacağın zaman hemen kıralım kullan,açıldıktan sonra yağın içinde de olsa etkisi kalmıyor dedi:hulya:

annem emekli hemşire de şimdi ampulleri kırsın diye götürdüm
kullanacağın zaman hemen kıralım kullan,açıldıktan sonra yağın içinde de olsa etkisi kalmıyor dedi:hulya:

bıçakla hafif çizince havluyla hop diye kırılıyor zaten canım.ben illaki başınıda dibinide havlıyla tutuyorum.ne olur ne olmaz.parçalanır filan

bıçakla hafif çizince havluyla hop diye kırılıyor zaten canım.ben illaki başınıda dibinide havlıyla tutuyorum.ne olur ne olmaz.parçalanır filan

yoo kırması değilde açılınca etkisini göstermesi için anında kullanılması lazımmış ampullerin,ağzı kapalı bakım yağımın içine koyacaktım fayda etmez öyle dedifisfisfis

yoo kırması değilde açılınca etkisini göstermesi için anında kullanılması lazımmış ampullerin,ağzı kapalı bakım yağımın içine koyacaktım fayda etmez öyle dedifisfisfis

bende hemen kullanılmalı diye biliyorum canım.haklı bencede annen

o zaman şampuana kırmak yalan yani. ben de kırsam mı acaba diyordum.

çok da var aslında şampuana kıran..ama ne biliyim vitamin bunlar.etkisini kaybediyodur bence.zaten canım sen sinamekili tarifi yapıyorsan bide şampuana koymana gerek yok bence.

benim boyadan sonra gitti dalgalarım neredeyse mafoldumben
acaba bu uygulamayı yapsam bende de etki gösterirmi :uhm:

kontescim cevabini aldim saol canim benim 8 cm uzasinda iki-üc hafta yerinde saysin raziyim valla yaza kadar 20 cm lazim bana of

benim boyadan sonra gitti dalgalarım neredeyse mafoldumben
acaba bu uygulamayı yapsam bende de etki gösterirmi :uhm:

Canım sarımsaklı şampuan da kullanıyorum ben. Hangisinden kaynaklandı bilmiyorum. Benim de boyalardan sonra kötüleşmişti, ama şimdi gayet iyi:lepi:

beyhancım peki sarımsaklı şampuan kötü koku bırakıyormu sende bir çoğu bu durumdan ikra etmiş durumda çünkü

beyhancım peki sarımsaklı şampuan kötü koku bırakıyormu sende bir çoğu bu durumdan ikra etmiş durumda çünkü

canım beyhan şampuanlı olanı söylesin ama ben dün zeytinyağının içine attım sarımsağı beklettim ve sürdüm saçlarıma tabi çok korktum kokuyu geçiremem diyeeyvahedigeldismile ama durulama suyu olarak elma sirkesi ve limon suyu yaptım,hatta ıslanınca kokuyor falan dediler ama denemek için ıslattım bugün saçlarımı ama gram koku yok:lepi:

Back
X