- Konu Sahibi EU3
- #4.461
kızlar bişey sorcam bu malzemeler kaç kullanım için gider?
ne kadar malzeme aldınki canım:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorcam bu malzemeler kaç kullanım için gider?
bemiks 5 kullanımlık
badem yağı ml sine göre değişiyor
sinameki aylarca kullansan bitmez
beyhancım peki sarımsaklı şampuan kötü koku bırakıyormu sende bir çoğu bu durumdan ikra etmiş durumda çünkü
her uygulama için 1 yemek kaşığı.teşekkürler cnm. ne kadar kullanılıyo badem yagı
ne kadar malzeme aldınki canım:uhm:
daha almadım cnm yarın alcm
zaten 100 gr sinameki alsan uzunca bi zaman yeter canım,kısa zamanda faydasını görürsün inş.kaydirigubbakcemile5
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
az önce dur dedim şu saçlarımı bi ölçeyiim..
Geçen ay uygulamaya başlamadan önce 33 cm.di, az önce 36 cm çıktı...
3 cm uzamıııışşşşşşş ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile
benim de siyah nokta sorunum vardı. çok şükür artık çok az çıkıyor. ben loreal pure zone un jelini kullanıyorum mavi ve tanecikli olandan. sonra yine onun toniğiyle temizliyorum yıkadıktan sonra sabah akşam yapmaya çalışıyorum. oriflamein optimals yağlanmayı dengeleyici losyonunu da kullanmaya başlayınca cildim inanılmaz değişti. yağlanmayı dengeledi ve siyah noktalar da azaldı dolayısıyla. tabi haftada iki kere banyodan sonra peel off maske de yapıyorum. onun da etkisi oldu. önceleri oriflamin portakallı maskesini yapıyordum ama şimdi artık üzüm özlü olanını yapıyorum. ikisi de süper. yüzünün gerçekten temizlendiğini hissediyosun. ha bir de şeyi söylemeyi unuttum. yine banyodan banyoya yüzümü kabak lifiyle ovuyorum. kabak lifinin yüz için diskleri var küçük. başta tereddüt ettim ama hiç de öyle düşündüğüm gibi zorlamadı cildimi. bir sorun olmadı yani. bu kadar temizlendikten sonra da siyah nokta filan kalmıyor cidden. bu arada optimalsın losyonu şubat kataloğunda indirimde. aklında bulunsun.island da kullanıyor onu o da memnunmuş.
2 cm kadar oluyo sanırım canımmm:dance:
kızlar saçımı yıkadım geldim.
varmı değişiklik,sonuçlar nasıl canımbilmiyorumkismile